William Shakespeare ne güzel demiş:
"Sevgi hayatın başlangıcıdır." Kendini sevmek, onaylamak, iyi ki diyebilmek harika bir duygu.✨🌿
Senin kendinde "canım kendim" dediğin özellikler neler?

William Shakespeare ne güzel demiş:
"Sevgi hayatın başlangıcıdır." Kendini sevmek, onaylamak, iyi ki diyebilmek harika bir duygu.✨🌿
Senin kendinde "canım kendim" dediğin özellikler neler?

Bana göre bir insanın karakterli olması başarılı olmasını sağlar. Dürüstlük, insanlara yardım etmesi, iyilik yapması gibi özellikler her zaman insanı, diğer insanların gözünde iyi birisi yapar bu da başarılı olmasına neden olur hayatta. Bunların dışında bence bir insanın vaz geçmemesi her zaman için mücadele etmesi de kesinlikle buna dahil edilebilir. Çünkü hayatta başarılı insanlar baktığımız zaman ben genelde vazgeçmediklerini sonuna kadar gittiklerini görüyorum. Ben de öyleyim zaten. Hedeflerine ulaşmak için sabırlı ve kararlı bir tutum sergilemek, başarılı olmak için önemli bir özelliktir. Kendine güvenen insanlar, zorluklarla başa çıkmak için daha iyi donanımlıdır ve daha iyi sonuçlar elde ederler. İstekli olmak, hedeflere ulaşmak için gerekli olan öz disiplin ve azim gibi diğer önemli kişilik özelliklerini de içerir. İyi bir insan, merhametli ve vicdanlıyım.
Kesinlikle öyle. Evet kolay görünen ama az olan özellikler ve çoğu insanın başaramadığı.
Beş parmağın beşi bir değil. Maalesef herkeste göründüğü gibi olmuyor. Beceri gibi başarıda insanlara bence kodlanmış bir şey.
Öyle.
Öncelikle insanın kendini kendi olduğu için sevmesi ve olumlu olarak geliştirmesi çok önemli. Özelliklere gelince babacan, vefalı, tanıdıkça sıcak samimi biriyim ilk aklıma gelenler bunlar ama özünde gerçekten iyi biriyim ya her halimle iyi ki varım ☺️🧿🙏🏻
Ne güzel iyi ki bendende sana🙌🏻😊🎉
Rica ederim😊😊🎈
Kendimizi şu anda olduğumuz gibi kabul etmek ve mümkünse her zaman daha iyisi için değişmeye çalışmak konusunda size katılıyorum. Sadakat, babalık ve samimiyet güzel şeyler.
Kim olduğumuzu daha iyi anlamak, her şeyi kabul etmek ve varlığımızın her yönünü yeniden dengelemenin ve geliştirmenin yollarını aramak için çok fazla öz yansıma yapmamız gerektiğini düşünüyorum
bütün karakter özelliklerim. bu arada teşekkür ederim soruda yazdıkların için 🌸🌸✨🙏
Rica ederim.🌟🎀🌟🌟
Bu aralar kendimde de fütursuzca müdahil olan insanlar gördüğümden orada daha duyarlı davranmış olabilirim belki farkında olmasam da:)
Haksızlığa sanal da sosyal hayatta olsa gelemem hiç.
Bu hakkı kendilerinde nereden buluyorlar anlam veremiyorum.
@biscolatagirl Teşekkür ederim tekrar ✨✨☺️ maalesef bazı insanlar toksik oluyor sen hiç ilgilenmesende gelip senle uğraşıyorlar. mesela o kişileri tanımıyorum bile. ama işte durduk yere sataşıyorlar. o kadar zamanını almışlar kusura bakma ayrıca 🙏🌿
Yok estağfurullah keyifle cevapladım inan.✨🌟Hak edene lafını demek gerek. Herkes yerini bilmeli. Sanalda olsa siber zorbalığa kimsenin hakkı yok. Terbiyesizlik oluyor haddini aşması bu tip insanların.👌🏻
Şurada uykuma karışana bile denk geldim yahu şu sıralar. Bu hadsizliğin dayanaklı bir özgüven sebebi yok. Bazı insanlara iki yüz güldürmeye gelmiyor. Profilimizde yatanlara lafım✌🏻
Çok haklısın sırf susuyoruz diye her şeyi diyebeceklerini sanıyorlar. ben genelde cevap bile vermiyorum bu tür insanlara zaman kaybı olduğu için. ama sen doğruları söylemişsin zaman ayırıp. ellerine sağlık tekrar 🌸🌸✨
Her zaman gereken yerde itinayla cevaplarım🎀🌟🌟
Olsun hak edene demek lazım. Susunca kendini haklı sananda var.
