Kimi insan yaptığından geri dönmez gurur yapar naz yapar kendine yakıştırmaz.. siz rahatlıkla seni kırdım özür dilerim, kusura bakma, öyle demek istemedim... bla bla.. gibi cümleleri söyleyebiliyor musunuz?

Kimi insan yaptığından geri dönmez gurur yapar naz yapar kendine yakıştırmaz.. siz rahatlıkla seni kırdım özür dilerim, kusura bakma, öyle demek istemedim... bla bla.. gibi cümleleri söyleyebiliyor musunuz?
Tam hatırlamıyorum ama oğluma gereksiz bir konuda çok kızmıştım oda ağladı tabi neyse okuldan geldi hemen odasına geçiyor bende tuttum kolundan önünde diz çöktüm ve anından öptüm ve beni affede bilirmisin dedim bir şey demedi sonra hayır dedi seni affetmiyecem dedi bende gıdıklamaya başladım sonra kendini şakacıktan yere attı ayaklarını gıdıkladım ayaklarını gıdıklarken ayakları terli ve kokuyordu malum okuldan geldi bende dedim ki annecim geç salona sana bir süprizim var dedim oğlum bana sarıldı öptü birdaha kavga etmeyelim olur mu dedi ben öptüm tamam annecim dedim hadi sen salona geç dedim ben banyoya girdim leğeni aldım ve suyu doldurdum yeni havluyuda aldım ve salona geldim oğlum ilk bi anlamadı leğeni ayağının dibine koyunca napacaksın annecim dedi bende ayaklarını yıkıyacam oğluşum dedim niye dedi içimden geldi dedim ayakları kokladım güldü çoraplarını çıkardım kokladım güldü ayakları kokladım güldü ama kikir kikir gülüyor parmakların arasında pamuk vardı çıkardım bune len dedim gülüyor yine sonra oğlumun ayakları değilmi dedim ayaklarının altını ve parmaklarının altını öptüm ayakları yıkadım ayaklarını kuruladım ve ayaklarının altını öptüm ve kokladım evet benim anım böyleydi biraz uzun oldu ama kusura bakmayın
Estağfurullah siz yazınca kızımla yaşadığımız benzer olayları düşündüm annelik zor iş kızınca vicdan sızlıyor 🥺😊❤️
Haksızsam evet derim. Ama haklıysam burnum düşse almam.
😂😂😂❤️
😄😄😄🌹
Teşekkürler eig için🌸🍫
Cevap
15Cevap
evet kolaydır.
Gönül almakla uğraştığımı söyleyemem.
🙄🙄🙄 şaşırdım
Eğer karşımdakinin haklı olduğunu sonradan anladıysam tâbi ki söylerim.
Elimden gelse kırdığım bütün kalpleri onarmak isterdim. Gönül almayı da bilirim.
Neden kırık sonra almaya çalışayım ki.
Marifet gönül almak durumunda kalmamak.
kırıp
Biraz zorluyor söylemek ama söylüyorum eskiden hiç söylemezdim
Kötü bir şey yaptıysam kendimi dahi affedemiyorsam kolay değildir
Kolaydır, bazen haklı olsam da gönlü olsun diye tatlı konusuğöm
Hatalıysam özür dilerim, genelde çok fazla hata yapmam ama insanlar bazen yanlış anlayabiliyor, gönül kırıcı değil gönül alıcıyım
Bazen kolay bazen zor
Kolay ama istemem gerek. Yoksa umrumda olmaz
Hak edenin gönlünü kolayca alırım
Kişisine göre değişir.
Eğer hatalıysam tabiki..
Kişiye ve duruma göre değişir..
Haksızlık yaptıysam derim.
Haklı oldugumu düşünüyorsam çok zor
Çoook kolaydır.
Söylerim evet
Soruna göre rahat olabilir
Çok nadir özür dilerim