Yani genelde böyle durumda kendi içime çekilirim televizyon izlerim sesimi çıkarmam çok bir şey hakkında konuşmam kendi kendime kalırım demek daha doğru olur
Değişiyor ya, bu saatte bile dışarı çıkıp yürüyebilirim. Yürümek, yürürken müzik dinlemek çok keyifli oluyor. Hele ki ucsuz bucaksız gibi görünen denizi olan bir şehirdeysen çok daha anlamlı oluyor.
2 özgürlük alanım var birisi sosyallik diğeri asosyallik. Sosyalken dışardan çıkmam asosyalken evden. İkisi de bana huzur veriyor. Modum düşükken sosyal olmayı tercih ederim dışarda 1 bardak kahve bile huzur veriyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Bana iyi gelen ne varsa onları yaparım.
Bir müzik eşliğinde yürümek, bakıma, alışverişe gitmek gibi.
Çok zor görülecek bir şey, film falan izlerim herhalde. Hep yaptığım şeyleri yaparım ekstra bir şey yapmam.
Yani genelde böyle durumda kendi içime çekilirim televizyon izlerim sesimi çıkarmam çok bir şey hakkında konuşmam kendi kendime kalırım demek daha doğru olur
Değişiyor ya, bu saatte bile dışarı çıkıp yürüyebilirim. Yürümek, yürürken müzik dinlemek çok keyifli oluyor. Hele ki ucsuz bucaksız gibi görünen denizi olan bir şehirdeysen çok daha anlamlı oluyor.
2 özgürlük alanım var birisi sosyallik diğeri asosyallik. Sosyalken dışardan çıkmam asosyalken evden. İkisi de bana huzur veriyor. Modum düşükken sosyal olmayı tercih ederim dışarda 1 bardak kahve bile huzur veriyor.
Zevk aldığım şeylerle uğraşırım. Yemek, kahve oyun vs.
sigara içerim sadece
Müzik dinlerim dizi izlerim sosyal medyada takılırım
Oyun oynarım uyurum film açarım ya da marşa basıp gazlamaya giderim
Bazen alkol alırım bazen oyun oynarım.
deniz kenarına gidip kahve içmek
Üff küfff diye diye akşam oluyor 😂
Yürüyüş yaparım, kalabalıktan uzaklaşırım.
Canım bir şey yapmak istemez hatta kimseyi bike görmek istemem
Uyurum ya da müzik dinlerim
Müzik dinlerim
Mal gibi yatıp sarki dinliyorum
Bende öyle yapıyorum
Merhaba,
Dizi izlerim Kore! 😅
mastürbasyon yaparım.
Oyun oynuyorum
uyurum
Müzik dinlerim
Uyurum