Kişilik & Karakter Hayatın neyden ibaret? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper bir soru sordun 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! 🤩 Hayatın neyden ibaret? Hayatın neyden ibaret? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. ölümden sadece 0 0 Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayat yalnızlıktan ibaret :(( 0 0 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Hayatımın ibaret olduğu bir şey yok, hayatım çeşitli. 0 0 Yorumla
asdafsfa Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Düşün, yol al, eyleme geçir, uyuTekrarla Akdjxjxbcxbxvzbsxnsnzn 0 0 Yorumla
ayıcıkayıp Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Hayatım hep böyle gidecek sorma neden 0 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Ortaya karışık😅 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 407 cevap paylaştı. Söylerdim ama kaldırır 0 0 Yorumla
Thalia27 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. iş güç temizlik alışveriş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Belirsiz 0 48 Yorumla Soran 1 yıl Hıı😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Belirsizlikten diyecektim Yorumla Soran 1 yıl Hepimizin de bir parça öyle değil mi zaten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmem sizinde öyle mi Yorumla Soran 1 yıl Elbette yarına sağ çıkacağımız bile değil garantisi yok 😏 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Orası öyle de farklı sebepleri kastettim Yorumla Soran 1 yıl Yok biliyorum sadece küçük bir örnekti o Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladım. Hayırlısı Yorumla Soran 1 yıl Kesinlkle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen kimsin sanki beni tanıyormuşsun gibi geldi 😄 Yorumla Soran 1 yıl Neden öyle bir izlenim mi verdim anlayamadım 😃ilk defa görüyorum kullanıcı adınızı aslında pek gelmem buraya bayadır yoktum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hee 😄ne bilim öyle geldi. Demek ki yanlış hissetmişim 😄 Yorumla Soran 1 yıl Yanlış evet hiç görmediniz beni eminim kullanıcı olarak yani😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bakayım kullanıcı adın neymiş belki görmüşümdür 😂 Yorumla Soran 1 yıl Soran yazıyor sanki😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Valla onu hergün görüyorum o olamazsın 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Hıı mantıklı her soruyu da ben soramayacağıma göre ben değilim ben kimim😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmem sen kimsin 😂 Yorumla Soran 1 yıl Gizli ama herkes görür Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çıkıp tekrar gizlenirsin Yorumla Soran 1 yıl O ne demek ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hee pardon ya soruyu sen soruyon gizliden çıkamazsın. Bana takip at anlamış olurum. Kimse görmez Yorumla Soran 1 yıl Takipçi toplama numarası dimi😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle numaralar yapsaydım şu an takip ediyordun 😄😄 Yorumla Soran 1 yıl Pardon 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle işte 😄 Yorumla Soran 1 yıl Tam olarak neye küstünüz 🙂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şu an mı genel mi Yorumla Soran 1 yıl Küskünayıcık olarak demek istedim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Takip edersen anlatırım 😄 Yorumla Soran 1 yıl Sır sığınağı mübarek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin kadar değil 😄öyle olsam gizli olurdum Yorumla Soran 1 yıl Kendi kendime lafı kendime çekmem mıhteşem😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Önemli olan bunu fark ediyor olmam 😄 Yorumla Soran 1 yıl Tebrikler bir adet yorum kazandınız 😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Güzel geçiştirme taktiği 😄 Yorumla Soran 1 yıl Estağfurullah 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle öyle 😂 Yorumla Soran 1 yıl Değil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Takip atan sen msin Yorumla Soran 1 yıl Neden bir başkası olamaz mı aaa nihayetinde görünüyorsunuz Yorumla Soran 1 yıl Sayemde takip isteği gelmiş 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen değil misn cidden. Bende sordum soruyu soran sen misn diye. Baltayı taşa vurduk senin yüzünden 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Hahahahyyy ne olmuş yani siz de yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Belki senin yüzünden kısmetimi kaçırdım 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama kaçırmadım sensin çünküü o 😄😂 Yorumla Soran 1 yıl Aaa beni kısmet olarak mı görüyorsunuz daha neler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Estağfurullah 🙂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yalandan saçmalıktan 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Güzel günler de gelir umarım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Umarım Yorumla
arzularınsesi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Mücadele 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kolaylıklar diliyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ev iş iş ev spor 0 27 Yorumla Soran 1 yıl Tebrikler 👍 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkürler 🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Haftada kaç gün spor peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haftanın 5 günü Yorumla Soran 1 yıl Helal olsun cidden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkürler gitmesem olmuyo canm sıkılıyor çok Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim sağlık için çok iyi estetik açısından da tabi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen haklısın sen neler yapıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Atanmayı bekliyorum🙂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hade ya inşaAllah atanirsn Yorumla Soran 1 yıl Yaa inşallah teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim her şey gönlünce olur umarım ☺️ Yorumla Soran 1 yıl Amin sizin de inşallah sağ olun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Allah razı olsun Yorumla Soran 1 yıl Cümlesinden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sabrın sonu selametir Merak etme Yorumla Soran 1 yıl Öyledir dimi🙂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen öyledir merk etme sen Yorumla Soran 1 yıl 👍🙂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nerelisn Yorumla Soran 1 yıl Adana siz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Diyarbakır memnun oldum Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim ben de Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkürler tanımak isterim sizi yanlış anlamayın lütfen tabi Yorumla Soran 1 yıl Özelde kimseyle konuşmak istemiyorum ben ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Peki sorun Yok iyi günler Yorumla Soran 1 yıl İyi günler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
ölümden sadece
Hayat yalnızlıktan ibaret :((
Hayatımın ibaret olduğu bir şey yok, hayatım çeşitli.
