Acılar göz ardı edilebilir mi? sineye çekilir mi? acınızı susturabiliyor musunuz?

Acılar göz ardı edilebilir mi? sineye çekilir mi? acınızı susturabiliyor musunuz?
Hayır, niye susturayım ki? Onları dolu dolu yaşayarak, benimseyerek göz ardı etmeden yaşıyorum ki hayatımı benliğmi dolu dolu yaşayayım. Biliyorum ki mevsimler değişiyor, insanlar, fikirler.. İçim tüm birikmişliklerle yenilenip yineleniyor. Gördüklerimle, hissettiklerimle kalabalıklaşıyor. Hem daha farklı bir ben hem de her şeye rağmen hala aynı ben kalmanın şaşkınlığını da yaşıyorum. Büyüyorum, anlıyorum, solup solup tekrar yeşeriyorum. Vazgeçtiklerime kızmıyorum. Küsmüyorum talihsizliklere, acılara. Oturup dinliyorum. Yanlış ve doğruların keskinliğini silikleştiriyorum. Üzerinde yürümek mümkün olsun diye. Öğrendiklerim yeni adımlara rehberlik etsin diye. Daha kalabalık yürümek için. Daha kalabalık bir 'ben' olmak için..
💫💫💫
Ben acılarımla yüzleştim onlarla yüzleşmeden olmuyor sesini kıstıkça daha yükseliyor içindeki sesler yüzleşmeseydim bugünki güçlü ben olamazdım
Rica ederim 🙏🏻🦋
Cevap
16Cevap
susturamıyorum maalesef
Hayır acılarımdan kaçmam susturmam sonuna kadar yaşarım
Evet bunu yapabiliyorum görmezden geliyorum acılarımı
İnsan çok kötü şeyler yaşadığı zaman bu hayatta ondan sonra gelen acılar o kadar etkilemiyor
Susturuyorum. İstediği kadar kanayabilir yaralarım.
maalesef hayır ama üstesinden gelmek zorundayız hergülen yüzün arkasında tarifsiz acılar yatar.
Kendimizi susturuyoruz acıları susturan zaman oluyor
Hayır gece kafamı yastığa koyarken susturamıyorum
Uzun zaman önce hissizleştim, artık hissetmiyorum..
Hayır susturamıyorum. Çözüm üretmek tek çözüm..
Acılarım sessiz çığlıklar atıyor
((
Acılarımı içimde yaşıyorum
susmaz ama ilk günkü gibi de canını yakmaz
Çok şükür öğrendim bunu.
Evet sustrabiliyorum
Evet dayanırız içimizde yaşariz
Her zaman olmuyor bazen vakit istiyor
Bilmiyorum acılarıma sorman gerekiyor
Hiç birisi umurumda değil
Geceleri kafamın içinde yankılanıyor susmuyor.
Evet kanka olduk
Acım yok
Açılarımızı susmaz
Hayır maalesef
Olduğu kadar
Evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar