Düşünceleriniz fikirleriniz diğer insanlara nazaran nasıldır daha farklı mıdır?

Düşünceleriniz fikirleriniz diğer insanlara nazaran nasıldır daha farklı mıdır?
Diğer insanların ne düşündüklerini umursamadan yaşıyorum benim için doğru olan şeyler hayatımı oluşturur doğrularımdan vazgeçmem bu son anıma kadar böyle kalacak.
Düşünce tarzı parmak izi gibi herkese özgü apayrı insanın kişiliğini gözler önüne seren bir imgedir.
Benim düşünce tarzım daha çok hümanist, daha uysal bir yaklaşıma sahip, bir olayın mutlak nedenlerini araştıran, eğer bir hedef koyduysam sonuna giden, doğru bildiğini büyük bir inatla savunan daha çok eleştirel bir yaklaşıma sahiptir.
Çok uç noktada düşünceleri olanlarla evet zıt. Benim değerlerim var. Mesela din, ırk, ahlak vs bu konularda gelenekçiyim. Geniş değilim. Umarım anlatabildim.
Hayata geniş perspektiften bakarım ben. İnsanlardan farklı mıyım bilmem ancak kendi yürüyüşümü, beni ben yapan özelliklerimi seviyorum. 🎗🪁
Eic için teşekkür ederim bitanem💓🌠
Rica ederim canım ❤️🦋
Cevap
14Cevap
farklıyım tabi ki de.. kendime özel düşüncelerim var.
farklılıklarım var diye düşünüyorum
herkes gibi olmamaya kendim olmaya gayret ediyorum
Cogu insandan farklı bu yuzden dusunce yapımın farklı oldugu kisilerle muhatap olmamayı tercih ediyorum
Evet diğerlerinden farklıyım. Düşüncelerimi bilinçli bir insan olduğuma şanslıyım farkındalık öz hayatım var.
Diğerlerine nazaran biraz daha farklı bakıyorum evet.
Çoğunlukdan farklı, azınlıkdan farklı değil..
Ben farkli oldugumu dusunuyorum cunku genelde icine girdigim ortamlarda soyutlanmaya meyilliyim
Genelde daha farklıdır. Başkalarının üretemediği güzel fikirler benden çıkabiliyor. Ama kendi gezegenimde kaybolduğum da oluyor - ters yüzü de bu.
Aynı olmamak için hiçbir çabam yok ama biraz değişik biriyim kabul ediyom.
Evet genelde öyle, beni tuhaf buluyorlar düşünce yapımı falan
Farklı mı bilmem ama herkesle uymadığı kesin.
bir çok konuda çok net tutumlarim var bu da bir cok kisiyi rahatsiz ediyordur muhtemelen
Baya farklı 😃 belki de ben obsesif biriyim bilemem
Benimkiler diğerlerininkinden, diğerlerininkiler de benimkilerden farklıdır..
Farklı olduğumu düşünüyorum çünkü herkes aynı
Herkes dünyalı... Ben Marslı... :) :)
Hayır çok farklı değil
Genel olarak evet
Sanırım çok farklı..🤷♀️
Çok farklı değil.
Biraz farklıdır çok degildir
Evet çoğu insandan farklı düşüncelerim
Tamamen evet
Objektif düşünmeye çalışırım
Normal insanlar gibi
Çok farklı