- m1 ay
Hayır unutmuyorum unutmuş gibi de yapmıyorum.. Hiç bir güç bana unutturamaz.. Gün gelecek onların hesabı görülecek.. Şu söz tam bunun için söylenmiş olmalı. Keser döner, sap döner, gün gelir hesap döner. Gerçekten bu konuda tam olarak net bir şekilde söylemek isterim ki bana yapılan iyiliği de kötülüğü de hiçbir şekilde unutmuyorum, yani özellikle kötülük yapıp da kalbimi kıran insanlar olduğu zaman onlardan bir intikam almak bir şey yapmak için asla uğraşmam kafama böyle şeyler için yormam ama mesela diyelim ki o insanla ilgili bir haber aldım, bana yaşattığı bir olayın bir benzerini yaşamış, ben de derim ki iyi olmuş zamanında bana da böyle yapmıştı müstehaktır der geçerim.
42 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle katılıyorum hatta altına imza atarım 😉
- 1 ay
Eyvallah sağolasın ✌️😊
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 9,5b cevap paylaştı. Her iki durum da beynimin en gizli yerinde saklı hemşo her şeyin farkındayım sadece aptal yerine koyarak kendilerini kandırıyorlar hepsi bu
23 Yorumla- 1 ay
Çok doğru brom
- 1 ay
Rica ederim kardesm
- m1 ay
Hayır kinci birisiyim. Kötülüğü unutmam ama intikam almak için de uğraşmam çünkü ilahi adalet diyorum..😂 Ama iyiliği vefa borcu olarak bilirim ve bana yapılan iyiliğin kat ve kat fazlasını karşımda ki insana yaparım.
12 Yorumla- 1 ay
Bence de aynı şekilde düşünüyorum 👍
- 1 ay
☺️☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- 1 ay
Hafızam çok kuvvetlidir yapılan iyiliği de kotüğüde unutmam
42 Yorumla- 1 ay
Bende unutmam çok şükür
- 1 ay
👍👍😊
- 1 ay
Genelde unutmam. Ama bazen icimde gizledigim oluyor.. gunluk yasamda cok yansitmama calistigim zamanlar oldu, fakat oyle bir an geliyor ya da bir seyler yasaniyor ve gizlenen bastirilan olay bir yerden gun yuzune cikiyor tekrar.
34 Yorumla- 1 ay
Doğru haklısınız
- 1 ay
O hep haklıdır zaten
- 1 ay
🥱🙄😅
- 1 ay
Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Ben bana yapan iyiliği de kötülüğü de unutmam. iyilikleri nankör olmadığım için unutmam, kötülükleri de akıllı olduğum için unutmam (kinci olduğum için değil yani.) Kin tutmam o ayrı bir şey fakat s@lak gibi unutup gitmem.
14 Yorumla- 1 ay
En doğrusu da bu zaten 😉🤗
- 1 ay
Tamammm edoşşşşş
Bana yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmam. İçime işler her şey; biri bir iyilik yaptığında ya da kötü bir söz söylediğinde kalbimde bir yere kazınır. Fakat aynı zamanda, hayatın kısa olduğunu, her şeyin geçici olduğunu da bilirim. Yani evet, unutmak zor olsa da, hayatın bir gün sona ereceğini düşünerek kin ya da küskünlük taşımamaya çalışırım. Herkes gibi ben de hata yaparım, başkaları da yapar. Ölümlü dünyada kırgınlıkları çok büyütmemek lazım diye düşünüyorum.
10 Yorumla- 1 ay
Kötülüğü unutup, kötülük yapana iyilik yaptığı günler de yaşadı bu kadın. 🤣🤣
311 Yorumla- 1 ay
Senin baya fedakarlık olmuş zoru yapmıssın maşallah 👍
- 1 ay
Ben genelde zorlarda oynuyorum. 🤣
- 1 ay
O zaman zoru seven dikinine katlanır sizinki o hesap olmuş🤗
- 1 ay
Dolaylı yoldan sevmek zorunda bırakıldım ben ondan diyeyim. 🤣🤣 Aslında sevdiğim o değil onun bi parçası diyim akılları iyice bulandırayım. 🤣🤣
- 1 ay
Anlıyorım sizinki baya arapsaçına dönmüş çık çıkabşlrsen harbi iyi bulandırır kafa 😂😂 o yüzden yorum yok
- 1 ay
🤣🤣🤣 göçmen bu ama Arap değil sanırım. Ermeni karışımı bir şey. Melez saçı diyim ben. 🤣🤣
- 1 ay
Artık onu bilemem de zor olduğu kesin 😂😉
- 1 ay
Herkesin zoru kendine. 🤣 Rica rica ederim 🤣
- 1 ay
Yapacak bişey arapsaçı mücalesinde size başarılar ve iyi akşamlar dilerim😂😉😂
- 1 ay
Teşekkürler teşekkürü borç bilirim teşekkürler arkadaş 🤣
- 1 ay
Önemi yok biz rica ederşz🙏😉
Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hiçbirini unutmam. Özellikle de yapılan iyiliği. Biri yere düşürdüğüm bir şeyi bana vermek için eğilip alsa bir ömür bu davranışı yüzünden minnettar kalabilirim. O kişinin bana bir kötülüğü dokunsa bile bana zamanında böyle bir iyiliği dokunmuştu der affederim.
