3 kisiyi beraber idare ediyorum aalinda soyle üniversiteye gitmeden önce ayril baris yaptigim ama bi turlu beni bieakmayan bi sevgilim vardi Şu an askerde gelmesine 2 hafta kaldi beni asla birakmiyo ayrilamiuorum da cunku beni cok seviyo birisi üniversietede ayni siniftayiz ilk haftadan cok yakinlastik sonuncuyla yeni tanistim dun ilk defa bulustuk yakin sehirlerde ayni bolumde okuyoruz falan ben bu isin icinden nasil cikicam
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Detayın ilk cümlesinden sonra okumaya gerek yok. Kadınlara neden güvenmiyorsun diyorlar sonra
Her kadin ayni degil ya
Görüyoz örneklerini *
@Erennn000 erkekler daha fazla yapiyo hatta çapkinlik diyince aklina kadin degil erkek gelir
şu an birine bir şey deme yetkin yok yaptığın şeye bak ve bizden yardım istiyosun hangi aklın ile yaptıysan o aklın ile boş boş düşün dur ki düzeleceğini de sanmam ekleme dahi yaparsın üstüne
En sevdiğin , eh işte olsa da olur olmasa da olur dediğin ve en sevmediğin kim?
En sevdigim beni birakmayan evlilik hayali kurdugum ama bana denk olmayan biri mesela okumuyo calisicak askere gitti dedigim ama ilerde maas olarak ben ondan fazla kazancm
Mesela bu sevdigim dedigim cocukla cinsel hicbir sey hissetmiyorum bana dokunmaya calisiyo kaçıyorum oda huzursuz oluyo bundan dun bulustugum cocuk da beni o kadar sevmez ama cinsellik isterim mesela
Onu bırak , ne kendine ne sana faydası olur , denge yok 🤦 diğerleri nasıl?
İlişkilerde bir kaç şeyi ara , maddi manevi denge sevgi saygı sadakat mantık sorumluluk ve ten uyumu, bunları saglayan biri var mı?
Dün bulustugum iyi ama diyorum ya kimse beni o bahsettigim cocuk kadar sevemes o yuzden birakamiyorum 2 3 yildir
Hepsini saglayan yok iste😅
Boşuna zaman ve enerji kaybı boşuna dram boşuna beyin torpusu boşuna stres 🤦 üçüne de en kısa zamanda tekme operasyonu şart 🤷 etrafta erkek çok lütfen kendine bir iyilik yap düzgün birini bul yoksa ilerdeki kocandan olacaksın 🤷
Etrafta erkek cok da bende manken degilim kendi capimda takilmak zorundayim
Yani 3 erkekgi beraber idare edebilirim beni tanimayan ne yasadigimi bilmeyen insanlar k@sar diyiebilir desinler ben cok buyuk psikolojik sorunlar yasadim yasiyorum ozguven sorunlarim var mesela
Senin kadın olarak özgüven sorunun varsa biz gidelim köprüden atlayalim yaşamayalım daha iyi 🤦 bir erkek bir ayda kaç kere red yer biliyormusun 😂 sacnalamayi kes cidden , güzel bir elbise giy hafif bir makyaj yap çık dışarı iki salin otur bir yere kahve şöyle on kişi tanışmak için yanına gelmezse gel suratıma tükür 😂
Üni ortami hic oyle degil cok guzel kızlar var bende guzelim ama onlar cok başka ya
Senin ünv disinda bir hayatın yokmu?
Sen psikolojik bir sorun yaşamıyorsun arkadaşım k*şar olmuşsun
Unideyken olur boyle seyler, bende yapmistim bir donem
Dün akşam beraber yattığınız hoca ne diyor bu işe?
Daha hic yatmadim ya
Dene bi. Çok zevkli.
Hepsine ya ver ya da terket
Hicbirine vermedim ama terk edemiyorum iste onlarin ilgisini almak hosuma gidiyo bazen de zor geliyo
Anladım konuşmak gerek
Helal olsun dayı oğlu Allah daha çok versin
Allah belanızı versin
Yazık cocuklara
Hayat herkese ayni sartlari saglamiyo hayatimda beni mutlu edebilicek baska seyler olsa onlarla ugrasmam zaten
Biri neyinize yetmiyordu. Ayıp
Ben bu hayatta hicbir seyden tatmin olmuyorum 10 tane de olsa mutlu olamiycam
Allah hidayet versin ne diyeyim
harikasın