Çok korkunç..
Böyle bir şeyle karşılaşanlar nasıl tepki verdi?
Böyle bir şeyle karşılaşanlar nasıl tepki verdi?
O mantik suzgecine sahip degil diye siz sorumluluk almak zorunda degilsiniz. Boyle diyenlerin kendine zarar verme ihtimali de cok dusuk.
Buna en yakin yasadigim olay su. Bir yakinimin sorunlu evliligi bitmek uzereyken esi cocuguyla beraber is yerine gelip 5 yasindaki cocugu tanidigima verip bir kutu hap icmis is yerinin onunde. Her taraf araba dolu. Hastaneye goturulecegi belli. En fazla biraz midesine kramp giricek. Serum takicaklar vs... Gercekten intihar ettigi filan yok yani. Boyle korkunc planlar yapiyorlar ama duzgun iliski bitirmeye kafalari calismiyor nedense.
Butun israrlarima ragmen ayrilmadi tanidigim. 15 yil sonra hala ayni tas ayni hamam...
Simdi o kucuk cocuk 20 yasinda bana oldukca yakin birisi. Hap gordu mu gozleri segiriyor at kadar cocugun.
Degmez. Kimsenin terapisti olmayin. Kendine zarar verecekse de verir. Sizin vicdaninizi baglamaz, baglamamali.
Anladım çok teşekkür ederim cevabın için
Bunu diyen kişilerin genellikle kullandıkları son kozdur. Gerçekçilik ihtimali var mıdır, yok mudur bilemem. Ama o saatten sonra da umrumda olmaz açıkçası.
Evet. Kendim için yaptığım ilk şeydi. Sevdiğim bir aekadaşımdı ama böyle sözlerle sadece beni manipüle ediyordu. Onunla kendim arasında bir seçim yapmam gerekiyordu. Kendimi seçtim, hayattasındır umarım. Bunu görüyorsan özür dilerim.
Cevap
9Cevap
Demedi demezde aklı başında insanlarla görüşüyorum genelde oda elinde mesleği olan hemşire müh vs.
Hemşireler mühendisler böyle şeyler demez mi djdjdkdjkdk
Herhalde akıl sağlığı yerinde olan ve ailevi durumu problemsiz insan beni buluyor yoksa herkes bunalıma girebilir haklısın ona sözüm yok.
demedi nesli, ama güzel bir kız dese fena olmazdı
Verebilir kendisi bilir.
Hak etmiştir ki bitmiştir.
dedi ve bende onu bıraktım sonra da cidden kendine zarar verdi ama ölmedi it
Bırakmak değil de 'benimle olmazsan' dendiği oldu. Saplantılı slaklar.
Evet, 7 yıl hayatı bana zindan etmişti. 😔 Çok zor bı durum.
Olmuştu sahtekarlar hepsi yaa
Demedi demesin de Allah korkusun
He köprüden atlarım demişti
Kopruyu bulamamistir. Yoksa atlardi.
Yok desede umursamam
Demişti ama yalanmış bende saf gibi inanmıştım
istediğini yap de geç nasıl olsa bir şey yapamaz
Dedi ama ben hiç inanmıyorum doğrusu
Güler geçerim :d
Demedi
Demedi demişlerdi ztn
Demişti ergenken.