Günaydınssss
Bir çikolata ile mutlu olan insanlarız. Bizi mutlu edemiyorsanız o sizin beceriksizliğiniz 😄

Günaydınssss
Bir çikolata ile mutlu olan insanlarız. Bizi mutlu edemiyorsanız o sizin beceriksizliğiniz 😄
Bir erkek olarak yine de objektif olmaya çalışacağım ne olursa olsun erkekler gerçekten de ufak tefek şeylerden fazlasıyla mutlu olabiliyorlar. Fakat kadınlar bu konuda birazcık daha standartları yüksek. Tabii genelleme yapmamak gerekiyor ama çoğuna baktığım zaman kadınlarımı vermek birazcık daha zor.
Kadınlarımı vermek?
O sırada kağıttan çiçek yapılınca benim mutluluk seviyesi
Bunun üstüne yapılacak yorum yok, helal gardaş..
Her iki cins içinde mutluluk farklı şekilde yakalanabiliyor, inan bana bir kadını mutlu etmek bazen o kadar zor bir seviyeye ulaşır, ağzında kocaman deve kuşuyla gitsen...
"neden deve kuşu? Sen bana deve kuşu gibi başına kuma göm gerçekleri görme mi demek istiyorsun! Kim ooo kadın kemall?"
Der hayatının şokunu yaşatır.
Tabi bazı kadınlar vardır ki onların gönlü çok yücedir... Papatyadan taç yapsan seni prensi ilan eder, gönlüne saray kurup, loplarına hükmeder ama nerde...
Bu kadın ya da erkek meselesi değil tamamen aç gözlü, doyumsuz nankör ne versen daha fazlasını isteyen, maddiyatçı armadun sapıcı üzümün çöpücülük.
Hadi gel bu insanı basit bir öpücükle mutlu et..
Hani mutluydun hayatında sen en son😂
Görüşlerim benim mutluluğuma gölge düşürüyorsa ona göre yorum yapalım 😄
Ahaha
Seven kadın ve sevmeyen kadın arasında uçurum var. Seven kadın iki güzel söze bile tav olurken sevmeyen kadın dünyaları al gözü uzayda olur. Bu erkekler içinde geçerli bir durum. Arada duygu yoksa insan mutlu olmaz. Erkek arkadaşım bana anahtarlık aldı diye havalara uçmuştum. Bi arkadaşım 15.000 TL lik hediyeyi beğenmemişti sevmediği için umarım farkı anlarsınız
Aa evet. Orta okula giderken bi tane oğlan bana kalpli anahtarlık vermişti. Uzun süre saklamıştım 😂
Hazırdı benimki sjj
Canım yaa ağzına sağlık çok güzel konuştun vallahi
Mutlu etmek kolay olmalı.. olabilmek de keza.. hemcinslerim gördüğüm kadarıyla benim gibi bir kedi bir kuş görünce hemen tebessüm eder bir çikolataya tav olur düşer de erkeklerde biraz gurur var. Mutlu olmamak için sanki inadına direniyorlar 😄
Cevap
128Cevap
Bir haltı beğenmeyen kadın da çok erkek de. Herkesi kendimiz gibi sanmayalım. Biz bir çikolataya güleriz de millet osu da olsun busu da olsun diye kafayı yemiş durumda şu an 😂
Ben de biliyorum ama algı operasyonu yapıyorum 😄
İşte o çikolatanın da öyle abartılı bir çikolata olması gerekiyor ki mutluluğunuz uzun sürsün. Bence genel olarak insanlar mutlu olmayı beceremiyorlar. Bir noktada rahat batıyor insanlara. En mutlu durumlarda bile problem çıkartıyorlar. En azından benim hayatımdaki insanlarda hep böyle oluyor.
Mutluluk genelde çok kolaydır. Huzur olduğu sürece mutluluk her zaman orada barınabilir. Ama ne yazık ki artık insanlar kendilerini bulunmaz hint kumaşı, yaklaşımlarını farklı, vizyonlarını geniş filan sanıyorlar ama günümüzde her şey o kadar sahteleşti ki mutluluklar da sahteleşti. Kimse mutlu olamıyor o yüzden. Mutlu olsa da değerini bilemiyor.
