Kimisine göre yanlızlık çok kötü.. bence yanlızlık kadar güzel bir şey yok yanlızlık da göreceli demek ki.. peki siz? sizce yanlızlık nasıldır?

Kimisine göre yanlızlık çok kötü.. bence yanlızlık kadar güzel bir şey yok yanlızlık da göreceli demek ki.. peki siz? sizce yanlızlık nasıldır?
Bazen yalnız kalmak kendini dinlemek insana en iyi gelen şeylerden biri.. Kendimi yalnız olduğum zamanlarda sahile atıp o kayalıklarda oturup sadece denizin dalgalarını izlemek istiyorum.. Dalga sesi sanki dertlerini alıp götürüyor gibi..
Evet benim için yalnızlık ölümden beterdir maalesef. çünkü öldüğün zaman bu bir kere olur. ama yalnızken her gün ölüyor gibi olursun. sevenin düşünenin değer verenin kimsen olmaz.. ya da mesela kendini kötü hissettin diyelim arayacağın çağıracağın akıl alacağın birisi de olmaz.. gerçekten yalnız olmayanlar çok şanslı değerini bilmeleri lazım sevdiklerinin yanında olmaları lazım
Sende yanlız değilsin barış emin ol💫
@Malefiz1313 Teşekkür ederim inşallah 🙏✨
🎈🙏🏻🦋
Bence kimse yalnız değildir ya da yalnızlık bir tercihtir diyelim herkes gider hayatından başkalarını bulur sende kendini bulursun insanın kendini bulması demek onun için bir dönüm noktasıdır.
Teşekkür ederim 🎉
💫🙏🏻🦋
Yalnız olmayı sevsem de farkındalığımı artırsam da gücümü kendi içimden alan bir kadın olsam da fazla sesizliği sevmem açıkçası. Yani kimse sevmez, kendini kandırır doğruyu söylemek gerekirse, ya da bir çok olumsuzluk yaşar dünyaya perdelerini örter. Yoksa ben kimsenin körü körüne yalnızlığına tutunacağını düşünmüyorum.
Eic için teşekkür ederim tatlım♥
🙏🏻❤️
Cevap
23Cevap
Hayır valla yaşamasını bilene çok güzel
Bana göre yalnızlık, ölümden beter denebilir bazı anlarda... Özellikle çevrede kimse yokken ve dertlerini paylaşacak kimseyi bulamıyorken içini kemiren bir his oluyor. Ölüm kesin; başı sonu belli, sonrasında olan neyse artık onu bilmiyoruz. Ama yalnızlık, yaşarken insanı sessizce çürüten bir his. Zor, acı verici ama bazı durumlarda tercih de ediliyor; çünkü yanlış insanlarlayken yaşanılan o sahte kalabalık, bazen yalnız kalmaktan bile daha yorucu oluyor. Yani yerine göre değişir diyebilirim.
😊
Ölümden beter değil aslında. Kişi kendi ölüyorsa zaten bir kurtuluştadır. Fakat kendinden çok değer verdiği biri ölüyorsa hem ölüm hem yalnızlık birleşerek betondan darbelerle yıkar insanı.
şöyle düşününce değil eğer gerçekten sevmiyorsan sadece karşı taraf seviyor diye sevmeye çalışıyorsan ya da sadece karşı tarafın sevgisine saygı duyuyorsan bu karşı tarafa haksızlık olur ister arkadaşlık ister sevgililik ilişkisi içinde geçerli bu yani yalnız olmak her zaman da kötü bir şey değil aslında hisler gerçekçi olmadığı sürece.
Aslında iyi konum sahibi insanlar ile aynı masaya otursam sorun yok. Fakat ben alt kademe[isci] lerle çalışıyorum. Onlarında akılları fikirleri dalavere üçkağıtçı lik. O yüzden mantıklı gelmiyor. Gerçi insan ne olursa olsun her vakit kıskançlık duygusuyla mücadele eder
Kişiden kişiye değişir tabi ki. Benim için şöyle, en azından saçma sapan insanların düşünceleri ve önyargılarıyla uğraşmaktan daha iyi, kendini kimseye açıklama derdin yok kendine vakit ayırabiliyorsun, tek başına bir şeyler yaparken zevk alabiliyorsun, ama çevrende birine ihtiyaç duyduğunda kendini içini dökmek istediğinde ne oluyor biliyor musun koca bir sessizlik. En azından çevrende içini dökmek istediğinde 1 kişi olmalı.
Hayır değil. Kaliteli zaman geçirebilene yalnızlığıyla yalnızlık çok güzel bir somut ve soyutlanma biçimi.🍫🎈
Ruhunu dinlendirmenin en kolay yolu yalnızlık. Ama bahsettiğim kaliteli yalnızlık, sevgilin veya eşin yok diye herkesle muhatap olup, her ortamda bulunup saçma sapan yollarla giderilmeye çalışılan yalnızlık sadece kendini avutmaktır.
Yalnızlıktan neden korkuyorlar, anlamıyorum. 'İnsan sosyal bir varlıktır, yalnız hayatta kalamaz' saçmalığına inanıyorlar ve acizliklerini bu şekilde örtmeye çalışıyorlar. Oysa insan, yalnız yaşayabilir; hayatını tek başına idame ettirebilir.
Yalnızlık belli bir zamana kadar güzel geliyor, insan bir yerden sonra beraber vakit geçirebileceği ve seveceği birini istiyor
Önemli olan yanliz olmak değil yanında birileri varken yanliz hissettirilmek
Hyr bence yanlış olmaktan yanlız ol tek ol yeter sana bence öyle yani
Zorunluluktan yaşıyor, her gece yatarken ölüyor, durmadan yürüyor, çayı çok seviyor ve her geçen gün yalnızlaşıyoruz vesselâm...
Yalnızlık bir lütuftr
Katılıyorum 🦋
Her şeyin orta hallisi iyidir fazla yalnızlık insana kafayı yedirir
Yalnızlıkta, kendinde huzuru bulabildiysen ödül bile aslında.
Bazen çok iyi
Bazen ise azrailin oluyor
Hayir aksine çok iyi gelir insana..
Yalnızlığın tadını kimse bilmiyor maalesef
bence yalnızlık çok keyifli
Yalnızlıklik bazen tercih ama ölüm öyle değil
Yanlızlık Allah'a mahsustur derler.
Bazen iyi bazen kötü 😏
Yalnızlık iyidir.
Değil
Hayır ama kötü
Evet