Merhabalar. Bi erkeğin duygularını ve hislerini derinlerde yaşayan biri için o duyguları nasıl ortaya çıkarabilirim. Bunun için hangi hamleler yapılabilir en sağlamından. Lütfen ciddi yorumlar yapılsın. Çok önemli benim için.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Doğru insansan o duygular kendiliğinden ortaya çıkar zaten, kendin ol kendin gibi davran doğru kişi değilsen o duyguları ne yaparsan yap çıkaramazsın
Benden emin olmadigi icin mi cikarmiyor. Benle ilgili biseyler duusndugu, duygu falan oldugunu hissediyor gibiyim ve ortaya cikarmak istiyorum. Birde ben hoslaniyorum o kisiden. Ama o benden hoslanmadigini, hoslanamayacagini soyluyor. Ama davranislari bizzat sevgili seyleri gibi. Arkadasima anlattigimda siz sevgilisiniz, kimse sevmedigi birine deger vermez, opmez diyor bunu diyen arkadasim erkek. Ama konustugum cocuk sevgili olmadigimizi soyluyor ama bizzat sevgili gibi. Duygusal olmasinin disinda bide ozgurlugune duskun
Madem hoşlanmadığını ve hoşlanmayacağını söylüyor, kendinizi biraz geriye çekin. Siz ona gitmeyin onun size gelmesini bekleyin ve bu sırada duygularının olup olmadığını anlamaya çalışın, bir insan hoşlanmadığı birisiyle neden birlikte olur? Amacı farklı olabilir. Çünkü bir insanın yüzüne senden hoşlanmıyorum demek büyük saygısızlıktır ve bunu diyen insanın uzak durması gerekir. En etkili yöntem kendinizi geriye çekip biraz soğuk davranıp kalbinizi kazanmak için bir şeyler yapıyor mu yapmıyor mu bunu gözlemlemek. Yapmıyorsa zaten zaman harcamaya değmez
Iste bende onu anlayamadim ya. Hoslanmayan insan o kadarda sarilmaz, opmez. Haber vermez gidecegi seyelri ve bikac saattir yazmadiginda neden yazmadigini, ne isi oldugunu demez. Hadi guvenimi kazaniyor desek ama guvendigimi biliyor. Cinsellik icin ilgili davrabiyor desek bu da degil. Iste bende duygusal biri oldugu icin dahada ustune dusuyorum bilerekden. Bide bana nasil yapilmasindan hoslanirsam oyle tarzda davraniyorum. Kendimi geriye ceksem o da ceker diye dusunuyorum. Ilk basta kacma kovalama olmustu. Hem duygusla hem ozgurlugune duskun biri. Ama ozgurlugune duskun olanda hesap verir gibide soylemez sunu bunu yapacagim, gidecegim diye, uyuyacagim, iyi geceler tatli ruyalar muahh opucukleriyle. Bende ozgurlugume duskunumdur ve kolay kolay demem ben mesela yapacagim seylerde, haber vermede falan. Eger onemli mesele varsa o an musait degilsem anca haber ederim birde karismdaki kisi sorarsa derim, anca
O zaman normal bir kişilikte birisi değil, senden hoşlanmıyorum dediği halde sizde hala birlikteyseniz sizin de normal olmayan bir yönünüz var demektir. Çünkü size yapılan saygısızlığı görmezden gelmişsiniz ya da umursamamışsınız. Bir şeyleri ortaya çıkarmak için geri çekilmeli doğru analiz yapmalı ve iyi gözlemlemelisiniz. Başka türlü karşı tarafın duygularını ve düşüncelerini ortaya çıkaramazsınız. Karışık bir ilişki Allah yardımcınız olsun
Saygisizlik degilde sanirim o karmasikliga takildim ben. Hoslanmiyorum diyip ama yinede deger vermesi, haber etmesi, her gece iyu geceler demesi, opmesi. Ilgi bekleyen, aska muhtac, sevilmek bekleyen birisi degilim. Ciddi iliski istenedigini derken uuzlmedim, hirs yaoar gibi bi yandanda tavlamak istiyorum sanirim ama seviyorumda. Cidden ilgili yaklasirken icimden geldigi gibi yapiyorum ve hosuma gidiyor onla ilgilenmem ki ben baskasiyla ilgilenmem oyle kolay kolay. Bana karsi bos olmadigini biliyorum ama kafasi neden karisik onu bilmiyorum. O duygulari cikarabilirsem eminimki cok iyi olacak ikimiz adina.
