ayrildik, ama aklim fikrim halen onda, ayrildiktan sonra bana yasattiklarini dusununce bu soru aklima geldi.
Neden diye sormayin, gozum kör olmus, ondan baskasini ne gordum nede inandim, oyle bir asik oldum, oyle bir baglandimki... o da beni cok sevdiydi, kendiside asik oldu bana
ama dusununce, bana bunu sunu yapti, ve surekli ben altan aldim, artik hep ben ozur diliyorum bisey yapmadigim halde, bir iyi yaklasiyo kalbimi gonlumu coook guzel almayi bilirdi, ama bazende yipratmayi cok guzel bildi beni nerden hangi noktadan vurucaginida... her tartismadan sonra ben kendisine daha cok baglandim, iliskimiz daha saglamlasti, duygusal yonden. Her seferinde pismandi, geceleri uyumadi, gunduzleri ise isine kafasini veremedi, daha yumusacik yakinlasti, beni her zaman tekrar kazandi. Hep tartisdik sonunda baristik. Ondan sonrada tartismalarda hep sacma nedenlerle basladi, surekli o baslatirdi kendiside sen baslatiyorsun senin sacma sorularin yuzunden der , uzattikca uzatti, buyuttu, daha cok yipratti, sert konusmalar, tripler, kusmeler vs.. (dogru ben bir soru sorardim ve saniye surmeden sinirlendi, oyle kotu bisey asla demedim sormadim)
ve bunlarin hepsi, yuzukler takildiktan sonra basladi, oncesinden boyle yapmaz, beni kirsa pesimden kosar telefon telefon uzerine kalbimi kazanirdi ozur dilerdi.
ayrildik baska sebepler yuzunden, ve dusunuyorum halen, bizim saglikli bir iliskimiz mi vardi yoksa ben onu cok sevdigim icin her seyi gormezden mi geldim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu ilişkide bağlanma ve ayrılık döngüsü içinde sıkışmış gibi görünüyor. Karşı tarafın incitici ve zorlayıcı tutumlarına rağmen araya giren sıcak ve yakın anlar, seni yeniden ilişkiye bağlıyor olabilir. Ancak, ilişkinin sağlığı açısından, bu döngüyü fark etmek ve üzerine düşünmek oldukça önemli. Bu durumlarda öncelikle şunu bilmek önemlidir: İlişkinin sağlamlığı, sadece barış anlarının duygusal yoğunluğu ile ölçülmemeli. Eğer tartışmalar sürekli seni suçlayan, seni yıpratan ve tek taraflı özürlerin yaşandığı bir noktaya geliyorsa, bu ilişki dengesiz bir hal alabilir. Partnerinle yaşadığınız bu döngü, duygusal olarak seni bir an sıcak hissettirirken, diğer anlarda kendini kırılgan, suçlanmış ve yetersiz hissetmene neden olabilir. Bu dalgalanma, aslında sağlıksız bir bağlanma modeli olarak tanımlanabilir ve uzun vadede yıpratıcı bir etki yaratabilir.
surekli yipratti son zamanlarda, once cok az ve kisa surerken, sonra hem fazla olmaya ve uzun sureligine basladi. Ve nasil becerdiyse, hep ben kendimi suclu hissettim, keske konusmasaydim keske bunu yapmasaydim boyle olmazdi... hem agresif davrandi (telefonda), sesini yukselte yukselte tehtiler, sonra aradan biraz zaman sonra pisman olup bisey olmamis gibi dondu ama ne ozur ne bisey. Her defa bir kac gun surdu kendimi toparlamam (2-3 gun), sonra bisey olmamis gibi sicak davrandim cunku cok sevdim...
Kendini hep haklı gören suçlu hissettiren dengesiz davranan
sence burada kim dengesiz o mu ben mi gercekten?
vallaha artik bende anlamadim, sucsuz halde artik kendimi suclu hissettirdi her defasinda
her sefer ozur diledim nedenini bilmiyorum onu kaybetmemek icin...
O dengesiz seninde hatan kendi öz saygını kaybetmek o yüzden mutlu olmadığın biriyle kendi psikolojin için uzak durmak gerekiyor sen böyle affettikçe dahada kötü davranmasına sebep oluyorsun
Sen onu sevdigin icin toz konduramadin... narsist olabilirsin
benmi o mu narsist?
Sen tabiki
sen yanlis okumusun heralde, ya da ben kendimi ifade edemedim
her defasinda sucum olmasa bile ozur dileyen ben, bana trip atip kusen gunlerce beni cezalandiran o, ve sonra bisey olmamis gibi tekrar gelip beni sevmesi, ben her zaman affettim, hep sarildim unuttum, ben oyle yaptikca fazla fazla tekrar etti, yine kostum yine affetim yine ozur diledim
Seni cezalandirmasina izin vermen senin naprsist oldugunu gosteriyor
Pardon sen mazoşistsin
onu sevdigim icin bir cok seye katlandim, ve hic bir sey umrumda degildi
kirildigim anlar haric, bir kac gun suruyordu toparlanmam araya sogukluk girdi ama her seferinde geldi birdaha benim kalbimi caldi
Ders oldu senin icin
ders oldu ama halen de seviyorum onu, donse kabul etmem,
ona karsi halen duygularim var, unutamiyorum nasil bir etki ettiyse
aci bir durum