Kişilik & Karakter Size zarar verdiğini bildiğiniz halde asla vazgeçemem veya vazgeçmem dediğiniz şey nedir? Terazıerkegi22 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Size zarar veren şeyler nelerdir? Güncellemeler1 yıl Size zarar verdiğini bildiğiniz hâlde asla vazgeçmem dediğiniz şey nedir? Güncellemeler1 yıl Xxxx Size zarar verdiğini bildiğiniz halde asla vazgeçemem veya vazgeçmem dediğiniz şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. sigaram var sadecee 0 0 Yorumla
Kombatyeah Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 450 cevap paylaştı. Sigara icmekten asla vazgecmem.. 1 2 Yorumla Terazıerkegi22 1 yıl Sigara içerken yazdım soruyu ben de 😂 Yorumla Kombatyeah 1 yıl Sigara icerken yazdım kardesim bir mükabele benden😀 Yorumla
CausaSui Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sigara kahve ve intihar ettiren kitaplar djfkr. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. kedilerim.. beni tirmaliyolar isiriyolar 1 0 Yorumla
Eskibiryalan Takip Et Yoda Yaş: 107 , eic 100% 1 yıl Gece yemek yemek 😭 2 2 Yorumla alyanarin7333 1 yıl Acıktım lan Yorumla Terazıerkegi22 1 yıl Ama onun tadı başka oluyor 😅 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Noodle ve erkekler 🤣🍜 2 2 Yorumla Eskiüye34 1 yıl Ciddimisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Eskiüye34 noodle yemenin sağlığa zararlı olduğu söyleniyor ve ben her gün olmasa da sık yiyorum. Tadı çok güzel çünkü. Erkekler de psikolojik olarak zarar veriyor. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sigaram var sadecee
Sigara icmekten asla vazgecmem..
Sigara içerken yazdım soruyu ben de 😂
Sigara icerken yazdım kardesim bir mükabele benden😀
Sigara kahve ve intihar ettiren kitaplar djfkr.
kedilerim.. beni tirmaliyolar isiriyolar
Gece yemek yemek 😭
Acıktım lan
Ama onun tadı başka oluyor 😅
Noodle ve erkekler 🤣🍜
Ciddimisin
@Eskiüye34 noodle yemenin sağlığa zararlı olduğu söyleniyor ve ben her gün olmasa da sık yiyorum. Tadı çok güzel çünkü. Erkekler de psikolojik olarak zarar veriyor.
Sigara
Paraaa
İşim