Mesela benim çocukluğuma dair özlediğim çook şey var.. Çocukluğumun animasyonları, çocukluğumdaki oyuncaklar ve çocukluğumda olduğumuz yerde musluğumuzdan bile tatlı su akıyordu dağdan gelirdi ben o suyu bile kana kana içmeyi çok özledim. Çocukluğumda oynadığım oyunları özledim.. Bu liste uzar uzar gider. Peki ya siz neleri özlediniz?
gülme krizine girilen akşam yemekleri... babamın sonunda ters ters bakışı ama bıyık altı gülüşü, o kadar uzar ki kriz sonunda kaşığın tersi havada durur eli ama hiç inmedi o kaşık masaya ya da alnımızın ortasına 😀
En çok çocukluğumun o saf, kaygısız anlarını özlüyorum. Küçücük şeylerin bile dünyamı renklendirdiği, hayal gücümün sınır tanımadığı o günler… En büyük derdimin düşüp dizimi yaralamak olduğu, tüm dünyanın güvenli bir liman gibi göründüğü o masum zamanları özlüyorum. Hayatın gerçeklerinin henüz farkında olmadığım; içten gülüşlerin, koşuşturmanın ve oyunların anlam taşıdığı anlar... O zamanki huzur, mutluluk, masumiyet hepsi içimde tatlı bir anı olarak kaldı.