Kişilik & Karakter Tökezlediğinizde kolayca toparlanabiliyor musunuz? Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Alıntıv Hemingway'in "Yaşlı adam ve deniz" kitabına ait. Tökezlediğinizde kolayca toparlanabiliyor musunuz? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. toparlayamam maalesef 0 0 Yorumla
FiliusDiaboli Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Teorik olarak evet ama şu an için yürümüyorum. Hayatı izleme modundayım. 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bazen hemen bazen de bir süre yerde kalıp düşünüyorum sonra kalkıyorum. 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Zor toparlanırım.. 0 0 Yorumla
neptun_q Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl kesinlikle evet beni ben toparlıyorum işte 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
ChooChoo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kolay oluyo aslında 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
toparlayamam maalesef
Teorik olarak evet ama şu an için yürümüyorum. Hayatı izleme modundayım.
Bazen hemen bazen de bir süre yerde kalıp düşünüyorum sonra kalkıyorum.
Ühh hem de nasıl. 😏
Olmuyor galiba
Hayır dibi görmem lazım
Zor toparlanırım..
kesinlikle evet beni ben toparlıyorum işte
Evet
Kolay oluyo aslında