Kişilik & Karakter Sırf karşı tarafı tavlamak için yalan söyler misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Siz sevgili olmak istediğiniz insana ne kadar şaffaf oluyorsunuz? Güncellemeler1 yıl Şaffaf neyse şeffaf olcak 😂😂 Sırf karşı tarafı tavlamak için yalan söyler misiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BirKadehSihir Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Ben niye onu tavlayayim o beni tavlasin yahu. 1 0 Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Genel olarak yalan söylemem ki bi ilişkiye başlarken olabildiğince kendim olmak isterim 1 0 Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yalan söyleyemem ne isem o olurum onu bilerek gelir sonradan başımı ağrıtmak istemem 1 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ben hiç bir zaman yalan konusmam ilişkileimde... 1 0 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yalan söylemem neysem o kabul etmiyorsa defff olup gidebilir 1 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bildiğin apaçık için gorunuyor resmen ama karşısı hep kapkara 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. hıcbır kadınla bırıkte olmak ıcın yalan soylemem dogrusu neyse nıyetım neyse onu soylerım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ne kadar açık sözlü olunursa yasak bir ilişki bile olsa o kadar sağlıklı yürür 0 0 Yorumla
Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Yalan tercih etmiyorum kaybetmeyi göze alırım 1 0 Yorumla
Kuzeyavcısıı Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 571 cevap paylaştı. Yalana gerek yok 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Yalanla bir şeyleri başarmak beni mutlu etmez.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben niye onu tavlayayim o beni tavlasin yahu.
Genel olarak yalan söylemem ki bi ilişkiye başlarken olabildiğince kendim olmak isterim
Yalan söyleyemem ne isem o olurum onu bilerek gelir sonradan başımı ağrıtmak istemem
Ben hiç bir zaman yalan konusmam ilişkileimde...
Yalan söylemem neysem o kabul etmiyorsa defff olup gidebilir
Bildiğin apaçık için gorunuyor resmen ama karşısı hep kapkara
hıcbır kadınla bırıkte olmak ıcın yalan soylemem dogrusu neyse nıyetım neyse onu soylerım
Ne kadar açık sözlü olunursa yasak bir ilişki bile olsa o kadar sağlıklı yürür
Yalan söyleme gibi bir huyum yok
Nau nau ne ise o
Yalan tercih etmiyorum kaybetmeyi göze alırım
Yalana gerek yok
Hayır, bu beni mutlu etmez
Başvurmam yalana
Yalanla bir şeyleri başarmak beni mutlu etmez..
Hiç uğraşmadım öyle şeylerle
Yalandan hoşlanmam
neysem oyum