Düşün, yol al, eyleme geçir, uyu
Tekrarla Akdjxjxbcxbxvzbsxnsnzn
İş çoğu zaman.
Hayatım hep böyle gidecek sorma neden
Ortaya karışık😅
İşim ve kafa dinlemelerimle
Spor seks analiz gezmek yemek
Söylerdim ama kaldırır
Çalışmak çalışmak çalışmak
Gördüklerimden
Ailemden ibaret 😊
👍🙂
iş güç temizlik alışveriş
Mücadele
kavgadan
Ev-spor-iş 3lüsü..
Nefes almak
Kadınlardan
Belirsiz
Hıı😃
Belirsizlikten diyecektim
Hepimizin de bir parça öyle değil mi zaten
Bilmem sizinde öyle mi
Elbette yarına sağ çıkacağımız bile değil garantisi yok 😏
Orası öyle de farklı sebepleri kastettim
Yok biliyorum sadece küçük bir örnekti o
Anladım. Hayırlısı
Kesinlkle
Sen kimsin sanki beni tanıyormuşsun gibi geldi 😄
Neden öyle bir izlenim mi verdim anlayamadım 😃ilk defa görüyorum kullanıcı adınızı aslında pek gelmem buraya bayadır yoktum
Hee 😄ne bilim öyle geldi. Demek ki yanlış hissetmişim 😄
Yanlış evet hiç görmediniz beni eminim kullanıcı olarak yani😂
Bakayım kullanıcı adın neymiş belki görmüşümdür 😂
Soran yazıyor sanki😄
Valla onu hergün görüyorum o olamazsın 😂😂
Hıı mantıklı her soruyu da ben soramayacağıma göre ben değilim ben kimim😂
Bilmem sen kimsin 😂
Gizli ama herkes görür
Çıkıp tekrar gizlenirsin
O ne demek ki
Hee pardon ya soruyu sen soruyon gizliden çıkamazsın. Bana takip at anlamış olurum. Kimse görmez
Takipçi toplama numarası dimi😃
Öyle numaralar yapsaydım şu an takip ediyordun 😄😄
Pardon 😂
Öyle işte 😄
Tam olarak neye küstünüz 🙂
Şu an mı genel mi
Küskünayıcık olarak demek istedim
Takip edersen anlatırım 😄
Sır sığınağı mübarek
Senin kadar değil 😄öyle olsam gizli olurdum
Kendi kendime lafı kendime çekmem mıhteşem😂
Önemli olan bunu fark ediyor olmam 😄
Tebrikler bir adet yorum kazandınız 😄
Güzel geçiştirme taktiği 😄
Estağfurullah 😂
Öyle öyle 😂
Değil
Takip atan sen msin
Neden bir başkası olamaz mı aaa nihayetinde görünüyorsunuz
Sayemde takip isteği gelmiş 😃
Sen değil misn cidden. Bende sordum soruyu soran sen misn diye. Baltayı taşa vurduk senin yüzünden 😂😂
Hahahahyyy ne olmuş yani siz de yani
Belki senin yüzünden kısmetimi kaçırdım 😂😂
Ama kaçırmadım sensin çünküü o 😄😂
Aaa beni kısmet olarak mı görüyorsunuz daha neler
Estağfurullah 🙂
Yalandan saçmalıktan
Güzel günler de gelir umarım
Umarım
Mücadele
Kolaylıklar diliyorum
Sanirim spor
Anestezi