Kurduğunuz hayallerin, geçmişten gelen duygu ve isteklerle, duyulan yoksunluklarla birbirine bağlı olması mümkün müdür?

Geçmişte yaşayamadığı bir durum varsa gelecekte bunu yaşamak isteyebilir ya da tam terci geçmişte yaşadığı olumsuzluklardan ders alıp gelecekte buna göre yol alır.
İnsanlar yaşamını bazen istedikleri gibi yaşayamazlar.. Bu yüzden de kurdukları hayalleri içlerinde ukte kalır.. Bu yüzden buna sebep olanların inadına o hayalleri gerçekleştirmek için ellerinden geleni yaparlar.. Bir de bunun için her zaman destek olan birisi varsa hayatınızda hayallerinizden vazgeçmeyin.. Elele verin herşeye herkese inat hayalinizin peşinden gidin.. 🥰
Teşekkür ederim bitanem.. 🥰
İnsan hayatını istediği gibi yaşayamazsa mutlaka o hayatı telafi etmek ister. Yaşamak istediği hâlde kendisine yaşatılmayanların intikamını almak için yaşar.
Teşekkürler 🌸🙏
Teşekkürler Eic için 🐺❤️💎
Benim hayallerim, hedeflerim yok. Yaşamayı sevdiğim için yaşıyorum.
Çocukken çikolatalı bisküviyi çok severdim ama yiyemezdim. Şimdi arada yeme ihtiyacı hissediyorum.
Geçmişte ulaşamadığımız hedefler ihtiyaca dönüşebilir. Mesela bir duygu, bir his, bir eylem veya bir çikolatalı bisküvi. 🤷🏻
Cevap
7Cevap
geçmişe bakmam sadece geleceğe bakarım ben hayal kurarken
Bazı şeyler içinde ukte kaldıysa evet
Geçmişimizde yaşayamadığımız şeyleri hayallere yansıtırız ama olgunlaştıkça daha realist davranmaya çalışarak..
Tabii ki geçmişte yaşayamadıklarını gelecekte yaşama hayali kurarlar. Umut işte. Hiç tükenmiyor.
Hayallerinde bile geçmişe takılmış insanlar değil geleceği bugünü de yaşayamazlar, geçmişle bağlantısı varsa hayallerinin mutlaka koparmalıdır
Olabilir eksikliklerimize göre hayallerimiz degisebilir
Mümkün… Geçmişte istediklerimiz şimdi hayallerimiz belkide…
Zaten hayallerimiz aslında şu anda ve geçmişte sahip olamadıklarımızdan ibaret değil mi
İnsan bilinçaltında eksikliğini çektiği şeyin olmasını ister mümkün
Yani artık çok geç mi anlamında öyle ise ben bakmam geleceğe bakarım başka hayeller kurarım
İnsanın geçmişte yaşayamadıgi ve yaşamak istediği her şey hayallerde yer alır 🙂
Bence mümkündür bu genelde bu tarz ilerler
Ee çok basit gözünde kalmıştır
Hayaller gelecek için
Bence mümkün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?