Geri cekilmeye benzer bisey olmustu aslinda. Ve ona yazar yazmaz hesap sorar gibi su saatte sunu begenmissin neden o zaman gunaydin demedin demisti, daha once. Bide ilk zamanlarda ben cok yazmazdim kacardim. Sonradan tersine dondu😂. Dun aksamda uyumustum, o da uyuyakaldin herhalde yine demisti. Uyandigimdada gercegi yani uyudugumu diyip evet demistim. O da niye uyandinki, uyusaydin sabaha kadar dedi. Bende uyanmama mi istiyor gibisin dedim. O da hayir ne alaka dedi. Boyle seylerde soruyor mesela. Ne kadar geri cekilmeliyim, karsi tarafi en kolay nasil duygu, dusuncelerini ortaya cikarabilirim
Hırsınıza yenik düşmemenizi öneririm, çünkü hırs aşkta kaybettirir, genelde kadınların en çok düştüğü hatadır hırs yapmak, hırs yapıp sonunda mutlu olan ve istediğini elde eden kadın görmedim. Canımlı cicimli sözleri söylemeyi bırakabilirsiniz ismi ile seslenebilirsiniz, neden diye soracaktır illa ki, benden hoşlanmayacağını ve hoşlanmadığını söylemiştin, kendimi sana çok kaptırmak istemiyorum ve sonunda üzülmek istemiyorum dersiniz.
Kendini kaptirma diyede demisti bana bi ara. Ee peki sizin dediginiz gibi dersem sohbetimiz daha olmaz gibi. Ben seviyorum onu ama bi yandanda. Insan hoslanmadigi kisiye haber etmez ama gidecegi yerleri, bikac saat yazmazsa sebebini, eve gittinmi-kacta geldin diye demez. El ele tutmaz, sarilmaz, opmez, cocukca ugrasma sakalasmasi yapmaz. Neden yapiyor o zaman. Sevgili degikiz diyor ama sevgili gibiyiz. Karis cins arkadasima anlattigimda o da oyle diyor, bi erkek sevmedigi insana oyle seyler yapmaz, resmen sevgilisiniz siz diyor. Onun ismini derken heyecanlaniyorum, eski sevgilimde ismini derken heyecanlanmazdim
Olumlu sonuclar veren taklitler yok mudur. Duygu hislerini ortaya cikarmak icin geri cekilme disinda. Boylesi zor ve karmasik birini nasil asik edebilirim ki
O kişi aşık olmaz bunu baştan söylemiş zaten size aşık olma ihtimali olsaydı bunu baştan belli ederdi, sizinle takılıyor sadece sizden de öyle takılma bekliyor fazlası yok bekleme diyor, bence siz kendinizi kaptırmışsınız. Muhtemelen karmaşık duygularla size yaklaşan erkekler size daha çekici ve elde etmek için uğraşılası geliyor. Bence kendinize aşık etmeye uğraşmayın yıpranıp üzüldüğünüzle kalırsınız. Takılmaya devam edin böyle gittiği yere kadar, o kişi zaten heyecanlanacağı birini bulunca bitecek ilişkiniz, buna hazırlıklı olmak için uğraşın, sizi takılmalık olarak gören birini aşık etmeye uğraşmaktan daha iyi bir şey bu sizin için. Karşı taraf niyetini düşüncelerini ve uyarısını zamanında yapmış, siz dikkate almamışsınız. Muhtemelen sonunda üzülen taraf siz olacaksınız. Üzgünüm objektif ve realist olmak bunları yazmamı gerektiriyor
