Bana burada enerjin çok yüksek dediler🧘 sınav zamanları ve regl zamanı + regl zamanından önceki ve sonraki haftaları çıkarırsak gayet enerjik bir insanım bence shskdjslfmdl

Bana burada enerjin çok yüksek dediler🧘 sınav zamanları ve regl zamanı + regl zamanından önceki ve sonraki haftaları çıkarırsak gayet enerjik bir insanım bence shskdjslfmdl
Gece 5.30 da uyanıp 8.30 da kalktım işe gittim. Şu daracık yerden 7 adet mobilya makinaları çıkardım ve kafam Kazan gibi olmasına rağmen gayet enerjim yüksek 😌
Bu adam bu işi biliyo ya shdnskdn helall
Eee yıllarımızı verdikk
Yerine göre değişiyor ama genel halim daha çok durgun tarafa yakın. Öyle sürekli taşan, her ortama enerji saçan biri değilim. İçim rahatsa ve bulunduğum ortam bana iyi geliyorsa enerjim de yükseliyor. Ama normalde daha sakin, daha kendi halinde biriyim.
Sen bence zaten enerjik bir tipsin, sadece hormonlar ve stres gelince doğal olarak düşüyorsun 💫 Özellikle sınav ve regl dönemlerinde modun kayması çok normal, kendine yüklenme. Günün geri kalan çoğunda hareketli, neşeli, sosyal hissediyorsan enerjik kategorisindesin bence ⚡ Ben de genel olarak enerjik sayılırım ama kendi içimde, daha sakin bir tarzda 😄
Cevap
16Cevap
durgun
Aşırı enerjik, enerjiyi atacak yer arıyorum ama vakit yetmiyor. 😂
Fazla enerjik diyelim 😇
Allah yokmuş gibi yaşıyoruz
Yorgunum
Duruma göre, durgun bi enerjiklik.. gereği kadar
Enerjik biriyim bazen durgun
Enerjimi her şeye harcayamam çünkü pek yok
Aşırı derecede enerjik
enerjik