Ne yapmalı? Ve sabah da erken kalkıp işe gitmek 😒 son günlerde bölük bölük uykum, hep aynı saatlerde uyanıp tekrar dalamıyorum.. Çarpıntı heyecan da cabası.. Papatya çayı melisa çayı içiyorum yine aynı?
Güncellemeler
1 yıl
Ve yine uyandım uyumak için oyalanıyorum, çarpıntımda eşlik ediyor Her zaman ki gibi 😒😏🤷re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Sen uzun yol soforlerini hep dinlenmiş dinç insanlardan mi olusuyo saniyon yolda giderken garı gibi sakız patlatıp oryantal oynuyoruz 😂😂 hey yavrum hey hep uykususuz
Eğer sağlıkla ilgili bir sorun yok ise ibre psikolojik etkilere doğru çevrilir. Gün içinde yasadıgın her seyi analiz et. Seni negatif etkileyen şeyleri. Farkında olmadıgın ama stres yaptıgın bir durum da olabilir. İnsanın iç sıkıntısı vardır. İçini dökmez ise rahatlamaz.
İçi dökmek olayı çözmüyor yalnız, evet o sıkıntı anında kısa vadede rahatlama oluyo fakat tekrar ediyor sürekli, yani dertleşmek değil sanıyorum kişinin algısı ve iradesi ile bitecek bi şey
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gel benim kamyonda işe başla gece yol gidecek şoför lazım bana
😂 Uykusuz duvara toslarım aman diyim
Uzun yolda duvar bulup toslarsan sana ful sigorta maaşiyin 2 katı 😂
Duvar lafın gelişi yahu, uykusunu alamayan şöföre güvenilir mi😃
Sen uzun yol soforlerini hep dinlenmiş dinç insanlardan mi olusuyo saniyon yolda giderken garı gibi sakız patlatıp oryantal oynuyoruz 😂😂 hey yavrum hey hep uykususuz
Amannn başkalarınında canını düşünün o zaman yol sizin değil sadece
Boşunami diyoruz ufak arabalarla elimizin ayağımızın altında dolasmayin diye🙂
Umarım dönemsel sorundur, çarpıntı heyecan falan diyorsun? Ciddi bi problem de olabilir.
Doktora gittinmi hiç konuyla ilgili?
Gittim, yakın zamanda eko randevum var. Muayene çok oldum pek ciddi bir şey yok diyorlar
Son zamanlarda hayatında değişik birşeyler var mı?
Canını sıkın bişey?
ya da iş değişikli ev değişikliği vs?
Oldu tabi, rutin ilerlemiyor Hayat inişli çıkışlı gidiyor
En kısa zamanda her şey gönlünce olur o zaman inşallah nediyeyim
Amin teşekkür ederim hepimiz için olsun inşallah
Ben teşekkür ederim 🙏
İyi akşamlar
Uykunun bölünmesinin nedeni ne sence
Çözebilsem 🤷 fiziksel mi ruhsal mı net değilim
Eğer sağlıkla ilgili bir sorun yok ise ibre psikolojik etkilere doğru çevrilir. Gün içinde yasadıgın her seyi analiz et. Seni negatif etkileyen şeyleri. Farkında olmadıgın ama stres yaptıgın bir durum da olabilir. İnsanın iç sıkıntısı vardır. İçini dökmez ise rahatlamaz.
İçi dökmek olayı çözmüyor yalnız, evet o sıkıntı anında kısa vadede rahatlama oluyo fakat tekrar ediyor sürekli, yani dertleşmek değil sanıyorum kişinin algısı ve iradesi ile bitecek bi şey
Dertlesmeyi kast etmedim. İç huzurdan bahsettim. Kendinizle en son ne zaman konuştunuz? Kendinizi en son ne zaman dinlediniz? Kendinize kulak verin.
Biliyor musun ben en çok kendimle konuşuyorum, kendimi motive eden tek kişiyim kanlı canlı yoksa çekilir mi bunlar 😃
Kendinle o kadar cok konusmussun ki uykularında bile konusuyorsun bölünüyor :D
E napalım yani bay psikolog.. Terapi mi vercen 😅
Daha terapi veremiyorum😅
Öğrencisin heralde. Ben sana vereyim 😅
Olur bekliyorum 😅
Seninde mi derdin çok benim gibi canım 🤦♂️
Çok demeyelim isyan yok, ama dertsiz baş da yok tabi
Dertsiz baş olsa bile acaba neden derdimiz yok deriz canım 😂🙈
Burdamısın
Maalesef 😒 uykuda olmadığıma göre
GT yapsana bnaa gel 🤔
Sen niye uyumadın ki