Kardeşim bi tane akıllının biri çıkarmış. Kızların da dilinden düşmüyor. Aaaa tenimiz uyumlu.. Yaa insan kimi severse zaten onunla herşeyi severek paylaşır, bu tenin uyumuyla alakalı değil, kişiye karşı duyulan sevgiden kaynaklıdır. Ten uyumu denince sanki bir beyaz diğer zenci de renkleri tutmuyor, kombin yapamıyor gibi oluyor.
Yani kardeş bana göre öyledir, Ortamlarda çok yazıyorlar gerçekten sinir oluyorum. Böyle sanki tenleri uymuş, yaa ten dediğin bedeninin rengidir. Ten uyumu... ya bi düşünsene nasıl bir uyum bu? hani 2 tane elmayı ortadan kesersin ama karşılıklı birbirleriyle aynı şekli almaz sadece kendi kesildiğiyle tamamen birleşir. Bu öyle bişey değil ki. Sevdiğin kişinin kokusu bile hoşuna gider, ne renk olursa olsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Manevi
Ten uyumu diye bir şey YOKTURRRRRRR. Aklınızdan çıkarın yaaa
Ne vardır?
Kardeşim bi tane akıllının biri çıkarmış. Kızların da dilinden düşmüyor. Aaaa tenimiz uyumlu.. Yaa insan kimi severse zaten onunla herşeyi severek paylaşır, bu tenin uyumuyla alakalı değil, kişiye karşı duyulan sevgiden kaynaklıdır.
Ten uyumu denince sanki bir beyaz diğer zenci de renkleri tutmuyor, kombin yapamıyor gibi oluyor.
Doğru. Saygı ve sevgi aslında sınırı belirleyen kavramlar.
Yani kardeş bana göre öyledir, Ortamlarda çok yazıyorlar gerçekten sinir oluyorum. Böyle sanki tenleri uymuş, yaa ten dediğin bedeninin rengidir. Ten uyumu... ya bi düşünsene nasıl bir uyum bu? hani 2 tane elmayı ortadan kesersin ama karşılıklı birbirleriyle aynı şekli almaz sadece kendi kesildiğiyle tamamen birleşir. Bu öyle bişey değil ki.
Sevdiğin kişinin kokusu bile hoşuna gider, ne renk olursa olsun.
Herkes hayatı kendine göre yaşıyor. Dolayısıyla eleştiri dozu sınırlı olmalı ve müdahaleci olmamak lazım.
Yaa ne yaparlarsa yapsınlar ama gizli yapsınlar. Eleştirimi kötü kullanmadım, sadece böyle bir söylemin olmadığını idda ediyorum.
Maneviyattan kaynaklanan ten uyumu😉
Süpersin be
Mesaj yazmak istedim ama yazamadım.