Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
Bence herkes de var inanmayanlar da var ama gerçekten öyle seziyorum olacak olmuş olanı ilk kuzenim zorla beni tuttuğunda kollarımdan gözlerime bakınca sezdim başımı çevirdim ve annesine yanlış bir şey demesini engelledim kardeşinin Allah korusun zaten tacizi görmedi 20 21 yaşındaydım sonra arkadaşımın o şok yaşatan insandan ayrıldı o kadar mutlu oldum ki yazıyorum yazılar sonra şüphelendim ağladım resimleri sildim ortak hesapı bıraktım sanki ortak hesap açmışlar gördüm bilmiyorum sonra 2 yıl konuşmadık galiba sonra bir sene sonra mesaj attı başkası vardı ben istemedim gitmek yanına ki biliyor ben sosyal değilim amaç o sürpriz haberi demek trip attı gitti sonra kuzenim tarafından resmi gördüm hesap sordum kaale almadı sonra bu kızdan kurtulcam dedim umursamadım onu sonra kazık attığı kişiyle tuzak kurdular 23 yaşında tehdit edildiğimde sezdim tuzağı ve 30 yaşında tuzak kurdular ve umursamadım yine intikam aldı doğruysa olanlar ona olmuş etme bulma dünyası demişler çünkü zaten onunla alakalı rüyalar gördüm bu sene sanki tuzağa düşmüş gibi konuşuyor üzülüyor sonra turdaki durumu sezdim ikinci gün kızın sınavıydı mucizeleri yaşadım sonra kızın ruhu belirdi ve aşık oldum değer verdiğimden sonra kuzen ve arkadaşının tuzağını sezdim bende durugörü yeteneği var premonisyon önsezi yeteneği ki herkes de var