Saygıdeğer olabilmek senin için önemli mi?

"Saygıdeğer olmak, yalnızca başkalarına saygı göstermekle değil, aynı zamanda kendine de saygı duymakla mümkündür."
Saygıdeğer olabilmek senin için önemli mi?

"Saygıdeğer olmak, yalnızca başkalarına saygı göstermekle değil, aynı zamanda kendine de saygı duymakla mümkündür."
Bunun için en büyük etken statü. Bunun dışında itibar Güleryüz ve hoşgörü ve hatta tevazuyu sevmez. İnsanlar egoist, hoşgörüsüz ve ciddi kişilikte olanları saygıdeğer bulurlar. Çevrenize dikkat edin saygı duyulan ve kendisinden çekinilen kişiler son derece mesafeli ve biraz kibirlidirler.
En onemli ozelligi karakter durusudur.
Fizigin verdigi, gosterdigi bir agirliktan farkli olarak, karakterinin baskinligi saygideger bir insan olmanin en onemli ozelligidir benim icin.
Tabi ki artik tum bu ozellikleri yikan birsey var.
Para :D
En ahmak insan bile para karsiligi saygiyi elde edebiliyor.
Buyuk gozuken replika bir versiyonu. Fakat para ile kazanilan saygi pamuk seker gibidir :D
Ne kadar buyuk ve suslu durursa dursun, islattigin zaman geriye kalan tek sey sekerli bir sudan ibarettir.
1) Az konuş.
2) Kendinden ödün verme.
3) Özel hayatını kendine sakla.
4) Yalan söyleme.
5) Verdiğin sözde dur.
-Benim için tabii ki de önemli..
Ek olarak★
Türkiye'de saygınlık; para ve mesleğe bağlıdır.
Söylediklerine katılıyorum
Ve bir kişinin duruşu yansıtı karakteri çok önemli bir rol oynar bence ilk izlenim öz güvenli olması cesur en önemlisi de insanların dedikleri ile basmayan biri işte o zaman saygı değer biri olur
Cevap
4Cevap
kendisi gibi olmak
Saygı duyulan bir insan olmak istemişimdir her zaman
Herkese saygı göstermek
Nerde nasıl davranılacağını bilmekten geçer.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?