Evet dediginiz dogru. Ama sadece takiliyorsak bile neden sevgiliymisiz gibi. Sevgili olmadigimizi soyluyor ama olan seyler sevgililerde olan seyler. Hergun konusuyoruz, her gece opuucklu iyi geceler mesaji, bikac saat yazmasam sorar, bulusmalardada tipki sevgili gibi. Sariliyor, opuyor, dikkati bende, temas cok, eve gittinmi, kacta gittin diye soruyor. Beni sinir etmeyi seviyor, cinsellik muhabbetide var. Bunlar sevgililiklerde olan seyler. Sevgili degiliz diyor ve sizin dediklerinizi dedigi oldu. Ee o zaman neden boyle. Sevgilin olmayan, hoslanmayan birine boyle davranis sacma degil mi. Evlenmeyeceginide diyor ama dort bes kez hadi evlenelim esprisi yapiyor. Ayni seyin birden fazla espriside sacma. Ve her sakada bir gercek olur seyi gibi sey oluyor. Sadece oylesi bi takilmakdada hergun konusmazsin sonucta, haber vermezsin, ilgili olmazsin. Soguk ve ciddi olursun sonucta diger insanlara karsi nasilsan oyle ama bu oylede degil. Baskasina heyecanlanilsa bile bunun bi yerden sonra bitme seyide hep vardir. Sonucta duygusal erkekler sevilmeye cok duskundur diye biliyorum. Eskilerini anlatmada bile farkinda olmasada hep kendisinin sevmesini degilde sevildigini, deger gordugunu diyor. Ee o zaman en cok onemseyeni deger vermesi gerekmez mi onla ciddi dusunmeyi falan
Kimseye bağlanma gibi bir düşüncesi yok, herkesle biraz takılıyor belki kızları peşinden koşturma onları kendine aşık etme gibi bazı sorunları olabilir, laylaylom öylesine ilişkiler peşinde biri olabilir, boşluk dolduruyor olabilir, sizi bir başkası gibi düşünüp onun yerine size iyi davranıyor gibi gösteriyor olabilir kendini… daha bir çok şey sayabilirim. Sevgili olmadığınızı söylüyorsa sevgili gibi davranmaktan vazgeçebilirsiniz nedenini sorduğunda çünkü sevgili değiliz demiştin dersiniz. Cinsellik muhabbetini bitirebilirsiniz sevgili olmadığım biriyle yapamam diye, aynı sebepten emoji göndermeyin öpücük kalp vs…. Bunlar için ne kadar geçte kalsanız deneyebilirsiniz. En etkili öğrenme taktiğine gelince oturun yüzyüze konuşun, hoşlanmıyorum diyorsun sevgili değiliz diyorsun neden sevgili gibi davranıyorsun, sorun söylesin, en sonunda duyguların varsa adını koyalım deyip devam edebilir yoksa uğurlar olsun deyip ilişkiyi bitirebilirsiniz böylece o da ya duygularını söyler ya da oyun oynamayı bırakır
Oylece takilalim, sevgili sorumlulugu almak istemiyorum demisti, (bide uzak mesafelerden bitmis cogu ilismisi bizdemide uzak mesafe) ee ama bu seyler sevgililerde olan seyler ne eksik ne fazla diye demistim bisey demedi. Ikinci bulusma sonrasindada eve gittinmi, dikkatli git falan demisti. Ben onun sen sakrak, yorgun, sıkılmıs, hassas hallerinide gordum, beni baskasi yerine koyup konustugunu dusunmuyorum. Birde onceden dedigim tersler gibi verdigim tepkiler geliyor. O yuzden belki sevgili degiliz diyordur diyede dusunmekteyim. Ben biseyde bos kuruntu, supheye dusmem. Biseyler var benle ilgili onun duygu dusincelerinde ama ne. Sorsamda soykemez. Moral bozuklugu varkende yorgunum diye gecistiriyor. Sevgili gibi davranmaktan daha cok o sevgili gibi davranmakta ama. Ben bazen bile bile uyuyakalmis sekilde yazmasamda o uyuyacagi zaman iyi geceler opucuklu gifli mesaj atiyor. Ben hesap sormuyorum bile, neden gec yazdin diye sorsamda (nadir) espritik gulucuklu diyorum. Ben sevgili gibi davransam onun kafasi karisirdi ama karisan benim. Ben sadece duygusal diye ilgi istemesede ilgiye muhtactir diye ilgileniyorum, kalbine aklina girmek icin. Sonucta en uzun ve en guzel iliskiler tavlamakla oluyor. Karsilikli oyleisne hoslantilar kisa gecici oluyor.
