Her insanın en az bir özelliği dikkat çeker, etrafınizdakiler size özelliğiniz ile sevgi/saygı duyar.
Sizce, sizin bu özelliğiniz nedir?

Her insanın en az bir özelliği dikkat çeker, etrafınizdakiler size özelliğiniz ile sevgi/saygı duyar.
Sizce, sizin bu özelliğiniz nedir?

dikkat çeken özelliğim dersek, sanırım sıcakkanlı oluşum dikkat çekiyor. Onun dışında saygı/sevgi duydukları özelliğim ne olabilir bilmiyorum, belki kardeşlerime yaptığım ablalık
Sıcakkanlı belli 👍 iyi bir ablaysan o çok daha önemli ve iyi tabiı.
Kötü bir ablayım 😃
Ama öyle bir söyledin ki 😄
:D iyi ablayım ya tamam.
Kardeşlerini KS ye getir, sormamız lazım 😄
Onları buraya asla bulaştırmam 😅
Aman aman.. Bencede hiç bulaştırma.😄
😅 sence neden bulaştırmamalılar
Dedikodu sorusu 😄
😌 mantıklı djdj
İnsanlar genelde saygılı olmamı seviyorlar yani karşımda ki kişiye saygı duyuyorum onu ön yargılı şekilde eleştirmiyorum ve konuşurken de sözlerime dikkat ediyorum her zaman da dürüstlüğe değer veriyorum öyle ki karşımda ki kişi kötü bile olsa ona kötü davranamıyorum pek.
Saygı en başta olmalı, güzel özellik. Sadece son cümlene istinaden herkese hak ettiği değeri vermek gerekir diyorum.
Kanı sıcak derler... seni dinlerken terapi gibi oluyoruz derler.. çıkın ulen seyans ücreti diyorum 😃
Vay bak bu gayet güzel bir özellik ((: 👍
Para vermiyorlar yaew.. bu da bünye benim de ciddi bir psikologa gitmem gerek 😃
Bir zamanlar bende öyleydim, sonra içinden birden fazla karakter çıkıyor ve kendi kendine yabancı biri gibi terapi yapabiliyorsun.. 😄
Hahaa sende bendensin eywallah 😃
😄 Aa sende o aşamaya geçtin mi?
Eic teşekkür ederim
Rica ederim
Bir özelliğim yok ki..
Senin kendinde göremediğin, çevrendekilerin sende gördüğü sevgi/saygı uyandıracak bir özelliğin bence vardır..((:
Yoktur, yoktur.. Biri bir şey görmüşse de emin ol kendinde olanı görmüştür be yeşilli..
Yine birileri kendini sorgulamaya başlamış sanki badem gözlü.. Bence güçlü kişiliğin veya cesaretin olur
Sorgulamayı sevmiyorum ama seviyorum da.. o iki özellik işime yaramıyor artık..
Mola verip nefes almadığımız zamanlarda sorgulama başlıyor ve artarak devam ediyor. Arada bir sorgulamak iyidir ama nefes almayı unutmamalıyız.. 😉 Bence, o 2 özellik seni sen yapanların başında geliyordur.. Bu arada Yönetimi biraz içindeki çocuğa devret, iyi gelebilir 😊
Ne mola kaldı ne de çocuk.. Neyse iyi geceler yeşilli..
🫡 İyi geceler badem gözlü..
Cevap
3Cevap
bu soru için çok teşekkürler. şimdi arkadaşımı aradım ve çocukla şöyle kahkahalı bir sohbet gerçekleştirdik:
+ kanka beni seviyor musun?
- lan ne alaka JSKFKWKHLELODLVKDLG
+ hayır öyle değil, arkadaş olarak XKSKGKDKGLD bende en sevdiğin özelliğim ne, en tuttuğun?
- sohbetin akıyor, kafa dengisin...
böyle KCKSKGKEKGKDLGKD
sanırım kafa dengi olmam, samimiyetim falan XD
Direkt net sorup öğrenmen güzel olmuş kardeşim. 😁😁👍
Bunu bizi taniyanlara sormak lazım değil midir? Eski itibarı olmasa da meslegimden ötürü hiç tanımayanlar saygı gösterirler. Tanıyanlar da severler 😊
Maalesef sizi tanıyan insanlara erismekte biraz zorlandığım için, sizlere gelen geri dönüşlere istinaden sormak istedim 😊 meslek nedir?
Öğretmenim.
Yardımsever ve merhametli olusum diyeyim o halde bir de iyi bir dinleyici olmam olabilir 😊
Öğretmenligi değersizlestirdiler ama saygınlığı bana göre halen yüksek olması gereken bir meslek. Toplumu yetiştiriyorsunuz. Güzel özellikler 👍😊
Saygılı, sıcakkanlı, anlayışlı ve merhameti oluşuma. Bazıları da yardımsever oluşuma sevgi/ saygı duyduğunu söyler.
Güzel özellikler 👍
Dikkat çeken özelligim samimj olmam sıcak kanlı birisi olmam ve birde dürüst tabiki ve oldugum gibi davranmam
👍Güzel özellikler
Tsk ederim😊
Kişinin kendisinin şu özelliğim demesi kendini beğenmişlik olabilir.. ama en fazla işimden dolayı saygı görüyorum diyebilirim
Tabiki bunu insan söylememeli, çevresinin ona ilettiği ne ise onu aktarmalı. Meslek nedir?
Aynen öyle kendi değil çevre taktir etmeli eleştirmeli. Sağlıkçıyım..
Saygı duyulacak bir meslek 👍
Sessiz sakin kendi halinde olmam
Sessiz sakin olman çevren tarafından onaylandı mı?
Elbette
Öz güvenli oluşumu beğenirler.
Bu da güzel bir özellik 👍
hiç bir fikrim yok bu konuda
Çevrendekilerden herhangi biri, bak senin şu özelliğin şöyle böyle demedi mi
hep diyorlar
İşte onu sormuştum da neyse 😄
Hiç bilmiyorum bro 🤷🏽
Vardır illa ki ((:
Dürüst olmama sizin
Düşünceli
En iyisi
Bazen beklenti yüksek oluyor ve insan olduğumu hatırlatmak zorunda kalabiliyorum ((:
😅 gereken bu zaten
Bir de dediğim gibi gereken cevabı verince trip yiyoruz
Yav bi gittt🙄🙄
Evet öyle oluyor, 😁😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?