Kişilik & Karakter Soyut olan kelime gerçek anlam taşır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Duygular kelimesi cümle içinde gerçek anlamda kullanılmış Güncellemeler1 yıl Sınav sorumdu bakar mısınız Soyut olan kelime gerçek anlam taşır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. taşımaz 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Neden sonuçta duygular diyince akla ilk gelen şey his değil midir
Şebnemciğim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Korku, aşk, güven, özgürlük, sadakat vs soyut kelimlerdir aynı zamanda da gerçek anlam taşırlar 1 0 Yorumla
McBorderless Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Gerçekten kastın somut bişeyse evet taşır, ama gerçekten kastın tam olarak nedir onun altındaki cevap önemli. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Duygu his anlamında kullanılmış Yorumla McBorderless 1 yıl Duygu ve hisler somut mu sence , sen karar ver? Yorumla Soran 1 yıl Soyut olduğunu biliyorum ama Yorumla Soran 1 yıl Demek istediğim duygu his anlamında ilk anlamı yani ben bu şekil düşündüm soyut alt başlığı gibii Yorumla
İciDisi1Yakisikli Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Soyut kelimesini hangi anlamda ve formda kullanırsak kullanalım, bu kelime gerçek dünyadaki bir varlığın gerçek anlamını taşır. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
taşımaz
Neden sonuçta duygular diyince akla ilk gelen şey his değil midir
Korku, aşk, güven, özgürlük, sadakat vs soyut kelimlerdir aynı zamanda da gerçek anlam taşırlar
Gerçekten kastın somut bişeyse evet taşır, ama gerçekten kastın tam olarak nedir onun altındaki cevap önemli.
Duygu his anlamında kullanılmış
Duygu ve hisler somut mu sence , sen karar ver?
Soyut olduğunu biliyorum ama
Demek istediğim duygu his anlamında ilk anlamı yani ben bu şekil düşündüm soyut alt başlığı gibii
Soyut kelimesini hangi anlamda ve formda kullanırsak kullanalım, bu kelime gerçek dünyadaki bir varlığın gerçek anlamını taşır.
Evet olabilir neden olmasın
Bence de