Bana göre aslında kadını veya erkeği mutlu etmek arasında büyük bir fark yok. İnsan olarak herkesin mutluluğu aynı temellere dayanıyor: anlaşıldığını, değer gördüğünü hissetmek, özgür ve huzurlu olmak. Bu yüzden mutlu etmek kimin için daha zor diye düşünmektense, karşımızdaki kişiyi gerçekten tanıyıp neyi önemsediğini anlamak daha önemli. Herkesin mutlu olma yolları farklı; kimisi için küçük bir jest yeterli, kimisi içinse derin bir sohbet. Aslında biraz da karşımızdaki kişiyi keşfetmekle alakalı.
Kadınlar ne istediğini bilmeyen, çevresinde ki insanları bir anlığına çok seven bir anlığına düşman olarak gören, Her şeyi isteyip bi süre sonra da hiç bir şeyi istemeyen, mesela ilişkiler de sevgi ilgi şefkat bekleyip bunları bulunca sıkılıp kaçan ya da bunları ona verene ona hiç bir şey vermemesi kötü davranması ya da mutlu olmak isteyip mutlu olmak için adımlar atmayan karşıdan adım gelse bile umursamayan, mutsuzluğu yalnızlığı ve adrenalini içten içe çok seven ve bu konu da karmaşık bir düşünce yapısıyla belirsiz hareketler yapıp ilişkisinde ki erkeğin de hayatını mahvetmesi ve ilişki sonrasın da erkeğin suçlu olduğunu hiç bir tartışma da kavga da haksız olmadığını (yersen) savunan vs. bunu da psikolojik sorun değil de hormonlardan dolayı diyerek bahane üreten kişi veya kişiler.
Elbette ki Kadınları Mutlu etmek zordur.
Aslında hem çok kolay hem de çok zor. Erkeğin hayatta istediği bir kaç şey olabilir ama Kadınların isteği bitmez.
Erkek basit bir hediye ile mutlu olabilir ama bazı Kadınları basit bir hediye kesmez. O yüzden karşında ki insanı iyi tanıman gerekir.
Bazı Kadınlar hediyeden çok Kalbi samimiyetten gelen bir tebessüme bile aşık olurlar. Hediyenin önemi yoktur onlara kıymet vermek bu Dünyanın en kıymetli İncisinden daha değerlidir.
Doğası ve doğduğu çevresi gereği kadının ne istediği, isteyebileceği bellidir aslında..
Hayatı boyunca kendi yuvasını kuracağı o büyük gün için hazırlanır içten içe, hayaller kurar kafasında.
İşte o hayaller, yaşadığı gerçeklikle uyuşmadığında zordur artık kadını mutlu etmek..
Yuva konusunda çok haklısın. Yuvayı kuran Erkektir ama içini Cennet Bahçesini de, baharı getiren de Kadındır.
Her Kadının bir yuva hayali vardır bu çok doğru. Ama gerçek hayatta ki renkler ile hayalimizde ki renkler çok zıt. Hayaller bir Gökkuşağı misali rengarenk ama gerçekler siyah beyaz.
Sen de haklısın
Genel anlamda kadınların hayallerinden çıkıp gerçekliğe odaklanması gerekiyor.
Hayallerden bir zarar gelmez. Hayaller de umutta insanı yaşatır. Her insanın bir hayali olmalı. Gerçekleşsin ya da gerçekleşmesini ama yine de olsun. Belki de onları bu hayatta tutan şey de budur kim bilir.
O yüzden kimsenin umudunu kırmamak gerekir. Belki de bu hayatta ki tek tutundukları dal budur. Buna hakkımız yok. Hayaller güzeldir. Olsun ya da olamasın.
Olmayınca hayal kırıklığı oluyor işte..
Ne yapalım peki, hayata küserim mi?
Artık her şeye tebessüm ediyorum. Veren de O, alan da O...
Bazen bir şeyleri değiştirmeye gücümüz yetmez. Bazen de istediklerimiz olmaz ya da istediğimiz gibi olmaz. İnsanız elbet üzülürüz ama olmadı diye de artık kimseye kızmıyorum.
