hayatına devam eden ediyor :D kimse unutulmayacak kadar özel değildir bence
unutulmayacak bir şey olması var unutamayan birisi var
unutamayan insanlar var diye o şeyin unutulamayacak bir şey olduğunu göstermez bence :D bir insan yoluna devam edemiyorsa bu kendisiyle alakalıdır diye düşüneyrum
çünkü teknik olarak kişinin karşıdakinde bıraktığı anlam, değer falan karşıdakinin o kişiye verdiği değerden ötürüdür. X kişisinin Z kişisine çok değer vermesi Z kişisini değerli biri yapmaz
Sadece Z yi X için değerli yapar. 2Z = X ise eğer sadece o denklem için geçerlidir o X ile ben aynı X olamayız klsdfg
Sanatçı sanatını icra edebilir de eleştirmenler eleştiremez mi yani öyle sanat mı olur Yaren 😂 Müdahale etmiyorum ki fikrimi beyan ediyorum bunu müdahale olarak algılamayınız lütfen jdfklf müdahale edersem çelme takarım. D
Kimsenin yeri garanti değildir, kimse bensiz yapamaz, unutulmaz bir insanım demek istemem, hem bunu karşıdan duymak daha hoş olur. İnsanın kendini methetmesi, başkasının duyguları hakkında konuşması nahoşça olur. Şu da bir gerçek ki; anılarda güzel kalanlar unutulmaz oluyor, dili sivri olmayanlar, yılan gibi sokmayanlar unutulmuyor, merhametli insanları unutamıyorum, yüreğiyle konuşanları unutamıyorum, adalet duygusu yoğun olanları. İyilik timsali olan insanları, bakışlarında o şefkati gördüğüm kişileri unutamıyorum. Güçlünün yanında olup yalakalık yapmayı tercih etmeyip, güçsüze ve savunmasıza dost olanları unutamıyorum. Ah an itibariyle şu şarkı geldi aklıma, Eylem Aktaş ne de güzel söylemiş kimlerin/nelerin/hangi hatıraların unutulmayacağını.
Bana göre kolay unutulmak aslında kişinin iz bırakıp bırakmamasıyla alakalı. Herkesin aklında kalmak gibi bir derdim yok; önemli olan, insanlara içtenlikle yaklaşmak ve kendimi olduğum gibi göstermek. Bunu yapıyorsam, zaten unutulmaz bir etki bırakmış olurum. Yani, birileri beni unutmuyorsa bu demektir ki, onların hayatında gerçekten bir anlam ifade etmişimdir. İllaki herkes beni hatırlasın diye değil, ama hayatına dokunduğum insanlarda güzel bir iz bırakmak her zaman daha değerli.
İddiam yok öyleyim galiba , kalpten bağ oluşmuyor ben derdimi anlatmam karşı tarafta anlatmaz kötü günümde aramam karşı tarafta keza aramaz öyle çok bir şeyimide paylaşmam. Anı desen kayda değer yok. Yani ben onları hatırlamam onlar beni
Ben ve unutmak çok yabancıyım onun yüzüne ne kadar ve soğuk davransamda dünyanın en yakışıklı olan sarışın ya da esmer erkeğe gideyim onu asla asla asla unutmayacağım bütün dünyaya haykırabilirdim onu sevdiğimi bazen olmayınca olmuyor
Ben ortalıkda olan insan değilim henüz kimse bulmadı bende bulunmak için çaba harcamam aklı başında olan bulan gerek arkadaşlıklar dostluk her ne olursa olsun unutmaz