Benim çoğunlukla yaşadığım sorunlardan birisidir bu. Çok defa hata yaptım, çok kötü hissettim ve hep yalnızlığımda boğulmaktansa birileriyle konuşmak istedim ama size TAVSİYE vermek istiyorum bunu sakın unutmayın arkadaşlar. İsterseniz o yalnızlığınızda boğulun ama insanlara sığınmayın... Düşmüş, zayıf anınızı canınızdan kanınızdan güvendiğiniz birisine bile ANLATMAYIN. Emin olun herkes birbirinin hatasından, mutsuzluğundan zevk alıyor. Çıkın dışarı yürüyüş yapın, müzik dinlerken ağlayın boşaltın içinizi, i*çiyorsanız yalnız için, belki namaz kılanınız vardır namazda içinizi dökün ama hatanızla kendiniz yüzleşin başkaları vasıtasıyla yapmayın bunu, yüzünüze vuran çok olur. Bir tane hayatınız var en güzel şekilde yaşamaya çalışın, hayatınızın baş rolünde sizsiniz başkasının hayatınıza karışmasına, yönetmesine izin vermeyin ya da bir gün var olacak ama yarın olmayacak kişilere bağlanıp çok değer vermeyin.
Mesafe iyidir herkese ve her şeye karşı... Kendinize iyi bakın güzel günleriniz ve hayatınız olsun :))
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer