ss almışım söncödmcl sanırım en şanslı hissettiğim anlardan biri

ss almışım söncödmcl sanırım en şanslı hissettiğim anlardan biri
Geçen sene ben 3 kere olay yaşadım ilk kötü haberi aldık ve bir yere gitmeniz gerekiyordu ailece cenaze evine yani köy evine uçağa binerken birşeye biniliyor orada tutundum abim dedi burayı tut ama elim acıdı sonra ama bırakmadım sanki başıma geleceği biliyordum yaslandım kapıya ön kapı açılacağına yaşlandığım arka kapı açıldı tutunduğum için bir şey olmadı sonra kuzenimin cenaze evinde baya sene sonra aynı yerde büyük tuzağı sezdim tuzağı ikinci göz temasında ama baya çabaladı pislik kurtuldum Allah'a şükürler ettim ve baya sene sonra yeteneklerimi keşfettim ve düşmanlarımı tanıdım ve baya sene sonra travma yaşadım atlattım eskileri hatırladım tam sonra olacakları hayal ettim gerçek gibi sonra rüyalar gördüm uyarı niteliğinde üstüne bu sene de gördüm sonra dönüşte otobüsde tam inecekken otobüs sallandı ben tutundum baya babam uyardı indim ama annem benim kadar şanslı değildi kolu şiş olduğu için tutunamadı kavga çıkacaktı engel oldum gittik abimin evine doğru
Cevap
7Cevap
Keşke ben de şu an şanslı olabilsem böyle çark çevirdim alakasız indirim çeki verdi ya 😔
Zaten 5 GB kalmiş
Telekom farkı , Turkcell çok cimri ve böyle hediye vermiyor hiç, telekomlu günlerimi özledim.😃
Sınavlardan bala gote geçince kendimi şanslı hissediyorum finaller açıklandığı zamandı en son
Bilmem hatırlamıyorum
Hiç olmadı bende böyle şans knk
Bundan istiyorum 😂
Her zaman
hatırlamıyorum bile
Hiç bir zamana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?