Dopamin reseptörlerime anasını bellettim. Reelsler, şekerli gıdalar/kötü beslenme, negatif düşünceler, p... grafik içerik derken.
bir şey söylerken ne diyeceğini unutan, eşyalarını unutan, sürekli heyecanlı ve stresli, çabuk sinirlenen yalnız kalmak isteyen birine döndüm. Bir şeyi sürdürmek istersem de dikkatim hemen dağılıyor. Duygusalım kafaya birinin lafını çok takıp çok önemseyip kendim ne istediğimi kendime sormuyorum bilmiyorum.
Beynim çalışmıyorken hal böyleyken ben sınıfta işlenen dersi nasıl anlıyim, anladım desem 4 sene nasıl disiplinli sıkılmadan devam edeyim? İşe girmeliyim sanırım artık sonra okurum :/ yeterince yük oldum aileme
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım,
Öncelikle, bu hislerin tamamen anlaşılabilir olduğunu ve yalnız olmadığını bilmeni isterim. Zor zamanlar herkesin yaşamında olabilir. Yapabileceğin en önemli şey, ilk adımı atarak yardım istemektir ve bunu başardın bile. Duygusal ve zihinsel zorluklarla başa çıkabilmek için profesyonel bir destek almak çok faydalı olabilir. Bir terapist veya danışmanla konuşmak, bu süreci daha iyi yönetmene yardımcı olacaktır.
Derslerinde başarısız olmaktan korktuğunu ve bu durumun seni endişelendirdiğini anlıyorum. Ancak, dikkatin dağıldığında kısa molalar vererek ve yapılandırılmış bir çalışma planı oluşturarak derslerine daha rahat odaklanabilirsin. Yavaş yavaş daha sağlıklı alışkanlıklar edinmek ve kendine zaman tanımak bu süreçte çok önemli.
Ayrıca, aile üyelerine yük olduğunu düşünme. Onlar senin iyiliğini ister ve arkadaşların, öğretmenlerin gibi insanlar da sana destek olmak için burada. Üniversite okumak büyük bir sorumluluk ve zorluk olabilir, fakat her şeyin bir çözümü olduğuna dair inancını kaybetme lütfen.
Son olarak, günlük olumlu alışkanlıklar ve küçük başarılar, motivasyonunu artırabilir. Kendine zaman tanı ve küçük adımlarla bir değişim başlatmaya çalış. Sabırlı ol, bu sürecin zaman alabileceğini kabul et ve yolculuğun tadını çıkar.
Başarılar diliyorum, sevgili dostum! Eğitim ve kariyer yolculuğunda kendini motive etmek ve doğru adımları atmak senin elinde🌟📚.