Dediginiz gibi o sekilde keskin sorsam korkuyorum, bitecek diye. Benden hoslanmasini, ileriyi dusunmesini istiyorum ben
Siz kendi kafanızda kurguladıklarınıza göre davranıyorsunuz, kendi doğrularınız ve hırsınızla hareket ediyorsunuz ve bazı gerçekleri görmezden geliyorsunuz, ben size bir dost arkadaş veya yabancı biri olarak yapabileceğiniz şeyleri elimden geldiğince doğru bir şekilde anlatmaya çalıştım, benim yapabileceğim şey bu kadar ötesi sizin hayatınız ve sizin ilişkiniz. Nasıl davranacağınızı ve nasıl devam edeceğinizi siz belirleyeceksiniz. Bir çok konuya değindim aynı şeyleri tekrar tekrar yazıp kafanızı şişirmek ve sizi etki altında bırakmak istemiyorum. Ya deneyip göreceksiniz ya da yaşayıp
Evet sizde haklisiniz ama ben kurgulamiyorum aslinda sadece sebep sonuc koymaya calisiyorum. Sevgili degiliz seyi soyle ortaya cikti. Ilkde degil sonra dedi. Mesela benim film zaafim oldugunu biliyor. Bunun sevgili kriterlerinde gamer var oyun oynayan, oyun oynamayi seven yani. Konusma seylerinde film falan indirirken film arsivi oldugunu soylemisti. E bende haliyle merak edip atsana dedim. O da olmaz, benim ozelim dedi. Bende filmlerle ne alaka ne ozeli dedim. O da ilerideki sevgilim veya mustakbel esim gorebilir sadece dedi. Bende ya tamam ikisi olurum dedim gulerek. O da seni o sekilde istemiyorumki ben dedi gulerek. Bende ne alaka filmlerle sevgili, es dedim. Senin aradigin kriterlerde film yokki oyun var dedim, konuyu degistirdi. Ve hissetmiyorum sana karsi bisey diye bikac kez dedi ama sevgilisiymis gibide davraniyor. Hergun konusmak, iyi geceler mesaji, oyunlari gostermesi-anlatmasi, yuzyuze sarilma-opme-temas, sinir etmeye-kizdirmaya calismaya ugrasma seyleri. Eve gidince haber ver demeleri. Kendi seylerini haber vermesi. Bikac saat yazmasam yazdigim anda sormasi, yazmadan once yazmissada hafif sitem eder gibi seyi. Bunlari sevgili disinda erkek yapmaz sonucta, gormedim ben. Hissetmiyorum bisey dedigi kadar hadi evlenelim diye espriside ayni orantida gibi es deger. Saka birden fazla ayni sakada olursa gercek yani vardir diye bisey var. Ee bunu desem bu seferde sana karsi bisey hissetmiyorum seyleriyle carpisiyor. Doluya koysan dolmuyor, bosa koysan mevzusuna donmus sekilde bi olay soz konusu. Uzulmekten mi korkuyor anlamadim. Ilk bulusma icinde ilk adim icin kendisi demisti ve benden bekledigini diyip sadece bekliyorsun demisti. Utangac mi anlamadim. Kirilmamak icin mi deneme icin mi ciddi sekilde senden hoslanmiyorum, senle sevgililik istemiyorum diyipte hadi evlenelim esprilerindede gercegi mi sakaya vuruyor anlamadim
Bunu karis cins arkadasima anlattigimda o da siz sevgilisiniz diyor. Seni seviyor diyor. Sevmese oyle seyler niye yapsin diyor. Bide skor pesinde yatak seyide olabilir diyor, avci rolunde falan diye. Hatta buna tuzak seklinde yatak otel yemi at, hemen atlarsa bu avci pesindedir diyor. Ama bunu yapsam atlamayacagini biliyorum. Ortada yataga atma tuzagida yok, hadi olsa o zaman hersey net belli olur.
