100 üzerinden puanla

Çocuklara yaşlılara hayvanlara bitkiye doğaya ailenize sevdiklerinize…. Genel olarak içinizdeki sevgi Yetinizi puanlayın🎈
100 üzerinden puanla

Çocuklara yaşlılara hayvanlara bitkiye doğaya ailenize sevdiklerinize…. Genel olarak içinizdeki sevgi Yetinizi puanlayın🎈
içimde sevgi yok maalesef.. ama sevdiğim insan için elimden gelen her şeyi yaparım her zaman için.. onun yanında olurum.. onu asla bırakmam.. sürekli mutlu olması için çabalarım.. tabi ki de bir gün sevdiğim ve beni seven olursa anca olur.. şu an için kalbimi almış kimse yok maalesef.
Çocuk sevgisi %95
Hayvan sevgisi %90
Arkadaş sevgisi %70 ( Sevdiğim kişileri çok severim ama herkesle bir uyum sağlayamam.)
Aşk konusunda % 0
Aile sevgisi % 80 falan ( Çünkü anlaşamadığım şeyler de var ama benim dışımda kimse aileme laf edemez. Ne olursa olsun aile ailedir. Dış kapının mandalı muamelesi yapmam. Hepsini seviyorum.😍)
Benim içimdeki sevginin büyüklüğünü tanıdıkları kadarıyla burdaki değerli arkadaşlarim puanlasin bence bakalım kaç puan vericekler bana 😂 @zorundamiyimefsane @Gof34 @tatlikizzzz34 @SwordOfDemocles @DedektifMinnie @Hadiiyani @Tuğberk_Bey @asuasuasuman @saridilber @nordun_gadasi
Davşanım senin sevgini sayıyla ifade etmeye kalksak 100 üzerinden en az 7500 puan alır. O derece. Öpüyorum seni en sevgi dolu yerinden 😘
@r_engarenkyollar Seni tarif etmeye ne söz ne kelime yeter seni puanlamaya gelince henüz öyle bir rakam söyleyemiyorum kusura bakma seni rakamlar bile taşıyamaz senin yaşayan ve tanıyan bilir vesselam 🙋♂️
%100000... Diye gider tatlım..
Ohoo guzum sana verilecek puanın olduğunu düşünmüyorum o kadar iyisin ki içinde o kadar çok sevgi barındırıyorsun ki 🙃 verilen rakamlar o sevginin yanında anlamsız birer sayıdan ibaret kalır
100/100. Sempatik, doğal, sıcakkanlı 💜🥰💮.
Puan yetmez seni anlatmaya maviş sultan 🥰🌹💖
Beyler bayanlar çok teşekkür ederim çok naziksiniz elinize emeğinize sağlık 🙏 🌺 ❤️ bunu nedem sordum biliyirmusunuz geçen yorumda birisi bana ' burada senden baska egolu bir fenomen daha var mı demişti " 😂 ne kötülüğümüzü gördüyse artık
Hiç egon yok ki 🙄.
@r_engarenkyollar guzum onu diyenler çekim. sorunu yaşayan kişiler gülümseyip geçmek gerek 🤣
@r_engarenkyollar o zaman ona şöyle bir laf farz oldu Kör cehalet çirkefleştirir insanları!
Suskunluğum asaletimdendir.
Her lafa verecek bir cevabım var,
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye.
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye🙋♂️
@nordun_gadasi @DedektifMinnie teşekkür ederim 🙏❤️ bende aynen öyle yaptım zaten gülüm tamam dedim geçtim
Rica ederim 😸. Kıskanıyorlar.
@r_engarenkyollar ağzı olan konuşuyor işte..
@Hadiiyani yaaa senin canını yiyerem haa 😂 teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️
@tatlikizzzz34 valla öyle canım ❤️ elbisesi yırtılasıcılarrr 😂😂
Torba değil ki ağızlarını büzesin..
@TatlıKızzzz34 👍👍😂😂 ya ben değilde @fesfs olsa ağzıni büzerdi kesin onun 😂😂 birdaha konuşamaz di
Aynen o çok güzel yapardı bunu.. 😅
@r_engarenkyollar Anam paralıyorum yüzsüzleri yine çevre yolu köpekleri gibi etrafımdan eksik olmuyor en son hesabı kökten kapatıp gidicem, cahile dolaşmaktan sa çalıları dolaşırım hesabı, hayır Allah akıl verir ken hangi kara yerin dibindelerdi bilemiyorum artikin, günaydın bu arada cümleten 🏵
İnsanın içindeki sevgi karşısındakine göre değişir. Herkese yüzde yüz olamayız. Sokakta yürürken karşılaştığımız teyzeye duyduğumuz sevgi ile evde kapıda seni karşılayan anneye duyulan sevgi farklıdır.
Oyuzden miktar belirtmek için karşımdakıne bakmam lazım
Cevap
5Cevap
Beni seveni seviyorum :D içimdeki sevgi büyük ya hakedenler için muhafaza ediyorum
Karşılık gözeterek yani😂
Çok fazla. %90 diyeyim. 10 luk kısmı sevgimi hakketmeyip öfkemi kazananlardan kırdım
Öfke yok öfke yok 😂
Duygusuzum artık. Kimseye ne kinim, ne nefretim, ne öfkem ne de sevgim kaldı. Kimse bu duygularımı harcamama değmez. Ama illa ki birini seversem bunu değerlendirmeye yetmez. Kin beslersem de aynı şekilde...
Doga ve insan sevgisi ülke sevgisi çok yuksek ülkesine ihanet edenlere yazıklar olsun
İçimdeki sevgi çok fazla ve sadece kendime😎
😂 hayda
Sıfır sevgi falan yok.
Hahah 😂
100 üzerinden 100.
Tüm dünyaya yetecek kadar 🍀
Yüzde yüz.
Wow 😂
içimdeki sevgiyi yok ettiler
direkt 100
%95 sevgi doluyum
Sonsuzluk kadar