Kesinlikle emeğine sağlık komşum 🌸🌸🙏✨
Rica ederim komşum🌷🌷🎀🍫
Teşekkür ederimm 🌸🌸🥳☺️
Rica ederimm bol eigli gün olsun😇😂🌷
Sayende öyle oldu 😂🌸🙏
Ahahah pazar ödülü😂🌷
😂🌸🙏🧚♀️
Sevmediğim özelliklerim var fakat bütün olarak kendimin duruşunu severim🥰 benim gibi insanlara denk gelmek mümkün olmasa da … ilk önce insan kendisini sevebilmeli, kendisini saygılı olmalı…
Katılıyorum fazlasıyla🍫🌷
💙🌹
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim😇
Cevap
35Cevap
Bütün özelliklerim beni ben yapan şeyler, hepsi bebeklerim, aşığım kendime.
🎉🫶🏻✨🌿
Kendimi övmeyi doğru bulmuyorum ama genel olarak Hint kumaşı olmasam da bir çok özelliği bir arada barındıran şahsına münhasır bir kişiliğim... Ruhum ve beynim aynı doğrultuda hareket ettiği sürece ve enerjimi düşürmeye yeminle değilse karşımdaki eğlenceli, komik, ve zeki bir adam olarak negatif ve pozitif bütün yönlerimle iyi ki ben diyorum...
Olsun övmek değil kendini fark etmek.🙌🏻
😁ya da kendinizi her yönden çok iyi tanıyorsunuz ya da birbirinizi çok seviyorsunuz. Niteliklere sahip olmak ve ruhumuzla ve aklımızla bir olmak iyi bir şeydir, ancak her an kanıksadığımız, her zaman yerleşik olan ve bizi biz yapan şeylerin tamamen tersine dönebileceğini görmeyi öğrenmeliyiz, Gelecek hakkında asla yeterince bilgi sahibi olamayız. Allah'ın bize yeteneklerimizden daha büyük bir imtihan vermeyeceğini umarız, ancak bu olursa, en uyumlu kişi bile kendini kopuk ve kendini ve ne düşündüğünü sorgularken bulabilir. Sizi suçlamıyorum, sadece dikkatli olun diyorum, hayat bazı güzel sürprizlerle karşılaşır, net bir işleyiş ve vizyon olduğunu düşündüğümüz şeylerin içindeyizdir ve bazen bir çile kendimizde gördüğümüzü, anladığımızı veya hissettiğimizi düşündüğümüz her şeyi altüst edebilir.
@Catwoman_34 yapay zeka mısın 😀
Neden böyle söylüyorsun?
@Catwoman_34 sence neden böyle söylemiş olabilirim? Yorumumu oku sonra senin yazdıklarını oku nedenini fark edeceksin...
Anlaşılacak başka bir şey yok. Yorumunuzu zaten okudum, teşekkür ederim ve eğer saldırıya uğradığınızı hissettiyseniz paralel bir yorum yazdım. Ben sadece bu hayatta çok gerçek olan bazı şeylerden bahsettim çünkü dünyadaki yaşam olaylardan ve sürprizlerden oluşur ve hiçbir şey sabit veya değişmez değildir. en sadece bu hayatta çok gerçek olan bazı şeylerden bahsettim çünkü dünyadaki yaşam olaylardan ve sürprizlerden oluşur ve hiçbir şey sabit veya değişmez değildir.
İfade özgürlüğüne dayalı bir üslupla, kişinin kendisini türünün tek örneği olarak görmesinin çoğu zaman pek çok insanın düştüğü büyük bir hata olduğunu belirttim ve sizi herhangi bir şekilde suçlamadığımı açıkça ifade ettim, sadece dikkatli olmanın önemli olduğunu ve hiçbir şeyin ne olduğumuzu garanti etmediğini söyledim.