Doğru düzgün bir şekilde size düşüncelerini anlatmasını isteyin, işine geldiği gibi davranmasının sıkıcı olduğunu ve ikilemde kaldığınızı söyleyin. Hoşlanıyorsa hoşlandığını söylesin sevgili olarak görüyorsa bunu söylesin, Tereddütleri ve korkuları varsa açıklasın sizde onun korkularını giderin. Yoksa sizinle oyun oynuyordur memnunsanız oyuna devam edin değilseniz oyunu siz bitirin. Çünkü sizin ilişkiniz oyundan başka bir şey değil, bir öyle bir böyle çocuk gibi takılıyorsunuz muhtemelen ikinizde belli bir olgunlukta olmanız gerekiyor yaş itibari ile ama ikinizde de öyle bir olgunluk yok bence, sen bu oyuna daha çok kaptırmışsın kendini ve bir adı olmasını istiyorsan karşı taraftan net bir şeyler iste. Dünyanın en basit şeyi iletişim kurmak aradığın cevaplar için soru sormak ve cevapları duymak. Buna göre ne yapacağınıza karar verirsiniz.
Evet oyle ama asla bisey hissetmiyorum diye dese uzulurum ama hirs yapmaya girer onu tavlamak icin ugrasirim. Sonucta o kadar kisi var karsi tarafi begenmeyip ama bi tavlamayla nasilda karsiligi oluyor sonucta. Hoslanmasam neyse hirs etmezdim. Bide ortak noktalar fazla, inanilmaz uyum, cekim var, hissediyorum. Fazla sacma komik olacak ama fallarda bile benimkinde o, onunkinde benle alakali sey oluyor ki fala inanmam zaten, oylesine gul geclik sey derim. Eski sevgilimdede fal seyi olurdu onun fal benim fal ama oyle birbirimizle alakali seyler cikmazdi. Diyeceksinizdirki kuruntu, oyle olmasini istediginiz icin diye. Ama degil, cidden baska yonlerdede yaptim ama degil
Hoşlanmanın ötesine geçmişsiniz, katbetmekten korkuyorsunuz ve doğru ya da gerçek kötü şeyler duymak istemiyorsunuz bu yüzden dolaylı yollardan bir şeyleri öğrenmek istiyorsunuz. Sizi anladım neler yapmanız gerektiği ile ilgili herşeyi anlattım, öğrenmek istiyorsanız ya bunları yapacaksınız ya da oturup karşısına iyiyse iyi kötüyse kötü ne söylüyorsa dinleyeceksiniz sevinecekseniz sevineceksiniz üzülecekseniz üzüleceksiniz. Başka türlü onun duygularını anlama imkanınız yok, size aşık olmasını istiyorsunuz bu zorla olacak bir şey değil, sizin çırpınmanızla da olacak şey değil, o bir şey hissetmeden siz hissettirmezsiniz. Bir şey hissetmiyorum derse üzülmeyi de göze alacaksınız, sevgi aşk sadece mutlulukla olmuyor acı da çekeceksiniz mutlu da olacaksınız. Yapmanız gerekenler yukarıdaki yorumlarımda yazıyor tekrar okuyun aklınıza yatanı yapın, aklınıza yatmıyorsa başkalarının tavsiyelerini deneyin, size yardım edebileceğim yer buraya kadar