10 Yorumla- m1 ay
Çok kötü ön yargı ve suçlamalara, maruz kalındıysam benden kötüsü yoktur. Kişiye göre şekillenirim. Çünkü kötü olan biri, iyi yüzümü görmeyi hak etmiyor.
11 Yorumla- 1 ay
Doğru 👍
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Herkesin niyetini bilirim sadece salağa yatarım. Onlar sadece kendi zekaları nı baz alıyorlar. Bu kadar basitler.
13 Yorumla- 1 ay
Doğru haklısın
- 1 ay
Öyleler zaten burada çöplük olduğunu son zamanlarda daha iyi anladım 😉 o yüzden takmıyorum artık
- 1 ay
Ben hayatta ne kötülüğü ne iyiliğini hiçbirşeyi unutmam gadası
Kötülük yapan insanı hiç unutmam
11 Yorumla- 1 ay
Bencede öyle gadası 👍
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yapılan iyiliği unutmam ama yapılan kötülüğü de asla unutmam
40 Yorumla- 1 ay
unutmam da kötülük yapti diye de takmam merhaba merhaba o kadar olur muhabbetimiz
40 Yorumla - 1 ay
Bende şöyle oluyor. Kötülüğün ne olduğunu hatırlamıyorum ama yapıldığındaki hislerimi hatırlıyorum. Yani kin tutmamak için geliştirdiğim bir yöntem sanırım. Bilemiyorum. İsteyerek yaptığım bir şey değil oysa ki.
10 Yorumla - 1 ay
Kinim yoktur ama kötülüğü unutmam. Iyılıgede muhakkak karşılık verırım
30 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. İkisinide unutmam ama kötülüğü daha çok unutmam mutlaka fazlasıyla karşılığını veririm 😂
20 Yorumla- 1 ay
Bana yapılan kötülüğü unutmam, intikmam almak için de boşa çaba harcarım. İyiliğin karşılığını verip arkama bakmadan yoluma devam ederim..
Kimseler farketmezler bea..
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Ben yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmam asla kinci bir insan değilim ama kötülük yapan da mutlaka karşılığını alır hemen olmasa da yavaş yavaş 😉
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 10,1b cevap paylaştı. Lanet hafızam...
Hiç bir şeyi unutuyorum 🤦♀️🤦♀️10 Yorumla- 1 ay
Kötülüklere takılmam, iyilikler ise anında karşılık bulur ve daim olur
10 Yorumla - 1 ay
Kötülüğü unuturum da iyiliği unutmam ben safım akskdkdkdkfkf
10 Yorumla Her ikisinde unutmam ama kötülüğü asla ve asla unutmam
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. İyiliğide kötülüğüde unutmam er ya da geç
hesabı öderim
10 Yorumlaİyiliği unutmam kinci değilim kötülük yapanla işim olmaz
10 Yorumla- 1 ay
İyiliği unutmuyorum ama kötülüğü unutmasam bile unutmuş gibi oluyorum
10 Yorumla - 1 ay
Hayır asla unutmam iyiliğe iyilik kötülüğe kötülük hiç şaşmaz asla
10 Yorumla - 1 ay
Asla unutmam yarına kalır ama yanına kalmaz
21 Yorumla- 1 ay
Doğru bak bu
Kişilik & Karakter konusunda 36,2b cevap paylaştı. Ne iyiliği ne kötülüğü kolay kolay unutmam ben
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 28,5b cevap paylaştı. Asla unutmam
20 Yorumla- 1 ay
Bana yapılan iyiliğide kötülüğüde unutmam bana kötülük yapıldıysa da intikam almam Nasıl olsa ilahi adalet var
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. İyiliği de unutmam, kötülüğü de.
10 Yorumla- 1 ay
Kin tutmam, iyiligin karsiligini veririm
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 366 cevap paylaştı. Unutmam, zaten mutlaka karsima cikar birgün
10 Yorumla- 1 ay
Evet işimiz gücümüz var başka şeylerle ilgilenemem
10 Yorumla - 1 ay
Her ikisini de unutmam.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Unutmam.. bana kişiler nasıl gelirse onu bulur..
10 YorumlaUnuturum. Hayat benim hayatım. Devam eder giderim.
10 Yorumla- 1 ay
Henüz alzheimer olmadım
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 781 cevap paylaştı. Unutmam..
20 Yorumla- 1 ay
Unutmam asla..
20 Yorumla - 1 ay
hayır unutmam
20 Yorumla Hayır
10 Yorumla- 1 ay
Unutmam
10 Yorumla - 1 ay
Kötülüğü unutmam
10 Yorumla - 1 ay
İyiliği unutmam
10 Yorumla - 1 ay