Benim yorumum sadece kişinin kendi varlıkları ve kendisi hakkında sahip olduğu sabit fikir üzerinde çok fazla kalmamasını söylüyor, başka bir şey değil, eğer bu tür bir yorum yapmak sizi rahatsız ediyorsa, o zaman değiş tokuş yapmak sorunlu hale gelir. Soruyu yanıtladınız ve bakış açınız size ait ve bunu hiçbir şekilde sorgulamıyorum, ancak diğer yandan, sadece dikkate alınması gereken çeşitli önlemler ve vizyonlar olduğu gerçeğini desteklemek için öne sürdüğünüz noktalar hakkında genel bir yorum yapıyorum. Sadece doğrudan sizinle konuşmuyordum, ancak bu paralelliği kurarak, başkalarının yorumlarımızı çeşitli bakış açılarımızla okuyarak kendi fikirlerini oluşturmalarına ve bir bütün olarak konu üzerinde düşünmelerine izin veriyor.
Duyalım bakalım 😂
Biraz gülün, tarafsız bir tonda olmayı ve başkalarıyla olan alışverişi doğrudan kendine almadan canlı tutmayı bilmek size iyi gelecektir. Yorumunuzu okuduktan sonra, bununla iyiyim :) biraz eğlendiğinizi ve bir gösteri yapmayı sevdiğinizi hissedebiliriz, ancak botlarınızda düz olduğunuz sürece önemli değil, yanlış bir şey yok ve bana bir yapay zeka olduğumu söylüyorsunuz, ben de sözü iade edeceğim 🙃
@Catwoman_34 görüşüme paralel olarak devam eden uzun ve kapsamlı görüşünüz için teşekkür ederim. Gülüyor ve tarafsız bir tondan etkileşimi canlı tutuyorum bir botla konuşmak iyi geldi karmaşık olan kafamda yarattığımız mixer etkisi için size minnettarım 😀
@ıforyou_06 bence takılmayın ben başka soruda da etiketledim uyarımı yaptım ama arkadaşımız görüş yazmak yerine başka görüşlerin altına yazıyor ve özellikle benim sorularımda yapmış. Siteyi yeni öğreniyor sanırım. Gülün geçin derim😂😂
Yoo daha öncede görüşüm altında yorumlaştık karmaşık gizemli bir üye aslında
Anlamıyor pek denilenleri neyse.
Farklı bir renk seçimi var diyelim ☺️
Ben tahmin ettim dediğin tarzda olduğunu esasında. Ama sitede birilerinin görüşünün altına pek uzun uzun yorum yazılmazda ondan garip geldi.
Genelde evet yazılmaz kısa salçalık yorumlar tercih ediliyor.
Bana hatalar yaptırsada bazen merhamet duyguma büyük bir nefret beslesem bile merhametli oluşumu seviyorum çünkü merhametli olmak kendime karşı hatalar yaptırıyor ama karşındakine değil zalim biri olmamı engelliyor daha kaliteli biri olmamı sağlıyor iyi bir insan olmama büyük ölçüde yardımcı oluyor ne kadar bastırmak istersem isteyeyim merhamet duygum beni ben yapıyor aslında
Ne olursa olsun bulunduğum kabın şeklini almam.
Duymasam da biliyorum. Görmesem de seziyorum. Bütün baskılara, algı opersoyanlarına rağmen ayaktayım. Ve böyle olmak gerekiyor bence. 🩷🎀
Harika devam🎉✌🏻🩷
İyi ki doğru sözlüğüm
İyi ki yalan söylemeyi beceremiyorum
İyi ki FENERBAHÇE'liyim
🎉🎉🥳
😊😊
sadelik aynı zamanda iyi bir kişilik yaratır 🙃
sevgili @Catwoman_34 yorumlarımızı görüşlerde belirtebilirsiniz. Zira her kullanıcı yorumlarına katılmanızdan hoşnut olmayabilir. Teşekkürler fikirlerin için.🎀
Bilemedim sempatik neşeli olmam dicem de o. Da bazen işe yaramıyor
Herkes hak etmiyor. Ama güzel bir özellik. Bozmamak gerek✌🏻
Teşekkürler 🥰
Rica ederim🎈
Bilmiyorum valla hayat bu belki de bozulur. öö
Bazen istemeden de olsa kimi insana göre şekil alabiliyorsun. Herkes pozitiflik hak etmiyor bu bir gerçek.
Kesinlikle öyle. Aslında soğuk olmak istediğim biri var ya
İş arkadaşım
Zamanla birileri oluyor o kişiler😁
Evet..
