Arkadaşlar eski zekam yok maalesef zor durumdayım okuyabilecek varsa baksın?

Bu korona dönemlerinde odama kapanıp telefon oynamaya başladım tam liseye başladığım zamanlardı. Ondan öncede lgsde 4.90 yüzdelik yapmıştım baya iyi bir puan yani bilmeyenler için hayatımda yıl sonu notum 95 altı hiç olmamıştı full taktir ve onur belgeleri üstelik hiç çalışmadım işte ondan sonra ne olduysa oldu pubg mobile baya trend olmuştu 2020 yıllarında bende oynuyordum günde 10 saat en az telefon sürem 15 saatleri buluyordu odamdan hiç çıkmıyordum ailemin yüzünü bile görmüyordum her gördüğümde kavga ediyorduk zaten neyse sonra 2021de okullar başladı ama benim eskisi gibi ders dinleme isteğim ne de konsantrasyonum vardı ayrıca uzağı görmüyordum 2 miyopiydim ve gözlük kullanmıyordum kendime yakıştıramıyordum düşünün yani dersle alakamı ve 1 yıl boyunca tahtayı görmeden yılı bitirdim Ardından 11. Sınıf başladı ondada aynı muhabbet tahtayı göremiyorum en arkadayım ve okulla aram hiç yok birazda asosyal bir insanım biri benle konuşmadan muhabbet açamam eski sınıfta arkadaşlarım vardı en azından okula geliyordum bu sefer ders dinleme isteğini geçin okula gitmemeye başladım ve aileme yoğun ısrarlarim sonucu 11. Sınıfın 2. Döneminde açığa geçmeye ikna ettim yıl 2023 nisandi. 2023 nisandan beri odamdayım bir dönem dershaneye yazıldım orayada 1 2 aydan sonra gitmemeye başladım. Yani 2 senedir odada hapis hayatı yaşıyorum resmen arkadaşım yok yapacak bir şeyim yok eski zekam yok donmuşum sanki kafam çalışmıyor. Günde 15 saat telefon oynuyorum sadece üstelik bir sürü hastalığım ortaya çıktı son 1 haftadır bende antidepresan aldım ama daha kullanmadım hastalıklar yüzünden 1 2 haftaya başlayabilirim. Nolur bir önerisi olan bir anlayan varsa halimden yardımcı olabilir mi?

Arkadaşlar eski zekam yok maalesef zor durumdayım okuyabilecek varsa baksın?