Mevlâm sana bu kadar nasip etti diyor ne yapalım. Buna da Şükür
Yaniii burada güç birliği yapmak isterdim ama biz kadınları mutlu etmek kolay olduğu kadar zor da 😀Bugun çikolatayla mutlu olan kadın ertesi gün neden fıstıklı almadın diye tripte atabilir tabi bunlar somut kavram örneklemesi. Kadın anlaşılmak dinlenilmek şefkat ister maddi boyutunu düşunmeyen kadın içın bu söylemlerim tabi. Labirent gibi karmaşık bir zihin düzeneğimiz olduğundan sadece zeki kişiler bunu başarabiliyor maalesef.
1 çikolatayla 1 hafta mutlu olabilen kadın peki😄
Varsa valli helal olsun hemcinsime 😂🌸
cinsiyete göre bir genelleme yapmak olmaz bence. mutlu olmayı bilen insan mutlu olabilir. imkanlarla da ilgili değildir. herşeye sahip ama mutsuz olur bazıları, pek az şeye sahipken daha mutlu da olanlar var. bu kişilik, algı, bakış, beklenti ile ilgili bence
Kişiliksiz ve kültürsüz insanı mutlu etmek zordur.. Çünkü kültürlü bir kişi en ufak bir hediyeden ve davranıştan mutlu olur.. Otururken sevdiği adam önünde oturup başını dizlerine koyup ayaklarını öperek seni seviyorum denilen bir kadın elmas yüzük ten daha çok mutlu olur.
Yeme bizi yeme biziiii🤣 siz kadınlara çikolata azın da azı gelir😂Bir erkek olarak hayatıma girecek kadından huzuru, anlaşabilmeyi, benim gösterdiğim fedakarlık karşısında karşıdan da fedakarlığı, samimiyeti ve saygıyı beklerim. Bu saydıklarımı karşılasın ben zaten mutlu etmek için elimden geleni yaparım. Bu yazdıklarımın altına bütün erkekler de imza atar adım gibi eminim😉Yani zor olan kadınları memnun etmek👍
Mutluluğun sırrı kişiden kişiye çok değişiyor. Kadın ya da erkek fark etmeksizin her bireyin farklı istekleri, beklentileri ve hassasiyetleri var. Bazı insanlar ilgi ve şefkatle mutlu olurken, bazıları için güven ve destek daha önemli. Genelde kadınların duygusal yönleri öne çıkıyor ve anlayış, destek, ve samimi bir iletişimle mutlu olmaları kolaylaşıyor. Erkekler ise daha çok takdir ve saygı gibi duygusal ihtiyaçlarına değer veriyor/
Ne istediğini bilmeyen insanları mutlu etmek zordur. Kadınlar küçük şeylerle bile mutlu olabilir duygusal anlamda anlaşılabildikleri zaman mutlu olurlar jestler iyi davranışlarda mutlu olurlar. Erkekler de kadının mutlu olduğunu bildiği ve hissettiği zaman mutlu olur
Kadınları mutlu etmek daha kolay erkekler lanet ya kadının istediği şey sevgi saygı ve tatmin edilme ama erkekler doyumsuz hayvanlar oluyor ben hayatımdaki kadınları her zaman mutlu edebildim tabi onlar ilk fırsatta kaçıp sonra geri geldiler ama biliyordum erkekler bir davardır BENCE
Erkeğin s.. ki gülsün oynasın mutlu olsun erkek başka bir şey istemez ki zaten..😅 kadınları tabiki çok daha zordur mutlu etmek.. bu her baba yiğidin harcı da değil zaten
Kopsun da herkes kurtulsun 😂
Yok kız.. onlar bize lazım haha 😅
şey gülsün dediğin şey surat mı 🙄😂
@Alemdaralii ulan kamil
buyur Firuuu
Bu, kişiden kişiye değişen bir durumdur. Her kişilerin mutluluğu farklı şeylere bağlıdır; bazı kadınlar için sevgi ve ilgi önemliyken, bazı erkekler için başarı ve özgürlük daha ön planda olabilir. İletişim, empati ve anlayış her iki cins için de mutluluğu artıran anahtar unsurlardır. Dolayısıyla, genel bir yargıda bulunmak zor. Önemli olan, bireyin ihtiyaçlarını ve beklentilerini anlamaktır. Ama kısca herkesi artık eskisi gibi hiç bir şey mutlu etmiyor.
