Uçak demek çocukluk demek …. Çocukken atraksiyon gibi gelirdi 
Penecere kenarına oturmayı sevenler nerede?

Yoksa uçakta korkar mısın?

Yoksa uçakta korkar mısın?
zaman tasarrufu. yoksa kalkmak için koltuğunu çekiştiren, susmak bilmeyen çocuk ve yetişkin sesi, inmek için kapıların açılmadan ayağa fırlayıp valiz almak için size müsade etmeyen insanların olduğu bir uçuşun zerre bir eğlencesi olamaz. gün gelir özel bir uçakta uçarda fikir değiştirsem beyan değişlikliğine giderim.
Bulutları seyretmek… Düşüncelere dalmak… Yukarıdan her şeyin, yaşadığımız hayatın ne kadar da küçük olduğunu düşünmek… Doğaya hayranlıkla bakıp şükretmek… Zaman hakkında düşünmek… İnerken aşağıdaki evleri ve arabaları seyretmek… Herkes günün telaşını yaşarken, yukarıdan her şey düzenli gibi görünürken, aşağıda neden kaos gibi hissettirdiğini düşünmek...
Ben uçak yemeklerini çok seviyorum. Yolculuk esnasında olduğundan belki daha lezzetli geliyor birçoğu. Özellikle cappellacci türleri👌🏻
Hahaha domates 🍅 suyumu getirin mi yani sjsjsj
Getirin mi derken anlamadım😀
Hani yemelerini sevenler uçağa binerken öyle bir espiri var ya
Teşekkürler eig için.
Herkese salça olmak. 🤣🤣 Yeminle +50 yaşa dönüyom uçağa binince. 🤣🤣🤣
Haydaaaaa orayı da mı karıştırıyorsun sjsjsj
Cevap
11Cevap
seyehat
Hayatımda bir kere bindim güzeldi ama inişi kötü 🤣
Ama bulutların üstünde olmak güzeldi , yeryüzüne bakınca her şey küçücük 😂
Hahah ooo güzel anlatım
Kalktıktan sonraki hafifleme hissi bir başka. Ama kirli koltuklarının ve gariban yemeklerinin fanatiği sayılmam.
Uçmak güzel 🎈
WC koltuk yemek boş 😂
Hani arabayla yokuş inerken için bir hoş olur ya, hafifleme hissinden kastım o bu arada.
En son bi 10 sene önce binmiştim ta ki iki üç hafta öncesine kadar, şehirleri yukardan görmek müthiş bir şey
Cam kenarı bulutlar yakayabilirsem 🌅 güneşin batışı
Piste vardıktan sonra kalkış için bir anda hızlanıp seni koltuğa yapıştırması.
Çok kez bindim uçağa 🤔🤔 güzel dı ama bi ara düşüyordu sanırım baya bi alarm falan çaldı sonra sustu
Tuvalete gitmek hep havada yapmak hayalimdi. Arka tarafta fena salınıyor hoşuma gidiyor
Uçak korkum var benim ya hayatımda 2 kez bindim ikisinde de kulaklarım perişan oldu
Uçaktan korkuyorum..
Kahve içmek 😄
İkram edilen sandviç ve meyve suyu 😂
Uyandığımda istediğim yerde olmak
Uyuyorum sıkıcı çünkü…
Hiç sevmem. Bi borunu içinde vıcık vıcık insanlar.
Bulutları izlemek
Bulutların üstünde olmak
Arkadaşlar ayıp oluyor aw
Bulutları gökkuşağı izlemek..
Tek binmeyen ben miyim acaba
Hiç binmedim biraz o durum karışık benim
Hiç sevmem uçak
Manzara tabiki
Kitap okumak
Uçmak
Binmeden bilemem?
Yolculuk