Kişilik & Karakter Bir şizofreni hastasıyım, bana sorularınız var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şizofreni ve duygu durum bozukluğu hastasıyım. Engelli raporum var. 2016'dan beri tedavi görüyorum. İlaçlarımı düzenli kullanıyorum. Şu an çok şükür stabilim ve iyi hissediyorum. Bana sorularınız var mı? Güncellemeler1 yıl Güncel. re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft Bir şizofreni hastasıyım, bana sorularınız var mı? Cevapla Engel Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. zor oluyor mu hastalık. Allah şifa versin 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sağ olun. Özellikle bir işte çalışmama engel olduğu için geçimimi sağlamada zorluğa neden oluyor. 32 yaşımdayım, hala ailem bakıyor bana. u Barış_LonelyForever 1 yıl Anlıyorum. inşallah umarım bir çözümü bulunur kısa sürede. Soran 1 yıl İnşallah.
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Genetik faktörler mi bu hastalık yoksa üzüntüden mi olunuyor 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Genelde genetik nedenlerden. Çevresel faktörler de etkili olabiliyor.
serdaroztrk Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Allah şifa versin kardeşim ❤️ 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sağ olun. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
zor oluyor mu hastalık. Allah şifa versin
Sağ olun. Özellikle bir işte çalışmama engel olduğu için geçimimi sağlamada zorluğa neden oluyor. 32 yaşımdayım, hala ailem bakıyor bana.
Anlıyorum. inşallah umarım bir çözümü bulunur kısa sürede.
İnşallah.
Genetik faktörler mi bu hastalık yoksa üzüntüden mi olunuyor
Genelde genetik nedenlerden. Çevresel faktörler de etkili olabiliyor.
Allah şifa versin kardeşim ❤️
Sağ olun.