Madem öyle ona cesaret verip ilk adımı veya konusmayi sen yapmalisin
Ne gibi. Laf arasinda ona ondan hoslandigimi soylemistim. Neden dedi. Ben sana bana karsi bisey hissetme dedim dedi. Senin hissedipte benim gram hissetmemem uzucu dedi. Ya ama davranis, tavirlarida ilgili, sevgiliden farksiz. Ciddi dusunse, hoslansa eger suanki haliyle farki goremem o derece. Derinlerdeki duygularini, dusuncelerini nasil ortaya cikarabilirim ki. Sen bana cidden bisey hissetmiyorsan ben uzulmek istemiyorum daha konusmayalim veya eger hissediyorsan bana acik ol, korkularini benle paylas diye mi diyeyim. Ama o da eger cidden hissetmiyorum derse ne olacak. Konusmak istiyorum ben onla, aksini dedigim halde celiski olmus olacak ve kendisiyke oyun oynadigimi dusunecek, guveni zedelenir. Cunku guven sorunu var ve duygusal, hassas biri. Direkt sormak degilde baska bi yolu yokmu derinlerdeki duygu ve hislerini ortaya cikarmak icin?
Bekledigin duygu nedir elde etmek istedigin
Sorduğum şey aslında genel duygular ve hislerde derinlerde yaşayan kişi için nasıl ortaya çıkarabilirim onu öğrenmek istiyorum.
İlginc mesela örnek verirmisin ne olabilir
Ben size kısadan gecmeye calisayim olayi. Bu kisi duygusal bi karakterde. Benle ciddi iliski olmayacagini, bana karsi bisey hissetmedigini ve hissedemeyeceginide soyluyor. Ama yuzyuze cokda ilgili adeta sevgililerdeki durumlarin hepsi mevcut. Sariliyor, opuyor, ilgili, hep bi temasda, cocukca dalga gecme seylerini yapiyor, yuzyuzeyken daha cok. Eve gittiginde haber et diyor, kacta geldin diyor. Bide kendi seylerini haber falan ediyor iste bi yere gideceginde, bikac saat yazamadiginda neden yazamadigini, vs. Benden bikac saat ses cikmazsa uzulmus kizmis, morali bozulmus gibi seziyorum cumlelerinde. Ve her gece iyi geceler iyi uykular muaahiyla opucuk veriyor. Birde evlenecegim biride degilsin diyor ama dort bes kezde hadi evlenelim esprisini yapiyor, ozellikle bu esprisine kafam karisti. En son zaafi olan yemek seyinde dedi, hadi evlenelim, amma hamaratsin diye. Ciddi iliski, evlilik istemeyen neden boyle yakin davranip, evlilik esprisi yapar. Cinsellik mevzusunuda belirteyim, yataga atma bahaneleri olamaz bu yaptiklari icin cunku konusulmustu zaten o mevzu.
