Aslında gelecekte nasıl bir aile kuracağım hakkında net bir planım yok. Hayat bazen öyle gelişiyor ki, şimdiden belirli bir çerçeve çizmek zor geliyor. Ancak, bana göre samimi, birbirine güvenen ve her koşulda destek olan bir aile yapısı çok önemli. Belki de en güzeli, içten bir sevgiyle temeli atılmış ve zor zamanlarda bile birbirine kenetlenen bir ailenin parçası olabilmek. Şu an için bunu hedefliyorum, gerisi hayatın akışına bırakılmalı. 😊
Sanatsal, çok kültürlü bir aile inşa etmek istiyorum. Çocukluktan itibaren birçok dil konuşulan, bundan keyifle bahseden ve sporla erkenden tanışıp düzenli olarak çeşitli hobilerle uğraşan çocukların, anne babanın olduğu bir aile. Hayatı bu kadar da sevemezsin ya dedirtecek cinsten güzel görmeyi ve sahiplenmeyi o ailedeki herkese aşılamak istiyorum. Ön yargısız, keşkesiz, karamsarlığa dalmadan yaşamanın ve insanlara umut olup iyi gelmenin hayat tarzı olarak benimsendiği bir yuva.
Aile, eş, akrabalar, hatta çocuklar, her şey o kadar anlamsız geliyor ki tek başıma yaşamanın, iyi veya kötü her etkiden uzak olmanın, kendimle kalabilmenin hayalini kuruyorum sadece..