ben kadinin ozuyum, erkegin alfasiyim diyebiliyo musunuz yaani 🙄
(gorsel alinti tabisii)
(gorsel alinti tabisii)

her insanın içinde hem dişil hem de eril enerji dengesi var; önemli olan bu iki enerjiyi uyumlu bir şekilde yaşamak. Kendi içimde hangisinin daha baskın olduğunu belirlemek zor çünkü ruh halime, yaşadığım olaylara göre bu dengeler değişebiliyor. Örneğin, içsel bir huzur ve anlayış arayışındaysam dişil enerji biraz daha öne çıkıyor. Ancak güçlü ve kararlı bir tavır sergilemem gereken durumlarda eril enerji daha aktif hale geliyor.
Bana göre yüksek ya da düşük olması değil, o anın gerektirdiği enerjiyi doğru kullanabilmek esas önemli olan. Her iki enerjiyi de taşıdığımızı kabullenmek ve gerektiği gibi kullanmak bence kişiyi tamamlıyor ve daha dengeli bir yaşam sürmesini sağlıyor
.
Bu konuda asla büyük konuşmadım yani ben kadının hasıyım şöyleyim böyleyim ama yani eril enerjiden uzak olduğumu söyleyebilirim yeterince bana yetecek kadar kadın olduğumu ön plana çıkarabilecek kadar dişil enerjiye sahibim diyebilirim. Kadının hasıyım değil de kadın gibi kadınım diyebilirim yani 😊
Cevap
70Cevap
Evet oldukça yüksek bir dişil enerjiye sahibim ancak şartlar koşullar ve içinde bulduğum his bunu etkileyebiliyo
biri beni çağırmış
Evet diyebiliyorum, derim
yüksektir tabi ki de evet
Dişil eril dengeli bende. Dişil enerjim sevdiğim kişiye daha çok açığa çıkar.😉
Bilmiyorum canım sen değerlendir bence dişil enerji ⚡ var.
akiyo sendeen masallah
Teşekkürler şekerim senin enerjin ⚡♥
ne demekk 💖💖
Vallö bonde kabus görmüşem ane
Yeminjme kuran
evet cok anlasilir oldu ahshhahshshsh
Alfa mıyım bilmiyorum da eril enerjimin yüksek olduğunu düşünüyorum.
havalara baakk
Ne alakası var yaa
saka yaptim saka
Kızım ama eril enerjim daha yüksek 😂 hayatıma alacağım kişiye dişil enerjimi gösteririm artık ne yapalım
Bunlar fazla abartılan konular. Aşko kuşko tiplerin pick me muhabbeti ya da influcerların izlenme konusu.
Bilimsel olarak eril ve dişil enerji kavramları yalandır. Toplumsal cinsiyet rollerine göre uydurulmuş saçmalıklardır.
burdan konuşmak boş ben sahada konuşurum o zaman anlarlar enerji neymiş nasıl aktarılır erillik nedir
Alfamıyım bilmem ama dişil enerjim kesinlikle yüksek
Farklı şartlarda olsaydım dişil enerjim çok daha yüksek olabilirdi
Sorun ne nasil bir sarttasın ki kendini frenlemek zorundasin
Şalterleri Teyyip indirmiş, karanlık bir köşede oturuyormuş gibi hissediyorum. Enerjiiiii başkalarında var biliyosun. 😃😃
Dişil enerjim yüksektir. Ama gerektiği yerde öyle bi saklarım ki yaklaşamaz kimse yanıma
Benim hayat enerjim bitmiş çoktan ama kanatlarımla hâlâ süzülebiliyorum. Yerdekilere selâm olsun
Bir alfalık ya da öz diğeri karşına çıkanakar bence
Belki fiziksel olarak tam değil, ancak düşünce ve yaşantı olarak bunu diyebilirim...⚡
Zaten çok yüksek olduğu için kadınları sevmeye doyamıyorum
Abenim yüksektir, aura meselesi bu şekerim.. Hande Yener gibi oldum şimdi 😅
Her yıl lugatımıza yeni terimler giriyor seneye ne uyduracaklar acaba
Dişil enerjim yüksektir. Bana aileden gelen bir özellik bu
Benim eril enerji kendimi bildim bileli çok yüksek 😏
Eril enerjimin tavan olduğunu düşünüyorum.
Ay şu zamanda dişil enerjimi kaldı be. En geç geçim başa düşünce enflasyon girince ne dişil kalır ne eril, insanmısın onu bile sorgularsın 🤭😅
Eril enerji daha yüksek bende. Ama ruhum hassas Bir kız
Erkek olarak biraz prenseslik var givi grliyor bana ya kendimde maalesef li hiç sevmiyorum hee
Bilmem yüksek mi acaba 🙄
Karsimdaki erkege bagli tamamen bazen 0 disiliik oluyo 😔
Dişil daha fazla ama erillik var mdkkdkdkdkd
e biraz olur tabi ahshaha
Tabi kskskskd
Ben diplerdeyim bence. 😂😂
ne munosebo sen efendimizsin
muahh 😻😻
Beta alfa diye bir tabir yok uyumlu bencil otoriter mantıksal duygusal zihinsel ve sosyal beceriler var bunlar insanların uydurması
Buna ben cevap veremem
baskasi da cevap veremez gibi su an ahshaha
Ben genel olarak Eril enerjisi yüksek kadın seviyorum.
Erkeğim ama betayım. Dişil enerjim daha fazla sanırım. Alfalıkla pek alakam yok yani.
Bı duruşum olduğu kesin beni tanıyanlarda böyle söylüyor ya da efendi derler hep
Yüksek derler.
Alda beta gama hepsi bende
Ben bir aslan kadınıyım 😌🤞
bu soruya cevremdeki erkekler cevap vermeli
mağaradan geldim bu ne anlama geliyor peki?
Dişil enerji ile doluyum adeta.
Şu anda tavannnn
Bence bende ikisi de var
Şahsen sıradan bir vatandaşım. 😂🤷
Eril enerjim çok yüksek dişil hiç kalmadı
Nonoş biriyle evlenirim derseniz buradayım hanımefendi. Şaka bir yana Bulgaristan göçmeni misiniz, isminizi kadın anlamı taşıyan Zena yapmışsınız?
Evet yüksek
Ruh halime göre her şey olabilir
Bu konuda bir sorun yaşamıyorum.
Yukarlarda uçuyorum 😂
Ortalarda takılıyordur
Once insanim. Sonra adam. En son erkek.
Evet eril enerjim yüksek
Öyle bi enerjiye inanmıyorum
Kime ne bundan..
Ben kadının alfasıyım
Yüksek. Dişi bir Anka kuşuyum en güzelinden ✨️
Kadına göre değişir benim enerjim