Çocukluğum ile gençliğim geri gelsin diğerleri hepsini tek tek ben yaparım. Zaten ne kaybettiysek gençlikte kaybettik. Çocuklukta da yaşamak istediklerimi tekrar yaşamaya çalışırım. Mesela hayatımda bir kere akülü arabaya bindim. Bizim zamanımızda nerede öyle bolluk. Şimdilerde her yerde var. Doya doya bilmek isterdim o akülü arabaya. Her bir gün hayallerimdeydi. Gençliğinde geri geldiği zaman lisedeki kıza açılırdım en sonunda. En azından içimde kalmazdı. Onun da beni sevdiğini bile bile liseyi bitirdim öyle açılamadan. Gençlik geldiğinde de sağlık da gelmiş olur otomatikmen. Onu da kazanmış oluruz cepte. İşte bir tek maddiyat sıkıntı. Şimdi ne güzel ekonomik özgürlüğüm var o zaman yoktu. O zaman da o sıkıntıydı.
Bir kız vardı sesini duyunca kalbim titrerdi onu terk etmek zorunda kaldım keşke o şüphelerden uzak kalabilseydim ama olmadı şimdi olsa gözüm kara bırakmazdım. Sonuna kadar giderdik.
@Teacherqueen şüpheli hareketleri vardı çok cinsel davranıyordu sabah akşam bni tahrik etmeye çalışıyordu korkuyordum başıma bı iş gelir diye sonunu getirmeyeceğimizi düşündüm birisiyle ilişkisindeki hatalarını benim üzerime yıkmaya çalışıyor gibiydi gizemliydi ve haddinden fazla güzeldi ona istediği hayatı sunamayacagimi düşündüğüm için ilişkiyi sonlandirdim o sonlandırmak istemeyince hakaretler ettim şüphelendiğim şeyleri gerçekmiş gibi söyledim sonu kötü bitti pişman oldum ama iş işten geçti ondan sonra kimseyle konuşamadım bile
Hayatın bana getirisi olduğu kadar götürüsü de oldu gerek çocukluğum gerek gözlerimin içinde en derinlerde yatan masumane ışık gerek bazı sevdiklerim ki giden çoğu şeyi özlüyorum ama en çok dedelerimi ya da sadece birini geri verseydi çünkü hiç görmedim ve hiç bir dedenin başını okşadı torunu olamadım bu hissi hiç tatmadım çok isterdim bir dededin torunu olabilmeyi..