İnsanları anlayıp kendimi bildiğim için bu yüzden zorlanmıyorum konunun ne olduğunun önemi yok olay sadece doğru analiz edebilmek karşıdaki insanı aslında
Senin gibi insanlara hep hayretle bakmışımdır karşılıklı diyalogda iyi dinler yorumlarım fakat üzgün ve dinlenme anları hariç pek suskun değilim ilteişimi çok seviyorum
cevap hakkı düştüğünde cevap veririm. çok soru sormam. yersiz buluyorum. sohbet se sadece sıram geldiğinde konuşurum. onun dışında yerli yersiz konuşmam. çeneyi düşürmem. çeneyi hiç açmamak ta iyi değildir çeneyi düşürmek te. çok konuşulduğunda başım ağrır. karşımdakinin başını ağrıtmaya gerek yok. küfürü sevmem. başkası olsa ağrı yerine başka bir söz kullanırdı.😂😂😂🤣🤣
Hatırlamıyorum yorumlarda sanırım yeni üyeleri takibe alıyorum içerikleri seversem devam ediyorum sevmezsem çıkarıyorum bilimle ilgili sorun vardı orada ekledim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Suskun olduğum tek yer enerjisi düşük olan insanların yanı yoksa hep konuşkan ve pozitif biriyimdir
Fark ettim konuşkan bir enerjin var güzel bence diyalogların
İnsanları anlayıp kendimi bildiğim için bu yüzden zorlanmıyorum konunun ne olduğunun önemi yok olay sadece doğru analiz edebilmek karşıdaki insanı aslında
Fark ettim yormayan yorum ve cevapların var
Suskun sakşn biriyim yerine göre de suskunluğum değişir.
Ne gibi
Haksızlık gibi
Ben değişkenim ortama göre her ortamda konuşmam
Ortama alıştımmı kafa ütülerim
İdeal
Yani bence de çenem durmaz çünkü
Çok pis kafa ütülerim.
Budur djdk
Suskun biriyim. Genelde dinlemeyi tercih ediyorum
Senin gibi insanlara hep hayretle bakmışımdır karşılıklı diyalogda iyi dinler yorumlarım fakat üzgün ve dinlenme anları hariç pek suskun değilim ilteişimi çok seviyorum
agalarimlaysam kafa ütülerim normal insanlarla genelde dinleyen tarafim
Erkeklerin dedikoduları kadınlardan daha ağır ya ama çok sohbet saran ortamları var
Çok susarım eskisi gibi değil
Niye kız eski neşen gelsin yine konuşkan olursun
suskun değilim ama geveze de değilim.
Orta
cevap hakkı düştüğünde cevap veririm. çok soru sormam. yersiz buluyorum. sohbet se sadece sıram geldiğinde konuşurum. onun dışında yerli yersiz konuşmam. çeneyi düşürmem. çeneyi hiç açmamak ta iyi değildir çeneyi düşürmek te. çok konuşulduğunda başım ağrır. karşımdakinin başını ağrıtmaya gerek yok. küfürü sevmem. başkası olsa ağrı yerine başka bir söz kullanırdı.😂😂😂🤣🤣
Suskun sanırım
Orta şeker biriyim
Çok masum suskun utangaç bir vibeın var
Beni ilk nerede görmüştün takipten önce merak ettim
Hatırlamıyorum yorumlarda sanırım yeni üyeleri takibe alıyorum içerikleri seversem devam ediyorum sevmezsem çıkarıyorum bilimle ilgili sorun vardı orada ekledim
Sen konuşkan sıcak kanlı cilveli bir kızsın sanki?
Değişken kimisine buz gibiyim
Anladım.
Bu siteden gitmeyi düşünüyorum
Değişken
En geveze gördüğüm erkekler arasında top 5e girersin d
Zamanında iyiydik şu an mı kötü oluyoruz hanımefendi 😀
İyi ya da kötü demedim
Diyemezsin zaten
Boş yapıyorsun
Benim sorum herkese etkileşim verdim sana ne istediğimi derim
Suskun
İçimiz konuşuyor