Aklımdan tüm gün ölüm geçtikten sonra haberi geldi bir akrabam ölmüş. Can sıkıcı olabiliyor benim bu olay.

Son aylarda bunu ben de epey sık yaşadım. Hatta sadece bende değil aile üyelerinde de oluyor ara ara.
Bir şekilde veri veya bilgi çekiyoruz bir yerlerden ve bu hisse dönüşüyor ama nasıl oluyor bilmiyorum. Araştırılması gereken bir durum.
Her şeyin iyi tarafı da var kötü tarafı da var maalesef. Bu sefer sana kötü eykisi olmuş ama yaşam zaten böyle bir şey.
Daha da fazla hissedip hatta durumu önceden gören kişiler tanıyorum. Filmlerdeki durumların hepsi hayal gücü değil.
Abi bir insan bu kadar başına gelecekleri nokta atışı bilebilir. O kadar can sıkıcı bir durum ki bide rüyamda görüyorum olanı biteni çok geçmeden gerçekleşiyor uyumaya da korkar oldum
Aşırı aşırı. Bu kadar rahatsız ediyor ki hatta anlatamam ben bir şey derim o şey olur hissederim o şey çıkar.
Lafı olmaz ✨
Cevap
8Cevap
güçlüdür oldukça
Baya güçlü. Mesela sıkıntılı bir rüya gördüysem aynı gün sıkıntılı olaylar yaşayıp dejavu etkisi oluyor..
Çoğu zaman hissettiğim çıkıyor aldatıldığımı gece uyurken hissedip Bi anda uyanmistim jdwjsnwm
Bazen oluyor da olay oyun içi olduğu için pek anlatamadım 😅
Başın sağ olsun. 😔
Teşekkürler 🙏🏻
Başın sağolsun 🙏
Teşekkürler 🙏🏻
Son zamanlarda anlayamadığım şekilde hislerim daha bir güçlenmeye başladı.
Hislerim hep doğru çıkar onun için hislerime güveniyorum
Hissediyorum ama emin olama var sebebini bilememe
Çoğu zaman hissettiğim şey çıkıyor
Baya güçlü 💪
oldukça iyidir
Güçlüdür genelde
Çok aşırı güçlüler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?