Kadınları çözmek biraz zor açıkçası. Karşıma denk gelenler hep Karadenizli olduğu için daha da bir zordu. Onların beynini açıp incelemek için beyin cerrahı olmak isterdim.
Kurbağa mıyız biz🙄
Karadenizliyim deme 😀
Hee nolmuş🤨
Trabzonlu musun
Yok batı tarafından
Sinop o zaman
Huysuz kendini beğenmiş egolu kendinden başka kimseyi önemsemeyen birini ağzında kuşda tutsan mutlu edemezsin. Çünkü her zaman bir kusur bulur. Bu söylediğim her iki taraf için de geçerli. Böyle insanlar bizden uzak olsun geri kalanı her şekilde mutlu ederiz. 🤗
Erkekler tabiki.
Her dediğine tamam dedgn halde bile söylenecek mutsuz olacak bişey buluyor herşeyine tamam demek bile yetmiyor onlara
Doyumsuzlar çünkü
Cogu erkek kadınları mutlu etmek daha zor demiş ama aslında çok kolay isteklerimiz ilgi sevgi arada bir çiçek yani bunun neresi zor gelebilir ki
Beceriksizler işte😄
Kesinlikle öyle sorun hep onlarda 😄😄
Aynen öyle haha
Bir tek içten gülüş
Bir tatlı söz, bir öpüş
Sevdalı bir tek bakış yeter bana..
Demiş sezen ablamiz 😃
O dediyse doğrudur 😂
50 çift ayakkabısı, 50 elbisesi, 50 çantası var yine de yok diye üzülür. O yüzden kadınları mutlu etmek zor değil imkansızdır 😂😂
10,10,5 var bende😂
Ama yok dimi 😂😂 var da yok yani 😂
Yok demem ben. Olanla idare ederim. İstesem alırım ama gerek yok..
Gerçi doğru sen o türlerden değilsin biliyorum
Cinsiyetle alakası yok bence ağzınla kuş tutsan rengini beğenmeyecek kadınlarda erkeklerde bulunuyor
Where is kadın dayanışması? Puuu😂
Ben gerçeği söylerim taraf tutmam🤷🏻♀️🤷🏻♀️😂😂😂
Kadınları mutlu etmek daha zor ben naptıysam annemi mutlu edemedim
Onu ben de mutlu, tatmin edemedim. Ne yaptıysam olmadı. Hep hatayı kendimde aradım.
Meğer sorun bende değilmiş.
Bazı insanlar mutsuzluk ve sevgisizlikden beslenirler.
Evet, doğru. Mutsuzluktan beslendikleri için mutlu olamıyorlar.
Ben bunu insanın huyuna bağlıyorum çünkü insan huysuz oldumu hiçbir şeyi beğenmez hiçbir yer, tatil eşya’elbise ayakkabı kısaca hiç menmun kalmaz vede beğenmez ister erkek olsun ister bayan insanı sevdiren huydur.
Ters köşe bir soru 😂kadınları mutlu etmeyi bilmeyenler bir zahmet sahalardan insin
Bu benim düzüm🤣
Maşallah o zaman 🥰
Her gün al, bir gün unut. Düşman aramana gerek yok 😂
Bezgin Bekir🤣🤣
Kadınları mutlu etmek kolaydır da erkekleri mutlu etmek de çok zor değildir
Çikolata işe yaramıyor mu😄
Olmaz o zaman siz trip atmaya başlıyonuz🙄
Kadınları olabilir. Bizler küçük şeylerle mutlu olsak bile devamlılık görmediğimiz takdirde uzun sürmüyor ama erkekler öyle mi? Ufacık bir jest yap 5 yıl gider adama.
Bazı kadınları mutlu etmek daha kolay bence. Tek sorun ne biliyor musun erkekler ince düşünemiyorum gerçekten kagittan yapilan bir Gül'den bile mutlu oluruz.
