Dışardan bakıldığında yalnız veya tek eşli , sevgilisi veya evlilik bağı olan, ancak yalnız kaldığında keşke şu olsaydı, bununla mı sevgili olsaydım, şimdi yalnız olsam şunu kesin kafalardım diyen bir iç sesiniz var mı?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hayır hayatımda biri varken bir başkası ile olma düşüncesi aklımdan geçmez çünkü başkası ile olmak istemek sadakatsizliğe girer.. İçimde bu duyguyu barındırmam çünkü bunu da aldatmanın alt başlıklarından biri sayıyorum düşünsel aldatma diye..
Her insan iç dünyasında çapkındır. Bastırılmış, açığa vuramadığı duyguları mutlaka vardır. İnsanız sonuçta nefsimiz var. Önemli olan bu duyguları kimseye zarar vermeden yaşamak.
Dürüst olmak gerekirse bazen dönemsel geliyor gidiyor çok sık olmasada düşünüyorum gerisi bizi bozar
Teşekkür ediyorum
Yok kanka ben sadık bir insanım öyle şeyler yapmam çok uslu uşağım ben inanmıyorsan sor siteye 😂
Cevap
14Cevap
E tabi ki yani seçenekler gözden geçirilir. Bir de yalnızken kimse olmaz ama hayatında biri varken mutlaka akın akın gözünün önüne gelirler
Hayır neyse o bende. Çapkınlık değişik bir olay.
Bunu inkar eden insan net yalancıdır gözümde.
Gerçekten hiç çapkın değilim. Ama insanlarla özellikle kadınlarla iyi anlaşırım. O yüzden çok güzel ne diyorlar. Oysa ki alakası yok. Gençlikte tamam öyleydik. Özellikle 25 35 yaş arası. Şimdi artık unumuzu eledik duvara astık eleğimizi.
Kendi iç dünyamda çapkınım çünkü kendim ile çok flörtleşirim 😄
Yalnızken ki çapkınlığım başkaları için değil daha çok kendim için olur 💯.
Vallahi itiraf etmek gerekirse bayağı çapkın ve flörtsöz bir yapım var aslında ama dizginliyorum kendimi ya sıkıntı yok acı yok rocky acı yok 💪😀
Ohoo yüzü yok ama saçını gördüğüm kadınla uyudum ben hayallerimde peheeyy çapkınlık kitabımda yok
çok şükür öyle bir iç sesim yok, hayatımda biri varsa aklım fikrim kalbimde sadece o olur, yoksa da kimse olmaz
İstersem evet kafa karıştırıp, ilgi çekecek özelliklere sahibim çok rahat flört edebilirim, ama yapmıyorum iç sesim de sesini kessin bence
Hiç değilim.
Dümdüz hep o olsun isteyenlerdenim.
Yok ben ciddi ilişki istiyorum tek insan istiyorum. Kimseye o gözle bakmadım.
hayir degilim ic dunyamda da dis dunyamda da tek kisi varr
Şu sıralar değilim aslında ilgimi hiç bir erkek çekmiyor fdggfggf
O yetenek ve potansiyelim var ama sevmiyorum flörtöz takılmayı...
Hayır değilim. Çapkınlık sevmem.
İçeriden de dışarıdan da flörtöz ve çapkın biriyim evet.
Romanlarımda beni görseniz 🤣🤣🤣🤣
Artık değilim ya
Tek eşli. Sevgilim, eşim tektir sadakat mükemmel bir duygu karşılıklı olunca tabi.
Bekar olduğum için kısıtlama yok şimdilik 🤣😂
Değilim. Bana göre işler değil.
Evet öyleyim ya
cinleri mi ayartıyoruz iç dünya ne
Şey kem küm değilm🙄
Kem küm etmiştim oysaki🙄
Onla ne alakası var yahu😃
Hiç çapkın değilimdir
🤔🤔 sanmam yaa değilim
Sanmıyom.
Hayır değilim
Değilim
Çapkınım
Değilim
Benim zihnim çok şeyy..
Hayır yok
Hemde çoook
resimin alaka
resmin*
yok ben resme bakıp soruya bakmıştım resimle alakalı sandım ney o jelibon mu taş mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?