Narsist insani nasil anlarsiniz? yardimci olur musunuz?

ayrildik, ama aklim fikrim halen onda, ayrildiktan sonra bana yasattiklarini dusununce bu soru aklima geldi.

Neden diye sormayin, gozum kör olmus, ondan baskasini ne gordum nede inandim, oyle bir asik oldum, oyle bir baglandimki... o da beni cok sevdiydi, kendiside asik oldu bana

ama dusununce, bana bunu sunu yapti, ve surekli ben altan aldim, artik hep ben ozur diliyorum bisey yapmadigim halde, bir iyi yaklasiyo kalbimi gonlumu coook guzel almayi bilirdi, ama bazende yipratmayi cok guzel bildi beni nerden hangi noktadan vurucaginida... her tartismadan sonra ben kendisine daha cok baglandim, iliskimiz daha saglamlasti, duygusal yonden. Her seferinde pismandi, geceleri uyumadi, gunduzleri ise isine kafasini veremedi, daha yumusacik yakinlasti, beni her zaman tekrar kazandi. Hep tartisdik sonunda baristik. Ondan sonrada tartismalarda hep sacma nedenlerle basladi, surekli o baslatirdi kendiside sen baslatiyorsun senin sacma sorularin yuzunden der , uzattikca uzatti, buyuttu, daha cok yipratti, sert konusmalar, tripler, kusmeler vs.. (dogru ben bir soru sorardim ve saniye surmeden sinirlendi, oyle kotu bisey asla demedim sormadim)

ve bunlarin hepsi, yuzukler takildiktan sonra basladi, oncesinden boyle yapmaz, beni kirsa pesimden kosar telefon telefon uzerine kalbimi kazanirdi ozur dilerdi.

ayrildik baska sebepler yuzunden, ve dusunuyorum halen, bizim saglikli bir iliskimiz mi vardi yoksa ben onu cok sevdigim icin her seyi gormezden mi geldim?

Narsist insani nasil anlarsiniz? yardimci olur musunuz?