Duyusal kararlar pek sağlıklı olmuyor genelde her zaman mantık önde olmalı diye düşünüyorum 

Benim için ilk anda duygularım ağır bassa da, sonunda mantığımı devreye sokarak karar veriyorum. Duygularımı göz ardı etmiyorum; onları dinlemek ve anlamak önemli. Ancak, en doğru kararı verebilmek adına sonunda mantığımı ön plana koyuyorum. Çünkü duygular geçici olabilir, ama mantıklı düşünceyle alınan kararların uzun vadeli etkileri daha sağlam olur.
Cevap
14Cevap
Mantigimla düşünür ama duygularımla hareket ederim duygularımin hep esiri olmuşumdur çünkü yengeç burcu olmak bunu gerektirir 😂
Bende yengeç burcuyum ama geçmişte sürekli duyguların vermiş olduğu yanlış kararlardan dolayı artık mantığa geçtim jxx
Ben de biraz akıllandım ama tamda değil 😂 dedim ya duygularımın altında eziliyorum
Oyuzden hep üzülürüm işte 😌😌
Bir gün senin onları ezeceğin gün gelecek inşallah 😄
Hadi inşallah diyelim 😂 bu konuda @shizoo007 Allah razı olsun acıdı halime de ben seni adam edicem dedi 😂 sana biraz taktik ogreticem diyor 😂
Yengeçler laflarla pek adam olmuyor ya illa canı acıması lazım gchbn
@r_engarenkyollar daha edemediğim olmadı yeterki tam teslimiyet 😂
Aynen öyle 👍 sabreder sabreder en son bir tekme vurur adamın feleğini şaşırtır
@shizoo007 sağol sağol Allah razı olsun sizin gibi böyle iyi insanlarda var işte 🙏🙏🤣🤗
@Shizoo007 aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim çok naziksiniz 🙏🌺🤗🥰
@Shizoo007 🙏🙏🌺🥀🌸🏵️
Mantığım daha ağır basıyor. Duygularımı serbest bıraksaydım daha kötü durumda olurdum
Elimden geldiği kadar mantığımı kullanmaya çalışıyorum ama duygular bazen daha fazla ağır basabiliyor
Mantığım ağır bassın diye duygularımı bastırıyorum bazen. Duygularım mantıklı hareket etmiyor.
Evet katılıyorum
En başında duygularım ağır basıyo ama sonrasında mantıksız bi yerlere gittiğini anladığım için mantığa dönüyorum
Mantığımla düşünüyorum karar veriyorum sonra duygum çıkıyor diyor ki bilader sen hayırdır biz eşşek başımıyız :D
Duygularım ve mantığım eşit fikirdeyse aldığım kararlar daha bir etkili oluyor, diğer türlüsü hep bir ikilem içinde bırakıyor..
Duygularımın esiri olmayı yakın zamanda bıraktım. Daha huzurluyum. Bu yüzden naçizane tavsiyemdir, duygularınızın esiri olmayın.
İkisinin ortak kararı ne ise kararım ona göre oluyor genelde
Genelde mantığım ama gönül işlerinde değişiyor..
En önemlisi de o işte asıl onda mantığın çok fazla ön planda olması gerekiyor ama duygular bastırıyor maalesef
O an canım hangisini isterse onu yapıyorum
değişir tabi ama mantık biraz daha fazla
Duygularım
Vesselam
Karar verirken duygu çalıştırmıyorum
İkimiz birden sevinebiliriz
Göğe bakalım
İkiside
Mantığım
Mantığım her Zman ağır basar
Bazen duygularım ağır basıyor
Mantığım