Hayattan ders almak, yaşanan deneyimlerden anlam çıkararak gelecekte daha bilinçli kararlar almayı sağlar. Hatalar, başarılar, zorluklar her biri öğreticidir ve insanı güçlendirir. Hatalarımızdan ders çıkararak gelişiriz, pozitif deneyimlerle mutluluğumuzu artırırız. Hayattan ders almak, kendini geliştirmeye açık olmayı ve her deneyimi bir öğrenme fırsatı olarak görmeyi gerektirir. Hayat, öğrenmeye istekli olanlara ders verir. Peki sizin hayattan aldığınız en önemli hayay dersi nedir?
Güncellemeler
1 yıl
Herkes kimseye güvenilmemesi gerektiğini söylemiş. Herkes mi ihanete uğradı?
Şu ana kadar öğrendiğin en önemli hayat dersi neydi?
Su kendinden cok baskasina deger vermiyeceksin! Herkesin bi fiyati var! Fiyat derken para anlaminda degil deger anlaminda artik o degere göre belirliyorum insanlari!
Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı.
Kimseye güvenmemek knk ailen olsa bile eğer sen kendine güveniyorsan kimse seni yıkamaz. Buna ek olarak kendinle mutlu olmayı öğrenmelisin yanındakiler gelip geçici hep
Biriyle gereğinden fazla samimi olma. Fazla samimiyet saygısızlık getirir. Erken evlilik yapma. Kendi isini kuramazsin. Toplumun kölesi olursun hayatın boyunca.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
kimseye güven olmaması gerekiyor
Su kendinden cok baskasina deger vermiyeceksin! Herkesin bi fiyati var! Fiyat derken para anlaminda degil deger anlaminda artik o degere göre belirliyorum insanlari!
İnsanlar değişir.. Keşke hep aynı kalsalar; kötü ise kötü, iyi ise iyi.. ama değişiyorlar pat diye, üzücü.
Aldığım en büyük ders bir şey istiyorsan tek basına mücadele etmen gerektiği.
Geçmişi geride bırakmayanın geleceği olmaz izler kalır izler kalırsın
İnsanların düşüncelerine danış ancak asla direkt uygulama.
Herkese danışma, herkesi umursama.
İnsanlar aynı değil, sen de her insana karşı aynı olma
Kimseye güvenmemek knk ailen olsa bile eğer sen kendine güveniyorsan kimse seni yıkamaz. Buna ek olarak kendinle mutlu olmayı öğrenmelisin yanındakiler gelip geçici hep
Alina antep fıstıklı dubai çikolatası sevdiğini öğrendim
Hiç yemedim ki ahdhahahaj
Araplar bu gidişle yedircek hepimize :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDW
Agsgdhahagga
afiyet olsn
Ne olursa olsun zevklerini yaşa kendi zevklerini önde tut
Çok şey var hangi birini sayayim
Seni en etkileyen hangisiydi onu söyleyebilirsin
Biriyle gereğinden fazla samimi olma. Fazla samimiyet saygısızlık getirir. Erken evlilik yapma. Kendi isini kuramazsin. Toplumun kölesi olursun hayatın boyunca.
Evet çok doğru.
Daha sayayim mi
Bu kadar yeterli bu sözler beni karamsarlığa itiyor ahdhahhaa
Anladım. İsmin alina mi?
Evet
Bu ismi kim sana verdi?
Ne önemi var bunun?
Güzelmis ismin. Ondan dolayi sordum.
İnsanlara güvenmek için acele etme.
Acıma yetime döner koyar... ne
Tabiki insanlara güven olmaz
zaafını kimseye söyleme
Bir yerde herkes çorabını ters giyiyorsa sende giy sonra bahtsız piyade gibi seni s1kiyorlar
Yalnız kalmanın psikolojiye olan zarari
Seninle sohbet etmek isterim
Kimseyi takmamak jdjdjd
You only live once
Herkese güvenme ve önce kendine değer ver
Hayatına herkesi alma ve çabuk guvenme
Kendi zevklerini yasayabilmek, gerçekçi olmak.
Umursamaz yasamak
Çok bileni çok sever
Kimseye güvenmemek