Kendisi Belki de başlamak lazım mı bilmiyorum ben hani çok kafam karışık yani Nereye kadar ya harika bir duygu dediğin nedir kendine baş baş olma illa beni seveceksin ama yani yalnız kötü bir şey ya Lanet olsun
Hiç bir şeyde iyi değilim
Vardır keşfe çık😄
Dondurma yemekte olabilir
Özellik kişilik ama ya çikolata dondurma değil🤣
İyi dondurma yiyici bir kişiliğim var demek ki 🙄😅
Erimeden yiyen bordo berelidir 😂
hi̇çbi̇r şeyde i̇yi̇ olmadiğinizi söylemek anali̇z ve i̇ç gözlem konusunda yetenekli̇ olduğunuzu gösteri̇r, nasil anali̇z edeceği̇ni̇zi̇ bi̇li̇rsi̇ni̇z ve nerede olduğunuzu gerçekli̇kle söyleyebi̇li̇rsi̇ni̇z ancak hayatin herhangi̇ bi̇r zamaninda i̇leri̇ye gi̇debi̇li̇rsi̇ni̇z hi̇çbi̇r şeyde i̇yi̇ olmadiğinizi söylemek sadece bi̇r algi eğer yarin başiniza bi̇r i̇ş geli̇rse i̇çi̇ni̇zdeki̇ i̇yi̇ şeyler ortaya çikabi̇li̇r Sürekli evrim geçiriyoruz.
Haksizligi sevmiyorum ve insanlarin yuzune karsi soyluyorum yanlislari umrumda degil baskasi ne dedigi
Dişil enerjim yok eril enerjim çok yüksek ve bunu seviyorum
Shakespeareee katılıyorum çünkü en iyi ki dediğim kişilik özelliğim yok
Ya hep ya hiç.
Orta noktam yok.
Nasıl bakarsan , öyle görürsün.
"Önyargı" bende tutmuyor. Uzun vadeli önyargılı olamıyorum.
Merhamet duygumu seviyorum ve adaletli oluşumu...
merhamet çok güzel
Merhametli biri olduğumu düşünüyorum ve bu özelliğimi de seviyorum iyi ki böyle biriyim
Merhameti de severim. Her durumda merhametli misiniz?
tamam el hmdl
Doğruyu, yanlışı, iyiyi, kötüyü ayırt edebiliyorum çok rahat..
Tüm özelliklerimi seviyorum.
Özellikler insanına göre değişir tabiki
Elbette.
Yani öyle diyelim
Tek kelimeyle merhametli biri olmam.
🌷🫶🏻
iyi bir özelliğim yok
Vardır keşfe çıktıkça🙌🏻🌿
Karşımdakini anlamak için gayret gösteriyorum
Kolay görünen ama herkesin başaramadığı bir özellik.👏🏻👏🏻
Kendimi övmek istemem
O yüzden cevap vermek istemem
Aslında övmek değil, kendinin farkına varmak:)
Kendimi ifade edebiliyorum..
Harika🎉
Teşekkür ederim. 😃
Rica ederim😊
empati kurabilmem
Evet bu kolay görünen ama başarması en zor özelliklerden✌🏻
Rica ederim.
Merhamet ve dürüstlük
Olmayanlara da eyle biraz😄😄
Doğru dedin😄
Çok fazla var, seçemedim. Pas geçiyorum :D
Zekiyim mütevazilik bir yere kadar jdjf.
Marjinal biriyim, anarşist bir ruhum var.
Hepsi iyi ki benim özelliğim
Savaşçı ve yılmaz bir enerjiye sahip olmam
İntikamcı oluşum.
Güven konusunda tartışılmaz biriyim
Merhametli ve dürüst oluşum. Önceliğim merhamet
İyimser oluşum olabilir.
umursamama huyum iiyi ki var
Hırsım, inadım ve yılgınlığa düşmemem.
dürüstlük iyi niyet
Nezaket ve naifliğim
🌹🌹💜
Ayrıntıcı olup da çoğu zaman yanılmamam.
Sakinlik
Lider olmak
Samimiyet ile vefa
Adaletli oluşum.
Netim
Manyağım.
Merhametliğim ve dürüstlüğüm
Not tutmam
Karekterim
Ozguvenli biriyim
Dürüstlük
Mantıklı olmam