İlginc biriymis aranızda yas farkımı var ya da bir tanıdık falan mı
Tanidik degil. Ben 30, o 27
Evet cok ilginc. Siyahta beyazda, noktada virgulde bir kiside toplanmis sekilde. Duygusal, hassas ama ozgurlugunede duskun, baskinda
Bir erkek bir kadına evlenmem seble diyorsa eglenilcek kız evlenilcek kız gibi bakıyor olabilir belki sen buyuksun diye bunu dedi
3 yas buyuk olmamla alakasi nedir ki. Evlenmem senle, ciddi iliskim senle olmaz diyor ama bi yandanda sevgili gibide. Hergun konusuyoruz, ilgili, her gece iyi geceler mesaji, bi yere gidince isi olunca haber veriyor ki ben sormuyorum veya haber et demedim. Eve gidince haber et falanda diyor
Onun amacı seks bence tek kişiye baglı olmayan biri
Haber etmeyle, eve gidince haber ver demeyle mi😂 onuda degerlendirdim ben o da degil. Bi arkadasimda sevgisiniz siz resmen dedi, sevdigi, onemsedigi ortada dedi. Urketmeden avci rolunde yataga atma seyide yapabilir belki dedi. Seks degil ama sadece amaci. Oncesinde cinsellikle ilgili konusurdu ama daha konusmuyor bile. Bugunku bi deneme sekstingine bile karsilik vermedi. Yerim seni demesine ne zaman dedigime bile bir araaa diye dedi. Degisen sey cinsellik konusmamasi, geri kalanlar hep ayni
Bakasıyla yapıyor ya da gay jsjdjckdl
😂Gay degildir. Baskasiyla yapsa soylemez mi. Oncesinde soyluyordu. Ee diyelim amaci seks ve baskasiyla yapiyor. Benle halen niye ayni sekilde konusuyor peki uc aydir konusuyoruz, dorduncu aya girdik. Degisen tek sey cinsellik konusmamasi daha.
Asik mi oldu diyecegimde ne alaka diyorum. Bana sana karsi gram bisey hissetmiyorum dedi. Bide dort bes kez hadi evlenelim esprileride yapiyor, oncede yapardi. En son yaptigida iki gun once falan
Onlar espiri evlenelim diyen erkek seks iztemez olur mu
Espri oldugu ortada zatende bi ayni espride bes kez yapilmaz ama. Yataga atma bahanesiyle oyle diyende var ama degil. Kendisi duygusal, hassas, baya zor biri
Dm ye gelemiyorum seviye 3de olmam lazimmis diye uyari cimiyor size mesaj atacakken
Mutlu kalmasa bulusmalarda niye iltifat ediyor😂 sariliyor, opuyor, kucuk cocuklarin birbiriyle ugrasmasi gibi ugrasiyor. Taklit falan, burbumla falan. El ele tutusuyor. Elimi opuyor😂 ve ilgisi, dikkati bende oluyor bulusmalarda. Ya eski sevgilim bulusmalarda telde mac oyunu oynardi, millete bakar dururdu😂
Hahaha sende ne sans varmıs
Takip ettim ama size yazamiyorum yine. Seviye diyor
Ona ilk adım için cesaret ver.
kendin ol o yeter
Kendinim zatende benle ilgili sakladigi dusunceleri var gibi. Duygusal oldugu icinde soylemiyor. Bide yapisi geregi derinlerde yasadigi icin benim ortaya cikarmam lazim, o kisinin icindeki her duygu hislerini. Nasil cikarabilirim.
iş at. yani biraz samimiyet kur omzuna dokun elini tut ama bunları yaparken ağzına düşme sanki çekiniyormuşsun gibi yap. Bir yerlere davet et uygun anı bulduğunda yüzünü yüzüne yaklaştır. Öpmezse sevmiyordur
2 kez bulustuk. Opme, sarilma var. O daha cok opuyor, sariliyor. Daha dun davet ettim cuma bulusalim diye. Ama carsamba arkadaslariyla bulusacagi icin sosyallik kotami doldurdum dedi. Birde zaten gecen hafta bulusmustuk dedi bu hafta bulusmayiz dedi. Iste evet sevmezse opmez, sarilmaz ama opuyor, sariliyor, temas hep. 2 gundur morali bozuk ve soguk gibi tavirda, soylemiyorda, biseyim yok diyor. Yapisi geregi duygu ve hislerde derinlerde yasayan biri oldugu icin o yuzden ortaya cikarmam sart ama nasil yapabilirim hic bi fikrim yok