Bazı insanlar renkli kişiliklerini fiziksel veya duyusal olarak dışavurucudur. Bazıları ise gri görünümlerinin altında rengârenktir. Peki senin dışın mı daha renkli yoksa için mi?
benimsediğim, sahiplendiğim insanlar ne kadar cıvıl cıvıl olduğumu bilirler. içim rengarenk. dışım ise dümdüz, soğukkanlı, robot gibi görünebilir tanımayan biri için
Dışım çok renkli. Değişik renkler hemde.. Hissettiğim şeylerin dışa vurumuna göre. Bazen turuncu bir enerjiklik üzerimde, bazen mor bir gizem. Bazen gri bir düşünceli hal, bazen yemyeşil bir huzur.. Bende bilmiyorum ne zaman hangi renk olurum.. Ama içim, içim pek şaşmaz efendim. Hep söylerim. Ruhumun bir rengi olsa muhakkak siyah olurdu. Kalbimse her zaman kırmızıdan yana. Tutkulu bir kalbe sahip olmamdandır oda. İçim bundan ibaret benim.. Dışım devam eder bazen sıcak samimi bir sarıyla, bazen uysal uyumlu bir mavi ile beni anlatmaya. Bazı kadınlar böyledir efendim. Dışı çiçek, içi enkaz..
Alıntı mı yoksa kendin mi yazdın? Eğer kendin yazıyorsan kalemin gerçekten çok güçlü ve inanılmaz bir etkiye sahip. Beğenerek okuyor ve takip ediyorum seni.
Bir insan iç özünde taşıyorsa renkli duygusu yaşar dış görünüşte taşıyorsa gri rengi yaşar. Bu ikisi arasında hangi duyguyu sahip çıkıyorsa o şekillenmiştir.