Hic bisey hissetmiyorum gereckten psikolojim kotu mu ben mi abartiyorum sizce napicagimi blm iyice kafayi yicem kimseye anlatamiyo?

Aşırı berbat bi durumdayim şu an nedensizce agliyorum bo. k gibi hissediyorum kendimi yanlizim insanlari istemiyorum kimsenin bana faydasi olmiycak zararindan baska hakettigim degeri hic bi zamn gormedim ailemi dahi benimsiyemiyorum psikolojik sorunlarim old eminim ama ne daha 18 yaşindayim mutlu degilim insanlar benim icin cok onemli hep onlarin dusuncelerini hayatima koydum simidi bakiyorum nerdeler hic biri yok bi tane insan yok yanimda nasil gelicek bu hayatin devami ben mi cok abartiyorum gercektej kotu bi durumdayimim
Güncellemeler
+1 yıl
Hayatim hep insanlar oldu o benden daha mi guzel o cocuk benimle konusmali diye diye insanalrin pesinden kosmakla gecti hayatim hala oyle insanlara icten ice ozenmek kendimin guzelligini farkedemek hergun diger bi gunden bakimli gosterisli olmaya calismak ne bunlar boyle niye yapiyorum bunlari niye bu hayatta ben mutlu degilim
Hic bisey hissetmiyorum gereckten psikolojim kotu mu ben mi abartiyorum sizce napicagimi blm iyice kafayi yicem kimseye anlatamiyo?