Kişilik & Karakter Siz kolay unutulacak biri misiniz? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Unutulmamak için bu hayatta nasıl izler bırakmak isterdin? Bir insanda, doğada herhangi birşeylerde..https://youtu.be/buO4WZDkByU?si=UDcsU_tMcd8f_lGI Siz kolay unutulacak biri misiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Beni herkes unutur kolay unutulan biriyim ama dert etmiyorum hatta takmıyorum bile kim gider gitsin. 0 0 Yorumla
Sophrosyneee Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Herkes unutulur önemli olan olur da bir gün hatırlanirsak nasıl hatırlanacağımız 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İnsanına göre değişirYaşanmışlıklara da... 0 0 Yorumla
Sellinmmmi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben kafamda bitirdikten sonra unutulmayi tercih ederim unutulmak iyidir bazı durumlarda.) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Kimse unutulmaz değil. Zaman herşeyi öğütüyor. En unutulmaz denen şeyler bile unutulur 0 0 Yorumla
Ykslbyr_de Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 81% +1 yıl Ben kimseyi kolay unutmam unutturmamda 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Beni herkes unutur kolay unutulan biriyim ama dert etmiyorum hatta takmıyorum bile kim gider gitsin.
Herkes unutulur önemli olan olur da bir gün hatırlanirsak nasıl hatırlanacağımız
İnsanına göre değişir
Yaşanmışlıklara da...
Ben kafamda bitirdikten sonra unutulmayi tercih ederim unutulmak iyidir bazı durumlarda.)
Kimse unutulmaz değil. Zaman herşeyi öğütüyor. En unutulmaz denen şeyler bile unutulur
Erkeğimin sırtında tırnak izlerimi bırakmak isterim 🥰
Ben kimseyi kolay unutmam unutturmamda
Değilim
Denemesi bedava