Her zaman kendime has bir duruşum var. Kesinlikle bulunduğum kabın şeklini almam. Fikrim neyse zikrim her zaman o olur. Her zaman net bir insan olmaya özen gösteririm. Beni seven böyle sevsin kafasındayım.
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Evet var karakterim ve merhametim bir de sevgiye verdiğim değer.. benim için sevgi çok çok değerli bir şey.. bir insana değer veriyorsam ister aşk olsun ister arkadaş ister dost sonuna kadar vefalı olurum hiç bir zaman unutmam ve zor gün de her zaman onların yanında olurum.. ama çoğu insan da bu yok
Düşüncelerim, isteklerim, yaşadıklarım, fikirlerim, hayallerim, duruşum beni farklı kılan şeyler. Bu özellikler her kimseyi özel kılar, diğerlerinden ayırır.
Beni farklı kılan özellikleri anlatmayı tercih etmiyorum. Birileri farkedip kendiliğinden takdir etmediği sürece benim kendimi övmem boşa debelenmek olur. Tek odaklandığım konu, kendimi daha da iyi bir hâle getirmek ve insanlara gerçekten emeğimle muhatap olmak.
Her konuda her zaman konuşabilmem. Stres, öfke her türlü gerginliğin olduğu ortamlarda sakinliğimi koruyup kendimi ifade ederim. Yoksa içime sinmiyor kafama takılıyor söyleyeceklerim. Kafama takılmasındansa sakin kalmak her zaman daha iyi hissettiriyor 😀