Sanırım ben değilim. Yıllardır kullandığım sınav silgisinden, hamur silgiye geçmek, çayı şekersiz içmeye alışırken ki halime benziyor.

Eskiye dair her şey inanılmaz ilgimi çekiyor ve hoşuma da gidiyor. Ama anlık bir ilhamla değişik bir işe kalkışmak, odamın dekorunu ve mimarisini değiştirecek yenilikler yapmak da çok sevdiğim şeylerden. Mesela kendimde belli hataları veya sıkıldığım özellikleri yenilemek, değişmek de yine hoşuma gidenlerden.
Yeniliğe ve değişime açığım, zaten insan sürekli değişim ve dönüşüm içindedir. İyiye mi yoksa kötüye mi olduğunu önce seçimlerimiz sonra zaman belirler. Belki kötü seçimler de radikal kararlar almamıza sebeptir.
Gerekli görüyorsam değişebilirim. Fazla yenilikçi değilim aslında. Alışkanlıklarımdan kolay kolay vazgeçemem.
Sürekli gelişmek isteyen ve nitekim gelişen bir insanım. Ölene kadar bu böyle devam edecek.
Yeni insan ve yeni ortamlara çok kapalıyım.
Buna rağmen sosyal ve enerjisi yüksek insanlara imreniyor olmak beni ruh hastası yapar mı hiç bilemiyorum.
İmrenip yapamamak veya yapmamak
Öyledir
Cevap
25Cevap
Her daim hazır ve nazırım gadası yenilik her zaman iyidir insana iyi gelir
Yeniliğe de açığım değişime de sadece şu sitede yeni bir üyelikle gelmeye açık değilim. Gidersem sıfırdan bir nickle gelmem mesela...
Hayır, ideallerime bağlıyımdır. Yenilikler beni korkutur.
Bazı şeylerde kalıplaşmış hatta kemikleşmiş bir anlayışla hareket etsem de yeniliklere ve gelişime her zaman açığım.
Başlarda zorlandım ama sonra yenilik ve değişimin kaçınılmaz olduğunu farkederek çokta takılmamaya başladım..
Değişmeyen tek şey değişimdir. Ama matlup, ama mecburi... Önemli olan mubadelenin, talep edilene ne kadar yakın teğet geçtiğidir bence...
Çok büyük değişimlere açık değilim yenilikleri faydalı bulursam severim
Hayır pek değilim, ruhsal konforuma düşkünüm.
Yenilgiye diye okudum düşün yani yeniliğe ne kadar açığım😀
çoğunluk olarak evet ama bazı konularda hayır
Biraz gelenekçi bir insanım
Evet. Değişim ve yenilik diğer adım 😄
😊♥️
Her zaman açığım yenilik ve değişiklik hayata heyecan katar
Evet değişmeyen insan tükenmeye mahkumdur
Daha iyi yapacak ise tabi
Yenilik de değiim de benim işim
Eskiden hayir, simdi evet yenilige açigim.
Yenilik gelişim açısından ise her zaman açığımdır.
Hayır değilim
Evet çok açığım yenilikleri kucaklıyorum
bazı değişiklikler şart evet..
açıgım ama biraz yavaş ilerliyor bende
Düzenimin bozulmasini sevmiyorum
Evet
evet açığım
Hayır değilim
açık olan biri oldum
Değilim
Pek değilim
Evet