Tek suçlu insan.
Ne sadece kadın , nede sadece erkek.
Pastanın tek dilimine bakıp karar vermek sadece vicdansız insanların yapabileceği bir şey.
kadınları mutlu etmek kolaydır erkekleri mutlu etmek zordur neden çünkü erkekler hiç bir şeyden mutlu olamazlar yani aç gözlülerdir ama kadınlar bir şeyle yetinebilirler yani kadınlar zekidirler
Kadınlar mutlu olabiliyorlar mıydı ya? Allah Allah ilk defa duydum.
Dünyayı ayaklarının altına sersek "Neden bu tarafa sermedin" derler de
Tabi ki erkekleri mutlu etmek zor şahsen ben bir çikolata dan bile mutlu olurum kız alsın ya da erkek alsın mutlu olurum bunu bir erkeğe alsan bune MK der
Bence her iki taraf içinde zor eğer küçük seyelrle mutlu olmayan kisilerse her iki tarafta mutlu hissetmez bunun kadını erkeği yok
kiymet bilenleri mutlu etmek kolaydir cins ayrimi yapamam
Aslında kadınları da erkekleri de mutlu etmek kolay. Zor olan mutsuz etmek ama onu da başarıyoruz çoğu zaman.
kaş kirpik boy endam meme popo ve daha neler vermiş Allah yaranamamış botoks dolgu slikonu saymadım bile biz nasıl yaranalım mutlu edelim ki?
Kadınların mutluluğu üzerine.
https//www. instagram. com/reel/C_DLKsAIeAb/? igsh=MWYybnNzdm9iazBkYQ==
Kadinlar çok şey isterler sadakat sevgi tatmin olmak isterler kadin bence hazinedir keşfetmek gerekir
Erkekleri mutlu etmek daha zor bi kere benciller ve nankörler değer veriyorsun daha çoğunu istiyorlar
Kendi adıma konuşmam gerekirse ince düşünülmüş her şey beni mutlu eder bu büyük bir şey de olabilir küçük de
Tabii ki kadınları mutlu etmek daha zor, bir kadın bir erkeği çok kolay mutlu edebilir eğer isterse...
Cinsiyet fark etmeksizin karşındaki partnerini tanırsan ve mutluluğun ne anlama geldiğini biliyorsan her iki taraf için de kolaydır.
Kişiye göre değişir ortamına göre değişir ama bunu orantı olarak düşünürsek tabii ki de kadınları mutlu etmek daha zor
Kendini sanirim..
Kendini mutlu edemeyenler basnalqrinidq pek mutlu etleye calismiyor :))
Maalesef o şansı bize vermiyorsunuz hak etmeyen erkeklere veriyorsunuz
Doyumsuz yüzsüz ne istediğini bilmeyen insanları mutlu etmek zordur cinsiyet ayrımı yapılmaz
Kadınları mutlu etmek zor tabi biz me*e ye bile mutlu olan insanlarız
Bence genel konuşmak yanlış
Kadın ve ya erkek
Huy meselesi
Kadınlar kolay mutlu olur. Yeter ki yolu bilsin erkek.
İki tarafı da mutlu etmek kolay yolunu bilmek lazım
Tabi ki kadınları. Dünyaları önüne sersen başka yok mu der
Bana kadınları gibi geliyor. Erkekler düz mantık her şeyde dümdüz kadınlar daha spesifik.
Biraz ilgi, küçük suprizler, mesajlara hizli cevap verme
Kadınları mutlu etmek daham zordur maalesef hiç bir şeyi beğenmezler
bakıyorum da bugün sorular akıyor maşallah. Keyfin yerinde. Daim ola:)
Erkekler bir bardak çayla bile mutlu olur. Daha bunu öğrenemedin mi
😂😂 bence de öyle misal bana çikolata alsa ya da şeker ben çok sevinirim 🥺🥺
Kadın mutlu etmek çokta zor değil bir çiçek bir çikolata
Hangisi zor bilmem ama. Ben kadınları mutlu etmeye odaklandım özellikle cinsel anlamda
Erkekleri mutlu etmek en kolayı, kadının ufacık bir tebessümünden bile mutlu olunur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?