Benim hiçbir mertebede kuvvetli değildir...
Mesela gönlümde kelebekler uçuşuyor ama neyin nesi bilmiyorum..
Benim hiçbir mertebede kuvvetli değildir...
Mesela gönlümde kelebekler uçuşuyor ama neyin nesi bilmiyorum..
hislerim degilde tahminim kuvvetlidir genelde cıkar bir konuyu birileri bana anlatınca genelde olayın sonu ile ilgili tahminim gerçekleşşir
Basiretlisin
Rica ederim
Hisleri bilmemde insanlari iyi taniyorum
Bende ikiside yok. Kendimi cahil gibi hissediyorum
Peki kendimi geliştirmem mümkün mü
Kötü kalpli biri olduğunu ya da ne bileyim fesat olduğunu gözlerden anlar mıyım
Tabiki de anlarsin cook iyi oyuncu degilse tabi. Insanlar icin ne dusundugune ve hareketleriyle onu desteklemesine bak. Bide oyle olan cok dillendirmez. Mesela saf kalpli biri surekli cok safim demez. Ya da mesela diger insanlar hakkinda o oyle bu boyle dediklerine ve kendi ozelliklerine bak. Mesela o kiskanc bu kiskanc diyip, karsisinsa guzel veya basarili biri oldugunda hal hareketlerine konusmasina bak.
Sözleriyle davranışlarını hep tart.
Asla sözlere kanma.
Davranışlar ölçütün olsun.
Diyorsun.
Bu şekilde hareket edeceğim. Umarım bende çabucak tanırım insanları artık
İçini net gördüğün insanları, gördüklerine rağmen sevmek zor olmalı hakikaten. Ama şöyle bir güzelliği var bence hayal kırıklığı yaşamazsın.. Zaten en başından yüzünü görmüş oluyorsun
Biri birşeye sahip olacak ve mutlu olacak diye milletin aklı çıkıyor. Yakın çevremde de bunu çok görüyorum. En iyisi uzaklık ve yalnızlık diyorum bu kadar çirkin duyguların sahibi insanlarla aynı havayı solumak zor geliyor
Devir değil kötü olan, devrin içinde yaşayan insanlar kötü.. Suçu zamana atmak en kolayı
Maalesef haklısın
23
Kıymetsiz insanlarla geçiyor ya o seneler ona yanıyorum
Hayatımda biri olsa daha enerjik olur muyum diye düşünüyorum bende. Bazen insan yanına anlayışlı bir arkadaş arıyor 😓
İhtimali bile yordu düşünce olarak. Aman aman evlerden gönüllerden ırak olsun🙄
Yeterince yoruldum, Allah'tan dinlenmeyi istiyorum, dinlendirmeyenleri dünyanın öbür ucuna atsın istiyorum 🤣
Yaşadıklarımı.
Hâlâ sindiremediğim olaylar var
Ağır şeyler yaşadım. Yaşadığım anda kalmak istemesemde henüz tamamıyla önüme bakabilmiş değilim
Cevap
9Cevap
Benim hislerim çok kuvvetlidir
Benimle ilgili ne hissettiğini sorsam 🥲
Benim hissettiğim genelde çıkar yani bi insanın yüzüne bakınca hemen hemen nasıl birisi olduğunu çözüyorum bu arada yaşın doğru mu 😅
Yaşım ve sorduğum soru alakasız geldi dimi 🤣
Hayır ya onunla alakası yok senin yaşında ki kadınlar bana çok çekici geliyor o yüzden sordum 😅
Direkt konuyu bağlayanlar da bana acayip itici geliyor
Maksadım o değil ya neden sorduğumu açıkladım sadece yanlış anlama
Kızdın mı 😒
Odamda bir atkım var. Duvara aksesuar olarak astım. Üstünde aynen şu cümle yazıyor;
" Şüphe tek gerçektir "
Güvenmekte en büyük yanılgıdır diyebiliriz o halde
Hislerim çok iyidir. Bir insana ilk an ne hissedersem hep haklı çıkarım.
Nasıl oluyor bu nasıl
Hislerim beni hiç yanıltmıyor.
Ayyy ben çok fazla hissediyorum herşeyii
Çok ve hissettiklerim oncedenoluyor
Eh işte
genelde kuvvetlidir
Kuvvetlidir.
Cookkk
Nasıl oluyor anlatsana biraz
Bana Özel
Cok ya
En çok istediğim şeydir ama ne yazık ki bende tık yok