Bu sefer beklemeyeyim diye 1 saat geç geldim yine bekliyorum. En uzakta olan da benim. Şaka gibi. İnsanlar dakik olmayı ne zaman öğrenecek?

Bu sefer beklemeyeyim diye 1 saat geç geldim yine bekliyorum. En uzakta olan da benim. Şaka gibi. İnsanlar dakik olmayı ne zaman öğrenecek?

Acayip dakiğimdir ve aksi durumda çok kızarım.
Mesela senin verdiğin gibi bir örnek yaşamam mümkün değil. Ya da en fazla bir kez yaşarım. Vaktinde giderim ( hatta her zaman vaktinden daha önce ) ve vaktinde gelinmesini beklerim. Geciken ve arayıp geçerli mazeret sunmayan kişiyle bir daha buluşma planlamam. ☑
Hayatımda kimseyi bekletmedim çünkü bunun planlamasıni önceden yapar özenir hazırlanır dakikasına orada olmaya gayret ederim, biraz önem ve değer vermek gerekiyor... aynı özveriyi insan karışidan da bekler haliyle
Sürekli gec kalan insanlar sana ve zamanına saygı duymuyordur. Bunun guzellemesi çok yapılıyor ama ciddi bir karakter problemi aslında. Öyle insanları hayatında barındırmamani oneririm
Genelde evet
Cevap
19Cevap
Evet zamanında giderim tabi ki de
Geç kalmamaya çalışırım geç kalanlarıda genelde onun göremeyeceği benim göreceğim bi mekanda oturup bekletirim yıldırana kadar
Dakik olmak benim için mühimdir her yere her zaman erkenden varmayı hedeflerim
Genelde bende en azından 5-10 dakika bile erken giderim ve beklerim.
Her seferinde yaklaşık 45 dakika bekletirim. Bu benim lanetim
Zamanında giderim krşımfaki insandanda aynı performansı beklerim
Tam saatinde giderim, 10 dakika geç kalanla buluşmaktan vazgeçer dönerim
Genelde erken giderim
Zamanından erken giderim ki insanları bekletmeyeyim diye ama yine bekleyen ben olurum.
@gianna_🥰☕️☕️🥰👍
Evet çok dadikik biriyim bi yatakta öyle değilim işte
maalesef öyle cok insan var. Sözünün eri çok az insan var
Ben hep geç kalıyorum
en fazla 10 dk geç kalırım
Zamanından en az 30 dk önce orada olurum
erken bile giderim
Evet mal gibi tam saatinde orada oluru! 😂
Hiç gitmem beklesin dursun
İsim olursa gecikme olur
1 saat erken gidiyorum
Genelde zamanında giderim evet