Bazen artık dilde tüy biter.. ayakta derman.. gözlerde fer kalmaz.. bazen bir olaya bazen bir insana bazen de bir anıya mecal kalmaz..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bazen artık dilde tüy biter.. ayakta derman.. gözlerde fer kalmaz.. bazen bir olaya bazen bir insana bazen de bir anıya mecal kalmaz..
Oltaya takılmış bir balık gibi hissetmek istemiyorum artık. Kalbim bir olta iğnesinin ucundaymışçasına asılı kalıyor. Nasıl biliyor musunuz, incecik bir iğnenin ucunda ve olta çektikçe, ben de inceden inceye korkunç keskin bir acı çekiyorum. Nasıl desem... Şefkatle dokunnmayacaksanız, yorgun bir gönülün kalbine olta atmayın! Şefkatsiz her yaklaşma oltayı onun boğazına dolamak olur, hayatınıza can olsun derken, boğazlayarak öldürdüğünüz o can, kalbinize besin değil ruhunuza şifa bulunmaz zehir olu verir..
Yeni insan tanımaya mecalim ve sabrım kalmadı. Zamanında bizi hayal kırıklığına uğratan insanlar yüzünden, belkide tanıyacağımız doğru insanları kaçırıyoruz.
Değişen Eğitim sistemi sonucu yerleşmeyen Eğitim düzenine, adil olmayan sınavlara mecalim kalmadı.
Eic için teşekkür ederim bitanem 💗
🎈🎈🎈🎈🎈
🪁🪁🪁
bazen hiçbir şeye mecalim kalmadığını hissediyorum..
çok yorgun bitmiş tükenmiş
bir boş mezar bulsam içeri girecem
Cevap
17Cevap
Gördüğüm rüyanın etkisindeyim hâlâ. Uyanalı çok oldu ama kendime gelmiyorum. Böyle kendine gelmemek de çok güzelmiş. Anlıyorum ki her şeyi bi düzen içinde tutmaya mecalim kalmadı demiyim de şu an istemiyom diyim. 🤣
Rüyanı merak ettim şimdi 😂
Hühühühü hiç güzel bi rüya değildi. Dün akşam yoğurduma sarımsak katmıştım. Akşam sarımsak ve soğan yersem bilinçaltımı uyandırıyom sanırım. 🤭🤣🤣 Mezarlıkta uğraştım diri diri gömüldüler insanlar. Bi de çok sevdiklerimdi. Vefat etmiş dayımı gördüm. Kerata iyice güzelleşmiş ama. Sarıldım ona. Sıcacık hissettiren bi o oldu tüm gece boyunca.
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim allah hayra getirsin 🤦🏻♀️😂🥺
Gülmelik anlatıyom gül diye. 😌
Gay Allah iyiliğini versin 😂😂🙃
Erkeklere mecalim kalmadı tüm erkekler benden uzak olsunlar..
İnsanların nasıl bu kadar acımasız olmasını anlamaya mecalim kalmadı..
İnsanlara değer vermeyi ve insanlara kendimi anlatmaya mecalim kalmadı insanlar görmek istemiyor yaşadığınız şeyleri bilmiyor içinizden geçen fırtınaları görmüyor sadece kendini ve kendi söylediklerini haklı biliyor
Koşmaya. Öyle mecazi anlam falan değil hoca sürekli koşturuyor bıktım usandım artık koşmaktan.. neymiş ciğerlerimiz açılacakmış ciğerimin fikrini aldın mı kardeşim
İnsan gibi yaşamak istediklerimi almak istiyorum.
Milletin basit olarak yaptığı bizim ise hayalini kurmamız çok acı buna mecalim kalmadı
Her şeyden bıktığımı hissederken bir anda sanki sihirli değnek değmiş gibi ayaklandım. Hayat devam ediyor ve ben her şeye rağmen hala yaşıyorum.
Kendimi açıklamaya mecalim kalmadı artık. Kim, neyi, nasıl istiyorsa öyle anlasın. Yoruldum.
Dinlemesi, anlaması gerekenlere laf anlatmaya mecal kalmadı.
hiç bilmiyorum neye mecalim kalmadığını da bilmiyorum
Yanmaya , kül olmaya, ne olacak nasıl olacak diye düşünmeye...
Nefes almaya bile kalmadı
Umut etmeye tutunmaya ya da mücadele etmeye nedenlerle ugrasmaya nedenlerin içindeki amaçlara kişilerle ve kişileri anlamaya çalışmaya ya da onlar gibi davranmaya çalışma ya da onların arasında bulunma gibi durumlara
Cahille sohbet etmeye 🤦
O cahil kim 😂😂😂
😂😂😂o zaman nasıl mecalin kalmadı açıklar mısınız beyefendi 😂
Ciddiyete bak Allah'ım ya 😂🤦🏻♀️
Dışarda gülüyorum içimde bir mezar kazılı..
Bu kadar..
Abime cenaze evimize cenaze evi denildiğinden berridir ne mecalim kaldı ne gücüm...
Kimseyle uğraşmaya, ben tek başıma olmak istiyorum aylarca yıllarca, evde her yerde tek olmak
Son nefese kadar savaşa devam yenilmek yok.
İşten yeni geldim yorgunum
İnsanlara kendimi ifade etmeye
Gereksiz yüzeysel kişiliksiz yalancı kişilere
Düşünmeye korkmaya yapamama düşüncesi
Kendimi ifade etmeye..
Her sabahın köründe işe gitmeye
insanlara akıl verme konusunda
Kendimi anlatmaya.
Mutsuzluğa
Yaşamaya
Sevmeye
Yaşamak