beynimin ici cok yorgun cok yogun mesala kitap okurken odaklanamiyorum anlayamiyorum kafama hicbirsey girmiyor biriyle konusurkende anlattigi seyler kafamda kalmiyor cabucak gidiyor aklimdan konusurken cok hizli konusup kasiyorum kendimi sizce bendeki sorun nedir ne yapmam gerek nasil bir ilac kullanmam gerek..
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
vitaminlere baktırın bence
Kafanın içi dolu olabilir, yorgun veya dikkat bozukluğu olabilir. Önce neden olabileceği çözmen lazım.
O kafa yorgunluğu çok başka bir şey. Ya güzel bir tatil yapacaksın ya da bol bol zevk aldığın şeylerle uğraşacaksın ki kendine gelesin.
Hayatinda bir boslukmu var. Kendini cokmu yalniz ve basbos hissediyorsun
ne gibi sorunların problemlerin var aşamadığın
Psikiyatriye git. Travma veya ağır depresyon olabilir
Öncelikle kafanda hallaedemedigin işler var sonuca gitmeyen onları bence bitir
Zihnin doluyken nasıl odaklanabilirsin ki zihnindeki bir yere dök kafanı kurcalayan şeyleri anlat kendine zaman ver sıkma kendini nefes egzersizleri yap sana iyi gelecek şeyleri yap son zamanlarda seni üzen bir durum olay oldu mu?
beni biraz etrafimdaki insanlarda enerjimi dusuruyor ozellikle ailem kendimi kotu hissettirmeme neden oluyorlar surekli akil verme elestiri insanin ruhunu yiprandiracak konusmalar agizlarindan bir olumlu kelimeler destekleyeci laflar motivasyon gormuyorum gormedimde hayat zaten zor insan nekadar dayanabilirki
Konu aile olunca durum biraz daha hassas oluyor tabi şöyle bir gerçek var aileni silemiyorsun çok fazla diyalog kurma gerekmedikçe sohbet etme ne iyi ne kötü arkadaşların vs varsa onlarla konuş onların sorunu seninle alakalı değil kendileriyle aslında kişisel algılarsan kendini kötü hissedersin senin bir suçun yok yetersiz hissetme kendini hepimize yetenekler verildi hepimiz imtihandan geçiyoruz onların da senin de benim de hepimizin eksikleri var illaki kusursuz değiliz ki onlar görmek istemese de başarılısın hepimiz bir şeylerle uğraşıyoruz kendin için onları affet içinde onlara kin öfke duyma öyle söyleseler de ilerlemek için geleceğin için ideallerin için yap bunu yani kendin için
ya aslinda onlara kin beslemiyorum ama insanin kizkardesi bunu yapinca sinir oluyor inanmicaksin ama kendisi psikolog onda okumuslugunun kibirimi var kendi aklini mi begeniyor bilemiyorum ben he nekadar uniyi bitirmesemde kendimi az bucuk gelistirmis biriyim ondan farkliyim kibirliligim kendi aklimi begenmisligim baskalarina akil vermisligim yok haddimide bilirim sınırimida baskalarinin sınırlarina saygi duymayida ama o surekli akil verir yonlendirir onun gibi okuyup bir meslek sahibi olmadigimizdanmi bilmiyorum bir abla gibi gorup saygi duyup onemsemez insan yerine koydugu yok mesafeli ve soguk yapisi var ortak hicbir noktamiz yok daha bu yasimdayim birkere beraber vakit gecirdigimizi hatirlamam ama sorsan ona ne ablaliligimi gormus eeee sen karsindaki insani yonetmekten yonlendirmekten ablayi abla yerine koymamaktan ne ablalik bekliyon benden bide isin garibi annem babam yillarca bunun agzina bakip evde beni saf disi biraktilar ne lafimin onemi oldu nede varligimin
Nasıl olmasını isterdin
neyi nasil olmasini
Hani kız kardeşin bunu yapıyor ya nasıl olsaydı şartlar seni mutlu ederdi
ben ona saygi duyuyorsam onunda bana saygi duymasini isterdim insan yerine koyup bir ablaya nasil davranmasi gerektigini ogrenmesini ve ona gore muamele etmesini isterdim ciddiye almasini ve yakinligini gormek isterdim
Peki gerçekten bunlar olsaydı mutlu olacak mıydın artık düzeldi diyecek miydin yoksa bunları unutacak mıydın
ilaç yerine kendini geliştir. psikoloji kitapları oku.
oooo kitapsiz hayatim yok
ama her kitap işe yaramıyor maalesef. insanı iyileştiren kitaplar oku. az da olsa
beni biraz etrafimdaki insanlarda enerjimi dusuruyor ozellikle ailem kendimi kotu hissettirmeme neden oluyorlar surekli akil verme elestiri insanin ruhunu yiprandiracak konusmalar agizlarindan bir olumlu kelimeler destekleyeci laflar motivasyon gormuyorum gormedimde hayat zaten zor insan nekadar dayanabilirki
ne iş yapıyorsun? hangi şehirdesin
balikesirdeyim ben saglik sebebiyle Şu an calismiyorum
anladım. geçmiş olsun. Allah şifa versin
tesekkur ederim
Merhaba konuşmak anlatmak dertleşmek danışmak isterseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım buyrun gelin konuşalım kafanızdaki soruları gidermiş oluruz
Bu sorun, günlük hayatın getirdiği stres, yetersiz uyku, beslenme düzensizlikleri veya çeşitli sağlık problemleri gibi birçok faktörden kaynaklanabilir. Çözümü için, düzenli uyku, sağlıklı beslenme, meditasyon ve zaman yönetimi tekniklerinin yanı sıra, gerekirse uzman bir hekimden destek almak önemli Odaklanma sorununu gidermek, kişisel ve profesyonel yaşamın kalitesini artırarak genel yaşam memnuniyetine katkı sağlamaktadır
Kac yasimdasin sigara kullaniyomusun sosyal hayatta sorunlarin var mı uyku problemin veya vardiyali calisma gibi b durumun var mı madde kullanimi vs bu dikkat eksikliginin bircok sebebi olabilir
yasim yaziyor sigara alkol madde bagimliligi hic yok sadece enerjimi emen insanlar fazla bide stresli bir hayatim
Stres den dolayida olabilir yorucu bi hayatim var diyosun yorgunluk kaynakli odaklanma problemide olabilir. Yas bazen orada gercek olani yazmiyor ondan dolayi sordum
Imkanin varsa kafani dagit biraz dinlenmene firsat sağla hic yoktan bir kac gun tum isini birak zamani kendine ayir sadece
Hiç bir şey yapmamak. Ya da doğada bir süre geçirmek.
bag evimiz var orman icinde yemyesil oraya her firsatta gidiyorum ekip biciyorum ama fayda olmuyor
Aceleci olma hali. Dinginlik gerek ama nasıl.
ben enerjik biriyim butun gun oturarak geciremem sabit durdugum yerde duramiyom
Dinginlik hali, birsey yaparken kendini ona vermen ve seni rahatlatmasi. Müzik, sanat vs.
benden cok muzik dinleyen yoktur
İlaç değil de farklı eğlende yolları bul aklını yor
dikkatimi toplamaya odaklanmaya ihtiyacim var
Bende de var aynısı beynim susmuyor ki odaklanayım
aynen bendede durum ayni
Çözümü bulursan banada söyle ya
Yorumsuz
Valla aynıdı bebde var
Uzaydaymışım gibi
Kafana taktığın şeyler mi var?
haliyle oluyor ama abartacak kadar degil
Bence abartılacak kadarr